Αμ, εσένα που σε δείχνουν το δάχτυλο και κοιτάς το φεγγάρι;
Spoiler

Αμ, εσένα που σε δείχνουν το δάχτυλο και κοιτάς το φεγγάρι;

Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Juno έγραψε: 21 Μάιος 2018, 20:35Διάβασα και για τον Λιαντίνη αλλά δεν κρατήθηκα με το τρολ τον Διάδοχο.Spoiler
Δεν διαφωνούσε, παραποίησε το post μου και περίμενε να απαντήσω στο παραποιημένο σαν να το έγραψα εγώ, να απολογηθώ για αυτό που έγραψε αυτός δηλαδή. Το ίδιο που έκανες και εσύ σε άλλο post μου. Λογικό να τον υποστηρίζεις.μπλε ιστορικος έγραψε: 21 Μάιος 2018, 20:41Juno έγραψε: 21 Μάιος 2018, 20:35Διάβασα και για τον Λιαντίνη αλλά δεν κρατήθηκα με το τρολ τον Διάδοχο.Spoiler
μπαινω να διαβασω για τον μεγιστο Λιαντινη και βλεπω τον ντεντεκτιβ σαινη να εχει ανακαλυψει και αλλη κρυμμενη ταυτοτητα και
να κανει κωλοδαχτυλα
λιγο νωριτερα ειχε γραψει σε εναν που διαφωνουσε μαζι της,να παει να παρει τα χαπια του
δεν εχω λογια να περιγραψω την παρακμη και την αρρωστια σας
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
πες μας εναν λογο που εκανες παραθεση ολο το σεντονι που ηταν στο απο πανω ποστ;Beria έγραψε: 21 Μάιος 2018, 19:50
Πολύ άσχημα ελληνικά. Με δυσκόλεψε στο διάβασμα
Ή Καθαρεύουσα (Παπαδιαμαντική, Βιζυηνού) ή Δημοτική
Αυτό το υβρίδιο είναι μίζερο, δυσανάγνωστο
το εξηγει παραστατικα στο Γκεμμα στο κεφ ο ελληνοελληναςpylothess έγραψε: 21 Μάιος 2018, 23:11
Στο άρθρο του που παραπέμφθηκε πιο πάνω αναφέρει ότι οι σύγχρονοι ,οι Νεοέλληνες δεν έχουν καμία σχέση
με το αρχαίο έθνος των Ελλήνων αλλά δεν κατάλαβα από ποια άποψη το εννοεί ο καθηγητής. Μήπως εννοεί την
νοοτροπία του Νεοέλληνα ; Αν εννοεί την νοοτροπία του Νεοέλληνα συμφωνώ και εγώ μαζί του . Ο Νεοέλληνας
δεν έχει και την καλύτερη νοοτροπία. Αλλά και πάλι μόνο οι σύγχρονοι Έλληνες είναι που έχουν τέτοια νοοτροπία;
Και αυτήν την νοοτροπία την "Ανατολίτικη" ,όλοι οι Έλληνες την έχουν;
Ωραία διαγωγήJuno έγραψε: 21 Μάιος 2018, 20:35Αμ, εσένα που σε δείχνουν το δάχτυλο και κοιτάς το φεγγάρι;
Διάβασα και για τον Λιαντίνη αλλά δεν κρατήθηκα με το τρολ τον Διάδοχο.Spoiler
Όχι ρε, αυτός ήταν ο διάδοχος του.Juno έγραψε: 21 Μάιος 2018, 15:50Εσύ είσαι που μιλούσες σπασμένα ελληνικά και έλεγες και συγνώμη για τα λάθη;Γιωργης έγραψε: 20 Μάιος 2018, 22:53 Ένας ρομαντικός άνθρωπος που κατάφερε να δει την πραγματικότητα όπως είναι και φυσικά, από την πράξη του, καταλαβαίνουμε ότι δεν άντεξε. Τα όμορφα, θεϊκά σχεδόν αγάλματα της εποχής εκείνης, των Ελλήνων, που σε καμμία περίπτωση δεν θυμίζουν τα σκληρά και τραχιά πρόσωπα των σημερινών εποικων, των Αρβανιτων, των εξελληνισμενων σλαυων, χριστιανών Αράβων και άλλων φύλλων της Ασίας αλλά και των Βαλκανίων, στέκονται ερείπια μεν, μάρτυρες όμως της διαφοράς των πολιτισμών. Τότε και σήμερα. Διότι τίποτε δεν έχει απομείνει ίδιο. Δεν υπάρχει η ελληνική ιδέα. Ούτε στα μοναστήρια των ορθοδόξων του θρήνου, ούτε στις γριές μαντιλοφορουσες, στα καφενεία της παρακμής, στα κατεστραμμένα σχολεία. Διαπίστωσε ο έρημος, ότι το σύγχρονο αυτό... έθνος ξεπήδησε, η μάλλον ξεβράστηκε από τα σπλάχνα μια οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Για όσους δεν το έχουν ήδη διαβάσει
https://www.thessalonikiartsandculture. ... liantinis/
![]()
Ναι ούτε Σκοπιανή να ήτανε.Βινόσαυρος έγραψε: 21 Μάιος 2018, 23:15Ωραία διαγωγήJuno έγραψε: 21 Μάιος 2018, 20:35Αμ, εσένα που σε δείχνουν το δάχτυλο και κοιτάς το φεγγάρι;
Διάβασα και για τον Λιαντίνη αλλά δεν κρατήθηκα με το τρολ τον Διάδοχο.Spoiler
Δε ξέρω, που βγάζει τις περισσότερες επί πληρωμή φίλε; εμείς εδώ στην Μακεδονία τις τιμούμε πάντως, νταξ χαμηλή τιμή γενικά αλλά συμφέρουν.
Ταυτίζομαι !!Σουβλίτσα έγραψε: 21 Μάιος 2018, 17:40 Μωρός ήταν με όλη την σημασία της λέξης (και όλα τα υπόλοιπα που γράφτηκαν περι ναρκισσισμού κτλ)
Η σκέψη του και η στάση του απέναντι στην ζωή είναι ακριβώς αυτή η πτώση του Εωσφόρου.
Δυστυχώς, έκανε την επιλογή του.
Με εκνευρίζει απίστευτα ο μακαρίτης, τόσο σαν φυσική παρουσία και ομιλία όσο και σαν π@π@ρολόγημα.
Σουβλίτσα έγραψε: 21 Μάιος 2018, 18:12 Αυτό πάλι με τους φιλοσόφους που θα πρέπει κάθε γενιά να έχει και να δινει το δικό της περιεχόμενο και νόημα στην Ζωή και στον Θάνατο, δεν μπόρεσα (ευτυχώς) ποτέ να το χωνέψω