Nandros έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 21:03
Pedro έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 20:52
Nandros έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 20:30
Απορώ πώς αντέχεις τον ζυγό των Γκερμάνεν!
Κάνεις σπασίματα μαγαζιών και ρίχνεις μολότωφ στα τοπικά Εξάρχεια;
Ασε μας ρε τυπε.
Οι γκερμανεν τουλαχιστον σεβονται καποια πραγματα. Οπως εργασιακα δικαιωματα,μη υπερβαση των ωρων ανα εβδομαδα και γενικα λειτουργει σαν οργανωμενο κρατος.
Ετσι οπως το παρουσιαζεις θα πρεπει να μετακομισω σε μια ερημη παραλια και να τρωω μοανανες και ο,τι ψαρεψω.
Εν τω μεταξυ νανδρε. Δεν λεταω μολοτωφ,ουτε σπαω μαγαζια. Δεν εχω γραψει κατι τετοιο,ουτε εχω υποστηριξει. Γιατι αυτη η συκοφαντια ή προκαταληψη;
Δεν φταίω εγώ επειδή τα δικά σου γραπτά σε καρφώνουν.
Δεν θέλεις την εξουσία εδώ (που δεν κατοικείς πια) αλλά την θέλεις στην Γερμανία. Τί είδους αντιεξουσιαστής είσαι;
Οι αντιεξουσιαστές εδώ σπάνε μαγαζιά και πετούν μολότωφ. Και σε ρώτησα ΑΝ κάνεις το ίδιο εκεί, δεν σε συκοφάντησα. Μου απάντησες όχι και το αποδέχομαι.
.
Νανδρε,εχεις ιδεα πως λειτουργει στην Γερμανια το κρατος; Γνωριζεις για τα κρατιδια; Ξερεις οτι ειναι σχεδον αυτονμα τα κρατιδια;
Επισης ρε νανδρε,μιλουσαμε με ρον ακροδεξιο για την ελλαδα και την τουρκια. Κυριως αναφερομουν σε αυτες τις δυο. Οχι οτι ειμαι υπερ. Και παλι δεν την θελω. Αλλα και παλι σε ρωτω. Βοηθησε με ρε ανθρωπε. Τι να κανω;
Επειδη δεν θελω την εξουσια να αρχισω να σπαω τζαμια; Ή επειδη σε ολες τις χωρες υπαρχει μια μορφη εξουσιας να μετακομισω σε αλλο πλανητη; Οταν λες αυτα,καταλαβαινεις οτι ειτε θελω ειτε οχι ζω και εγω σε αυτον τον πλανητη; Συνεπως εχω επιλεξει λογω και της οικογενειας μου να ζησω στο καλυτερο δυνατο εξουσιαστικο συστημα,οπου σεβονται τα δικαιωματα μου και γενικα οσον αφορα τα εργασιακα και την βιωση ειναι πολυ καλα ,οπως και η μορφωση.
Δεν εχω δικαιωμα δηλαδη να εχω διαφορετικη αποψη; Δεν εχω το δικαιωμα να οραματιζομαι καλυτερο μελλον για εμενα και τα παιδια μου,του γυρω μου; Να μην ασλω κριτικη; Εστω και με τον τροπο μου; Πρεπει σωνει και καλα,επειδη εχω αυτες τις αποψεις να φυγω απο απο την Γη; Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.
Κατανοω οτι δεν σαρεσουν ουτε οι θεσεις μου ,ουτε οι θεσεις γενικοτερα διαφορετικες απο τις δικες σου,αλλα σκεψου μια φορα και τους αλλους,,δεν εισαι μονος.