!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες στον Στρατό Ξηράς

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες στον Στρατό Ξηράς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Cavaliere έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:16 Έχω κάνει 23 μήνες και δέκα μέρες θητεία, και πλέον είμαι εφεδρεία της εφεδρείας. Καμία αντίρρηση για αύξηση της διάρκειας θητείας.
Οι δέκα μέρες ήταν από φυλακή; :D
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Kauldron έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:44
Pedro έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 01:07
Kauldron έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 00:57

*Βορρά.
*Διαβιβάσουν.

Ευτυχώς που εσύ ξέρεις.
Επισης ρε καρα ακροδεξιε τυπε. Οσο νωριτερα το χωνεψεις τοσο καλυτερα. Προσγειωσου επιτελους,δεν ειμαστε η αρχαοι μακεδονες ουτε σπαρτιατες κλπ

Ειμαστε μια τριχα απο τα κακαλα του ερντο. Μονο αυτου,ουτε καν της υπολοιπης :wink
Μην κρίνεις τ' αλλόρτια εξ ιδίων πρακτοράκο της Άγκυρας. Δεν είμαστε όλοι ταγκαλάκια (για να χρησιμοποιήσω και λέξη από τη γλώσσα σου) σαν κι εσένα.
Οσο ζεις σε εναν φανταστικο κοσμο θα ερθει η μερα που θα μας ξεσκισουν. Γινε ρεαλιστης και ασε τα πρακτορακο σε εμενα. Με τις κωλο φασιστικες σου ιδεολογιες θα χασουμε αυτα που εχουμε τυπε.
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

perseus έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:04
Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 12:47
perseus έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 12:34 Εαν θελεις να γίνει κάτι σωστα φωναζεις τον Στρατο
δε θαρθει, βαριεται.
Θαρθει και δεν θα ειναι ο γαλατας...
Ο πλανόδιος γαλατάς πέθανε το '50. Ο άλλος το '74.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Οσο ζεις σε εναν φανταστικο κοσμο θα ερθει η μερα που θα μας ξεσκισουν.
Πές την αλήθεια τώρα, το 'χεις φαντασίωση... :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:25
Οργισμένος έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:20
zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 15:55 Η αύξηση της θητείας είναι σπασμωδική κίνηση ουσιαστικά.Ο στρατός έχει όντως γίνει χαμένος χρόνος.Το γοπινγκ δεν είναι πειθαρχία είναι μια κοροϊδία.Θα έπρεπε να γίνουν μεγάλες αλλαγές αλλά δεν το βλέπω κανείς να τολμάει.
Αν ειναι δυνατον.
Γιατί ρε συ Οργι αντιδρας δεν είναι καλύτερο να προσλάβουν γυμναστές που θα γυμνάζουν τους φαντάρους από το να κάνουν γοπινγκ.
Οταν η συζητηση παει σε στρατο εκτοξευετε παπαριες με ρυθμο μεγαλυτερο του γκατλινγκ.
Ενταξει χωνεψτε το επιτελους οτι ΧΑΣΑΤΕ απο τον ΣΞ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Το λιγότερο που οφείλει να κάνει το κράτος είναι να θεσπίσει θητεία ΚΑΙ για τις γυναίκες, κατά τα πρότυπα του Ισραήλ.
Αυτό θα ήταν και πραγματικά κίνηση προς τη μεριά της ισότητας.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Pedro έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 15:44 https://www.cnbc.com/2018/04/03/countri ... tbook.html

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Στρατιωτική_υπηρεσία

Βεβαια μπορει να εχω καταλαβει κατι λαθος. Αν ειναι ετσι βοηθεσε με να αναθεωρησω.
Countries in the World:
There are 195 countries in the world today. This total comprises 193 countries that are member states of the United Nations and 2 countries that are non-member observer states: the Holy See and the State of Palestine.

Not included in this total count of 195 countries are:
Taiwan - the United Nations considers it represented by the People's Republic of China
The Cook Islands and Niue, both states in free association with New Zealand which are members of several UN specialized agencies and have been recognized "full treaty-making capacity", but are neither member states nor non-member observer states.
Dependencies (or dependent territories, dependent areas, dependencies) and Areas of Special Sovereignty (autonomous territories)
Other countries recognized by the United Nations as not being self-governing

https://www.worldometers.info/geography ... the-world/

States not recognized by the UN: 8
https://www.lejournalinternational.fr/A ... a2998.html

From Aruba to Iceland, these 36 nations have no standing military
από την δική σου πηγή: https://www.cnbc.com/2018/04/03/countri ... tbook.html

Από αλλού:
Today, there are 23 countries that have no active military force
https://www.seeker.com/which-countries- ... 31867.html
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Μηχανικός έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:45Οι δέκα μέρες ήταν από φυλακή;
Λες να τις έκανα εθελοντικά;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Pedro

Kauldron έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:10
Πές την αλήθεια τώρα, το 'χεις φαντασίωση... :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
:smt005: :smt005:

Το αντιθετο ισχυει. Για να επιθυμεις ως ανισχυρη χωρα να επιτεθεις στην τουρκια το μοναδικο που συμβει ειναι να σε γαργαλανε τουρκοι μουστακαληδες. Εγω θα ειμαι στην βενεζεουλα σε ειπα. Αλλωστε ρε τυπε,αμα ειχα τετοια φαντασιωση εδω ζουν 4 μυρια τουρκοι. Τους 80 θα περιμενα;

Άβαταρ μέλους
Pedro

Cavaliere έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:17
Μηχανικός έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:45Οι δέκα μέρες ήταν από φυλακή;
Λες να τις έκανα εθελοντικά;

Γιατι ρε δικε μου; Δεν σαρεσε το γοπινγκ ή να χεζεις στις τουρκικες;

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Pedro έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:22

Το αντιθετο ισχυει. Για να επιθυμεις ως ανισχυρη χωρα να επιτεθεις στην τουρκια το μοναδικο που συμβει ειναι να σε γαργαλανε τουρκοι μουστακαληδες. Εγω θα ειμαι στην βενεζεουλα σε ειπα. Αλλωστε ρε τυπε,αμα ειχα τετοια φαντασιωση εδω ζουν 4 μυρια τουρκοι. Τους 80 θα περιμενα;
Ανίσχυρη χώρα είναι μόνο στο μυαλό σου και στις φαντασιώσεις σου. Μια χαρά ισχυρή είναι, κι εχει γαμήσει πολλές φορές την "Τουρκίγιγιε". :g030:
αμα ειχα τετοια φαντασιωση εδω ζουν 4 μυρια τουρκοι. Τους 80 θα περιμενα;
Είπαμε, γουστάρεις να 'χει εξουσία πάνω σου ο Μογγόλος, δε γουστάρεις να είναι ισότιμη η σχέση. Σαμπ καταστάσεις κι έτσι.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Pedro έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:23Γιατι ρε δικε μου; Δεν σαρεσε το γοπινγκ ή να χεζεις στις τουρκικες;
Ήμουν δόκιμος, τους τελευταίους μήνες έκανα μόνο επόπτης ασφαλείας στρατοπέδου, Α.Υ.Δ.Μ., και διάβαζα στο γραφείο μου για τη συνέχιση των σπουδών που με περίμενε μετά την απόλυση. Δηλαδή, ξυσ΄τ΄αρχίδια σ.
Ordem e Progresso.
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Καλύτερα να έκαναν κάτι πιο ουσιαστικό.
Στράτευση για άνδρες και γυναίκες εξίσου και ουσιαστική εκπαίδευση όχι τα καραγκιοζιλίκια του σημερινού τακτικού στρατού όπου κανένας (πλην των ειδικών σωμάτων) δεν μαθαίνει τίποτα.
Με τα σημερινά δεδομένα δηλαδή στρατεύσιμος ίσον χαμάλης και υπηρέτρια δεν συμφωνώ καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Pedro

Kauldron έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:25
Pedro έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:22

Ανίσχυρη χώρα είναι μόνο στο μυαλό σου και στις φαντασιώσεις σου. Μια χαρά ισχυρή είναι, κι εχει γαμήσει πολλές φορές την "Τουρκίγιγιε". :g030:
αμα ειχα τετοια φαντασιωση εδω ζουν 4 μυρια τουρκοι. Τους 80 θα περιμενα;
Είπαμε, γουστάρεις να 'χει εξουσία πάνω σου ο Μογγόλος, δε γουστάρεις να είναι ισότιμη η σχέση. Σαμπ καταστάσεις κι έτσι.
Ασε τι ειχε κανει. Σημασια εχει σε τη φαση βρισκομασται τωρα. Παντως γρηγορα ξεχνας..λες και στο παρελθον εμεις κυριαρχουσαμε επι 40π χρονια. Τεσπα.

Αν εσυ καταλαβαινεις οτι θελω να με κυβερναει ο οποιοσδηποτε ,τοτε μαλλον δεν ειμαι αρκετα ξεκαθαρος.

Με εσας τους ακροδεξιους για αυτο δεν θελω να συζηταω. Γιατι αλλα λεω,αλλα καταλαβαινεις και πηγαινεις την συζητηση στο σεξουαλικο νομιζοντας οτι ετσι καταφερνεις κατι.

Δεν θελω ουτε ο ΕΣ να με κυβερνα,ουτε ο ερντο. Δεν θελω την εξουσια το καταλαβαινεις αυτο; Αν δεν καταλαβαινεις πως εδω και χρονια ειμαστε υπο την προστασια της δυσης για να μας πουλανε οπλα εχοντας σπειρει την διχονια μεταξυ ελλαδα και τουρκιας . Τι να κανω. Θα πλερωνουμε καθε χρονο για ανουσιο λογο.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Σημασια εχει σε τη φαση βρισκομασται τωρα
Μα ίσα ίσα, όταν είχαν σημειωθεί ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ επιτυχίες (πχ το 1822, δεύτερη χρονιά της Επανάστασης), η Ελλάδα δεν υπήρχε κάν. Αυτό που υπήρχε ήταν ένα τσούρμο μαχητές, χωρίς πυροβολικό, ουσιαστικά χωρίς ιππικό, που νικούσαν μια ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία τότε δεν είχε καμία σχέση με το σημερινό σπάραγμα που έχει απομείνει, ούτε σε έκταση, ούτε σε δυνατότητες. Αναλογικά ήταν απείρως ισχυρότερη τότε.

Η Τουρκία έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα. Είναι μια χώρα στην οποία ο ένας στους 4 πολίτες της την μισεί αρκετά ωστε να είναι κοντά ή να έχει ήδη πάρει τα όπλα εναντίον της (Κούρδοι). Είναι μια χώρα που οι Κούρδοι αυξάνονται διαρκώς αριθμητικά έναντι των "Τούρκων" (εντός εισαγωγικών, γιατί Τούρκοι Μογγολοειδείς είναι ελάχιστοι), και ακόμα και αν δεν κερδίσουν στον ένοπλο αγώνα (που θα κερδίσουν), θα μπορούν ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ να κάνουν κουμάντο στο νεομογγολικό κράτος. Ειλικρινά δεν μπορώ να διακρίνω με ποιό τρόπο το βρωμερό τουρκικό κράτος θα μπορούσε να κρατήσει για πολύ καιρό τις αποσχιστικές τάσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του.
εχοντας σπειρει την διχονια μεταξυ ελλαδα και τουρκιας .
Αυτοί την έσπειραν? Δε διαβάζεις ιστορία. Η έχθρα υπήρχε. Αυτοί απλά την εκμεταλλεύονται.
Δεν θελω την εξουσια το καταλαβαινεις αυτο;
Ακόμα και οι ανάρχες έχουν εξουσία ανάμεσά τους. Κάθε τόσο ακούμε για "ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα", κλπ. Αυτά τί είναι?
Μετά, για να μείνουμε σοτυς Ρουβίκωνες, κάποιοι απ' αυτούς απ' ό,τι λέγεται, πήγαν και πολέμησαν στη Συρία (με το μέρος των Κούρδων). Εκεί τί νομίζεις οτι γινόταν? Έκαναν ό,τι γούσταραν? Υπάκουαν σ' εντολές. Και μάλιστα, για ν' αντιμετωπίσουν, αν οχι τους ίδιους τους Τούρκους, τους τουρκόφιλους ισλαμιστές.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”