!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσκεκλημένη στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ η Κα Κεραμέως
-
Nero
Re: Προσκεκλημένη στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ η Κα Κεραμέως
θα σταματήσουν τα επαλ να είναι σκουπιδότοποι :')
-
Nero
άψογη ομιλία. δεν πέρασε καν το 8λεπτο
-
Nero
Επιπλέον, η κ. Κεραμέως έδωσε το στίγμα και την αντίληψη της νέας ηγεσίας λέγοντας: "για εμάς η αριστεία δεν είναι ρετσινιά, είναι στάση ζωής γιατί σημαίνει να προσπαθείς διαρκώς να υπερβαίνεις τον εαυτό σου, να επιδιώκεις καθημερινά να γίνεσαι καλύτερος".
https://www.capital.gr/politiki/3373030 ... i-kerameos
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
H επαναφορά της βάσης του 10 για εισαγωγή στις Πανελλαδικές θα δώσει κύρος στα κρατικά Πανεπιστήμια.
-
Nero
δεν είναι μόνο βάση του 10. Το κάθε ίδρυμα θα έχει επιλογή να την ανεβάσει ακόμα περισσότερο, και θα έχει λόγο στον αριθμό των εισακτέωνindependent_44 έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 15:12 H επαναφορά της βάσης του 10 για εισαγωγή στις Πανελλαδικές θα δώσει κύρος στα κρατικά Πανεπιστήμια.
- κυριος Μακης
θα εχει ενδιαφερον, ολες οι προοδευτικες δυναμεις της χωρας θα συστρατευτουν ωστε να αποτρεψουν την παραμικρη αλλαγη.
-
Nero
πράγματι το έβαλα παραπάνωκυριος Μακης έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 15:31 θα εχει ενδιαφερον, ολες οι προοδευτικες δυναμεις της χωρας θα συστρατευτουν ωστε να αποτρεψουν την παραμικρη αλλαγη.
είναι μεγάλος αγώνας που έχει φάει πολύ κόσμο τα τελευταία 40 χρόνια. Σε περίπτωση που πετύχει όμως θα πρόκειται για τεράστια προσωπική επιτυχία, θα αναχθεί αυτόματα σε top στέλεχος του κόμματοςΈντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας αναφορικά με τις εξαγγελίες κυβέρνησης και ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας περί κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου.
Σύλλογοι φοιτητών, παρατάξεις, καθώς και πλήθος ΕΛΜΕ, ΣΕΠΕ και συνδικαλιστικών παρατάξεων εκπαιδευτικών έχουν εκδώσει ψηφίσματα, καταγγελίες και ανακοινώσεις, δηλώνοντας την αντίθεσή τους στους σχεδιασμούς που προωθεί η κυβέρνηση περί κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/2942 ... itirio-tin
-
Nero
Θεωρώ πάντως ότι οι συνθήκες είναι ώριμες, όχι μόνο γιατί οι "προοδευτικές δυναμεις" δεν έχουν θεσμική ισχύ αυτόν τον καιρό, ούτως ή άλλως προτιμούσαν διαχρονικά άλλα μέσα. Νομίζω η κοινωνία συνολικά έχει βαρεθεί απο τα τερτίπια τους και δεν θα δείξει την ανοχή που έδειχνε στο παρελθόν, ιδιαίτερα τώρα που η φαυλοκρατία του Πίκου είναι πρόσφατη. Εκτός και αν γίνει κάτι πολύ χοντρό, τύπου να χυθεί αίμα έχω ελπίδες ότι σε μεγάλο βαθμό θα προχωρήσει. Δεν ξέρω βέβαια τι όρεξη έχουν και οι ίδιοι να το τραβήξουν αυτόν τον καιρό, αν η σφαλιάρα τους γυρίσει σε σωστρέφια ή ρεβανσισμό και δίψα για να ξερδίσουν πίσω στον "δρόμο" ο,τι έχασαν με θεσμικό τρόπο.....
Τρεμει λιγο η φωνη της ή ιδεα μου εινααι;
Οχι. Ακομα δεν προλαβε να κανει κατι. Απλα αυτη την εντυπωση μου εδωσε..Nero έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:05ιδέα σου. Αποφασισμένη ακούγεται.
έχει λόγο να φοβάται όμως; Σχεδιάζετε συλλαλητήρια που θα καίτε φωτό της κλπ, Middle East style;
Παντως το πολυ-πολυ να «καει» απο μονη της
Ναι, αυτό θα έχει πολύ ενδιαφέρον.κυριος Μακης έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 15:31 θα εχει ενδιαφερον, ολες οι προοδευτικες δυναμεις της χωρας θα συστρατευτουν ωστε να αποτρεψουν την παραμικρη αλλαγη.
Η πρόοδος δεν ανέχεται τις αλλαγές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Nero
Να ξέρεις, δεν έχω αμφιβολίες ότι μπορεί να κερδίσετε πάλι. Η προϊστορία είναι με το μέρος σας ούτως ή άλλωςPedro έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:10Οχι. Ακομα δεν προλαβε να κανει κατι. Απλα αυτη την εντυπωση μου εδωσε..
Παντως το πολυ-πολυ να «καει» απο μονη της![]()
Δεν ξερω τι λες δικε μου.Nero έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:13Να ξέρεις, δεν έχω αμφιβολίες ότι μπορεί να κερδίσετε πάλι. Η προϊστορία είναι με το μέρος σας ούτως ή άλλωςPedro έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:10Οχι. Ακομα δεν προλαβε να κανει κατι. Απλα αυτη την εντυπωση μου εδωσε..Nero έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:05
ιδέα σου. Αποφασισμένη ακούγεται.
έχει λόγο να φοβάται όμως; Σχεδιάζετε συλλαλητήρια που θα καίτε φωτό της κλπ, Middle East style;
Παντως το πολυ-πολυ να «καει» απο μονη της![]()
![]()
-
Nero
Δεν πειράζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις