!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Female HD
Re: Female HD
Πόντια.
ελάτε κορίτσια, ανεβάστε φώτο, ευκαιρία είναι. 
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
όποιος γράφει και δεν ανεβάσει τον παίρνει. 
Το έχω κάνει κι εγώ και θα ήμουν πολύ όμορφη και σέξι σαν γυναίκα. Το περίεργο είναι πως το έφτιαξα σε φωτογραφία που είμαι αγκαλιά με την σύζυγο μου και ξεκίνησα τις φαντασιώσεις περί λεσβιακού σεξ με την σύζυγο μου και τον εαυτό μου σαν γυναίκα. Το πρόβλημα τώρα είναι να πείσω την σύζυγο μου να κάνει λεσβιακό με εμένα ως θηλυκή ύπαρξη, προφανώς με γυναικεία ρούχα και το ανάλογο μακιγιάζ. Πώς θα την κάνω να δεχτεί χωρίς να θεωρηθώ παρρεκλίνων παρενδυτικός ή λανθάνων ομοφυλόφιλος; Κι εάν η σύζυγος μου κάνει το ίδιο στην ανδρική της εκδοχή και μου ζητήσει κάτι άλλο, θα θεωρηθεί ότι έκανα ομοφυλοφιλικό σεξ με την σύζυγο μου ντυμένη ως άνδρα;
- Dwarven Blacksmith
Οι developers του FaceApp είναι Ρώσοι και αποκτούν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε φώτο ανεβάσετε για οποιαδήποτε χρήση, οπότε θα απέχω.
Ο Ερμής είναι εκτός συναγωνισμού πάντως.
Ο Ερμής είναι εκτός συναγωνισμού πάντως.
Επίσης, πώς ονομάζεται η σεξουαλική παρέκκλιση εάν αυνανιστώ με την δική μου φωτογραφία στη θηλυκή εκδοχή μου;
νομίζω δεν αλλάζει τίποτα, η λαϊκή λέξη μας καλύπτει.Dasein έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:35 Επίσης, πώς ονομάζεται η σεξουαλική παρέκκλιση εάν αυνανιστώ με την δική μου φωτογραφία στη θηλυκή εκδοχή μου;
αμάν ρε νάνε με την πουτινοφοβία σου, γίνε άνδρας επιτέλους.