γενικά όμως αν τύχει και μιλήσουμε ξανά, προσπάθησε να βρεις ένα αστείο κρυμμένο έστω και κρύο πριν νιώσεις ότι σε πικάρω, δεν το κάνω γενικά νομίζω, αν και εσύ με κάνεις να μην ειμαι σίγουρος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποια εκ των δύο είναι ομορφότερη;
Re: Ποια εκ των δύο είναι ομορφότερη;
καλύτερα που δεν θυμάσαι, είχα νιώσει άβολα.
γενικά όμως αν τύχει και μιλήσουμε ξανά, προσπάθησε να βρεις ένα αστείο κρυμμένο έστω και κρύο πριν νιώσεις ότι σε πικάρω, δεν το κάνω γενικά νομίζω, αν και εσύ με κάνεις να μην ειμαι σίγουρος.
Ναι το κάνει αυτό το αλιτάκι, νομίζω επίτηδες για να μην φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες.enaon έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 10:21 καλύτερα που δεν θυμάσαι, είχα νιώσει άβολα.![]()
γενικά όμως αν τύχει και μιλήσουμε ξανά, προσπάθησε να βρεις ένα αστείο έστω και κρύο πριν νιώσεις ότι σε πικάρω, δεν το κάνω γενικά νομίζω, αν και εσύ με κάνεις να μην ειμαι σίγουρος.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
μην ανησυχείς κι έχω καταλάβει (τουλάχιστον αυτό), πόσο ευγενικό κι ευαίσθητο είσαι..enaon έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 10:21 καλύτερα που δεν θυμάσαι, είχα νιώσει άβολα.![]()
γενικά όμως αν τύχει και μιλήσουμε ξανά, προσπάθησε να βρεις ένα αστείο έστω και κρύο πριν νιώσεις ότι σε πικάρω, δεν το κάνω γενικά νομίζω, αν και εσύ με κάνεις να μην ειμαι σίγουρος.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άκυρο!sys3x έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 10:24Ναι το κάνει αυτό το αλιτάκι, νομίζω επίτηδες για να μην φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες.enaon έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 10:21 καλύτερα που δεν θυμάσαι, είχα νιώσει άβολα.![]()
Αν μη τι άλλο, δεν είμαι ικανή για τέτοιες περίπλοκες διαδικασίες σκέψεις
(ή, αν θες, δεν χάνω το χρόνο μου, επιπλέον να παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει αυτό, δεν κάνει να κοροϊδεύουμε.
.
.
Εσθήρ νομίζω ότι σου οφείλουμε ένα συγγνώμη, τουλάχιστο εγώ γιατί ο άλλος δεν ζητάει ποτέ συγγνώμη όπως πολύ καλά κατάλαβες.
Συγγνώμη και θα προσπαθήσω, τουλάχιστο εγώ γιατί ο άλλος, οκ αρκετά μιλήσαμε για τον άλλον, θα προσπαθήσω να μπαίνω πιο συχνά με αυτό το προφίλ καλά;
Συγγνώμη και θα προσπαθήσω, τουλάχιστο εγώ γιατί ο άλλος, οκ αρκετά μιλήσαμε για τον άλλον, θα προσπαθήσω να μπαίνω πιο συχνά με αυτό το προφίλ καλά;
.
.
Παίζει φωτοσοπιά και στις δύο.
Στην πρώτη υπάρχουν δύο γυαλιά.
Στη δεύτερη έχει προστεθεί άλλο πρόσωπο σε άλλα μαλλιά, το κεφάλι δεν έχει φυσικό σχήμα.
κλπ
Στη δεύτερη έχει προστεθεί άλλο πρόσωπο σε άλλα μαλλιά, το κεφάλι δεν έχει φυσικό σχήμα.
κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ειναι αγόρια, λύθηκε, έχει βάλει και φίλτρα και εχτραδάκια γι'αυτό μοιάζει τόσο εύκολο, αυτό με τα γυαλιά μου χτύπησε και εμένα, αλλά τελικά το πρόγραμμα ειναι πολύ καλό αν απλά πατήσεις ένα μόνο κουμπί, απίστευτο δηλαδή, έλεος.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 11:01 Παίζει φωτοσοπιά και στις δύο.
κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 22 Ιούλ 2019, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ λέω να ζητήσουμε την γνώμη ενός ειδικού του φώτοσοπ πάντως παιδιά, εγώ πάντως δεν μπορώ να το κάνω αυτό.
.
.
Εσύ μπορείς άλλα πράγματα, καλύτερα.sys3x έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 11:04 Εγώ λέω να ζητήσουμε την γνώμη ενός ειδικού του φώτοσοπ πάντως παιδιά, εγώ πάντως δεν μπορώ να το κάνω αυτό.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Όχι ρε, απλά δε μπορώ, θα ήτανε πολύ περίεργο, ακόμη και για μένα, να ζητήσω την γνώμη μου.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 647 Προβολές
-