Ευρωκομμουνιστης ειμαι οχι σκετο κομμουνιστης.Θα συμφωνουσα με ενα σοσιαλιστικο μοντελο στον αγροτικο τομεα της οικονομιας.panos291 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 19:14Φιλε ιδεολογικα ανηκω στο αντίθετο ακρο, αλλα αναγνωριζω οτι εισαι κανονικος κομμουνιστης σταλινικος και συνεπης στις αρχες σου. Απο τους ελαχιστους εδω μεσα, για να μην πω ο μοναδικος.plouf έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 18:43Εγω δηλωνω ευρωκομμουνιστης και υποστηριζω ορισμενες απο τις μεθοδους του τρισμεγιστου Σταλιν για την εξολοθρευση των εγκληματιων του κοινουpanos291 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 18:36 Φανταστειτε τωρα εναν που δηλωνει εθνικοσοσιαλιστης/χιτλερικος κλπ, να δηλωνει υπερ των ανοιχτων συνορων, των μπαχαλακηδων, του ασυλου, και των λαθρων.
Θα φαει καρπαζια και δουλεμα που θα παει σύννεφο, και δικαιολογημενα κιολας.
Τωρα πως γινεται να δηλωνουν καποιοι κομμουνιστες, σταλινικοι, και να υποστηριζουν ολα τα παραπανω χωρις να τους παιρνουν με τις πετρες, αυτο για μενα ειναι απο τα αγραφα.
ποινικου δικαιου δεν υποστηριζω τα ανοιχτα συνορα.Ειμαι σοβαρα γιατρε μου?![]()
Τα κιμπουτζ στο Ισραηλ ειναι μια καλη αποδειξη οτι οι κολλεκτιβες δουλευουν αν το θελει ο λαος και οι επαγγελματοβιοτεχνες θα μπορουσαν να
φτιαξουν τις δικες τους κοοπερατιβες.Συμφωνω γενικα με την θανατικη ποινη για αυτους που διαπραττουν ειδεχθη εγκληματα και τα γκουλαγκ για αλλους που διαπραττουν βαρια εγκληματα.Ακομα και στην Ρωσια του Πουτιν υπαρχουν φυλακες στην Σιβηρια οπου γινονται καταναγκαστικα εργα
οχι ομως τοσο βαριας μορφης οσο επι Σταλιν.
Οι ιεχωβαδες του Περισσου δεν εχουν το δικαιωμα να ομιλουν για εργατικα δικαιωματα την στιγμη που ο Γιαρουζελσκυ σκοτωνε αοπλους εργατες.
Οσο για την λαθρομεταναστευση προτεινουν ανοιχτα συνορα και μπατε σκυλοι και αλεστε.Η ΕΣΣΔ τι εκανε για τους προσφυγες του σοβιετοαφγανικου
πολεμου?Δεν μας το λενε τα κουκουδια.Η ΕΣΣΔ δεχτηκε τους προσφυγες του ελληνικου εμφυλιου γιατι ηταν δηλωμενοι κομμουνιστες και υπηρχε
ελεγχος για το ποιος εμπαινε στα συνορα της Γιουγκοσλαβιας και της Αλβανιας.Τα κουκουδια ομως σφυριζουν αδιαφορα.