Με τι ακριβώς ασχολήθηκες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 20:13Εγώ έχω ασχοληθεί ενδελεχώς. Έχω φτάσει σε τέτοια επίπεδα όμως που αν συνέχιζα θα έπρεπε να καλέσω δαίμονες και να επικαλεστώ τον Εωσφόρο και δεν συνέχισα. Είναι πολύ επικίνδυνο και θέλει προσοχή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι μάγοι υπηρέτες του Εωσφόρου;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Είναι οι μάγοι υπηρέτες του Εωσφόρου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εχω κανει, γιατι;Natasha έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 20:26Επικληση του Ιησου εκανες ποτε;stargazer έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 20:19Aρκετα τύπε, με όλα σχεδόν τα είδη του υπερφυσικού και της "ενέργειας". Ήθελα πολύ να υπάρχουν βλέπεις αόρατες δυνάμεις που μας εξουσιάζουν, για να μην αναγκαστώ να παραδεχτώ το πόσο μαλάκας είμαι.
Είναι όμως ολοκληρη τεχνική, έχει σχεση και με την αναπνοή και θελει πολλη υπομονή και επιμονή, πρέπει να σου την μαθει κάποιος πεπειραμένος, είσαι σίγουρος ότι την έκανες σωστά και για αρκετό καιρό;stargazer έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 20:30Εχω κανει, γιατι;Natasha έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 20:26Επικληση του Ιησου εκανες ποτε;stargazer έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 20:19
Aρκετα τύπε, με όλα σχεδόν τα είδη του υπερφυσικού και της "ενέργειας". Ήθελα πολύ να υπάρχουν βλέπεις αόρατες δυνάμεις που μας εξουσιάζουν, για να μην αναγκαστώ να παραδεχτώ το πόσο μαλάκας είμαι.
"Άχρι καιρού..."
Εφόσον δουλεύει, υποθέτω ότι το κάνω σωστάNatasha έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 20:34Είναι όμως ολοκληρη τεχνική, έχει σχεση και με την αναπνοή και θελει πολλη υπομονή και επιμονή, πρέπει να σου την μαθει κάποιος πεπειραμένος, είσαι σίγουρος ότι την έκανες σωστά και για αρκετό καιρό;
Την ευχή δεν εννοείς;
Ναι, την ευχή εννοώ, αλλά πχ δεν μπορεί να λεχθεί πολύ γρηγορα, ή πολυ αργα. Ποσο καιρό την δοκίμασες;stargazer έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 20:45Εφόσον δουλεύει, υποθέτω ότι το κάνω σωστά
Την ευχή δεν εννοείς;
"Άχρι καιρού..."
Το κάνω και σήμερα αυτόNatasha έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 20:47Ναι, την ευχή εννοώ, αλλά πχ δεν μπορεί να λεχθεί πολύ γρηγορα, ή πολυ αργα. Ποσο καιρό την δοκίμασες;stargazer έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 20:45Εφόσον δουλεύει, υποθέτω ότι το κάνω σωστάNatasha έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 20:34
Είναι όμως ολοκληρη τεχνική, έχει σχεση και με την αναπνοή και θελει πολλη υπομονή και επιμονή, πρέπει να σου την μαθει κάποιος πεπειραμένος, είσαι σίγουρος ότι την έκανες σωστά και για αρκετό καιρό;
Την ευχή δεν εννοείς;
Έχω ξεκινήσει σταδιακά καμμια 10ρια χρόνια τώρα. Δεν είμαι σατανιστής εάν αυτό νομίζεις, ούτε ήμουν ποτέ. Έρευνα έκανα, για να δω το κατά πόσο στέκουν τα "υπερφυσικά" και οι "μυστικές διδασκαλίες"
Απλα ρωτησα για την ευχή, για να δω αν είδες αποτέλεσμα.stargazer έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 20:57Το κάνω και σήμερα αυτό
Έχω ξεκινήσει σταδιακά καμμια 10ρια χρόνια τώρα. Δεν είμαι σατανιστής εάν αυτό νομίζεις, ούτε ήμουν ποτέ. Έρευνα έκανα, για να δω το κατά πόσο στέκουν τα "υπερφυσικά" και οι "μυστικές διδασκαλίες"
"Άχρι καιρού..."
Eσυ την κάνεις; έχεις δει αποτέλεσμα; τι αποτέλεσμα;
- Northern Spirit
ειχα ρωτησει καποτε εναν ερημιτη ασκητη που ζουσε για δεκαετιες μακρια απο τα εγκοσμια για τους δαιμονες..
Η απαντηση του ητανε: "παιδι μου εψαξα παντου, προσευχηθηκα, παρακαλεσα, αλλα δαιμονα δεν ειδα. Ουτε αγγελους ουτε φυσικα το θεο". Τα περι δαιμονων ειναι αερας κοπανιστος...Δεν υπαρχουνε..
Η απαντηση του ητανε: "παιδι μου εψαξα παντου, προσευχηθηκα, παρακαλεσα, αλλα δαιμονα δεν ειδα. Ουτε αγγελους ουτε φυσικα το θεο". Τα περι δαιμονων ειναι αερας κοπανιστος...Δεν υπαρχουνε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Πλάκα μου κανεις;;; ΑΣΠΙΔΑ είναι! Τί θες τωρα; Να σου πω λεπτομέρειες; Απο τα πάντα σε προστατευει!
"Άχρι καιρού..."
τσαρλατάνος θα ήταν, άκου τον Πορφύριο, πρέπει να κοιτάς την αυγή και θα τους ακούσεις στα φύλλα που θροίζουν.Northern Spirit έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 21:15 ειχα ρωτησει καποτε εναν ερημιτη ασκητη που ζουσε για δεκαετιες μακρια απο τα εγκοσμια για τους δαιμονες..
Προσωπικά με βοηθάει στο άγχοςNatasha έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 21:18Πλάκα μου κανεις;;; ΑΣΠΙΔΑ είναι! Τί θες τωρα; Να σου πω λεπτομέρειες; Απο τα πάντα σε προστατευει!
να το θέσω αλλιώς
Από τι κινδύνευες και χρειάστηκες την προστασία της ευχής;
Η λες ότι όλα πάνε καλά άρα η ευχή δουλεύει;
Απ ότιδηποτε βλάπτει το σωμα, τον νου, την ψυχή. Ενα μικρό παραδειγμα, απο την ζηλια και τον φθόνο των κακότροπων ανθρώπων.stargazer έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 21:41Προσωπικά με βοηθάει στο άγχος
να το θέσω αλλιώς
"Άχρι καιρού..."
Εντάξει. Αν και νομιζω ότι για τους κακότροπους ανθρώπους δεν χρειάζεται η ευχή, αρκεί να τους αγνοήσεις.Natasha έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 21:46Απ ότιδηποτε βλάπτει το σωμα, τον νου, την ψυχή. Ενα μικρό παραδειγμα, απο την ζηλια και τον φθόνο των κακότροπων ανθρώπων.stargazer έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 21:41Προσωπικά με βοηθάει στο άγχοςNatasha έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 21:18
Πλάκα μου κανεις;;; ΑΣΠΙΔΑ είναι! Τί θες τωρα; Να σου πω λεπτομέρειες; Απο τα πάντα σε προστατευει!
να το θέσω αλλιώς
Πάντως ρε παιδιά, κουλουβάχατα τα έχει κάνει ο χριστιανισμός, σοβαρά δηλαδή, έλεος
δείτε την ετυμολογία της λέξης δαίμων, είμαστε τυχεροί που είμαστε απο την Ελλάδα και μπορούμε να καταλάβουμε τι λέμε αν προσπαθήσουμε.
και η ευδαιμονία, ωραία λέξη και αυτή.
δείτε την ετυμολογία της λέξης δαίμων, είμαστε τυχεροί που είμαστε απο την Ελλάδα και μπορούμε να καταλάβουμε τι λέμε αν προσπαθήσουμε.
και η ευδαιμονία, ωραία λέξη και αυτή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 21 Ιούλ 2019, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 125 Απαντήσεις
- 2534 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros