!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσωρινός μισογυνισμός/ μισανδρισμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γραφικός
Προσωρινός μισογυνισμός/ μισανδρισμός
Έχετε, σε κάποια ευάλωτη στιγμή, νιώσει άδικα τόσο μίσος για το αντίθετο φύλλο που όταν μετά ξαναφέρνατε στο μυαλό σας τις τοτινές σας σκέψεις ντρέπεστε για τον εαυτό σας; Μετά από έναν δύσκολο χωρισμό ας πούμε, να θέλετε να πλακώσετε όποιο/ όποια εκπρόσωπό του βλέπετε.
Re: Προσωρινός μισογυνισμός/ μισανδρισμός
Μίσος δεν ξέρω αν έχω νοιώσει, υποθέτω όχι.
Έντονη αντιπάθεια, οργή και απογοήτευση ναι, αλλά πάντα ήταν κάτι προσωπικό με το α ή β άτομο.
Μπορεί να ήταν άντρας ή γυναίκα αλλά δεν θυμάμαι ποτέ αυτός ο θυμός να μου προκάλεσε κάποιο μισανδρισμό ή μισογυνισμό σε γενικότερο επίπεδο, έστω και για λίγο.
Γενικώς, περισσότερο θυμώνω με μένα αν γίνει μία στραβή, παρά με τους άλλους.
Έντονη αντιπάθεια, οργή και απογοήτευση ναι, αλλά πάντα ήταν κάτι προσωπικό με το α ή β άτομο.
Μπορεί να ήταν άντρας ή γυναίκα αλλά δεν θυμάμαι ποτέ αυτός ο θυμός να μου προκάλεσε κάποιο μισανδρισμό ή μισογυνισμό σε γενικότερο επίπεδο, έστω και για λίγο.
Γενικώς, περισσότερο θυμώνω με μένα αν γίνει μία στραβή, παρά με τους άλλους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- καβουροδεινοσαυράκι
πετάμε στο β' εξάμηνο στην ΈκθεσηΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 19:43 Μίσος δεν ξέρω αν έχω νοιώσει, υποθέτω όχι.
Γενικώς, περισσότερο θυμώνω με μένα αν γίνει μία στραβή, παρά με τους άλλους.![]()
-
Γραφικός
Δηλαδή αν σε κεράτωνε (χτύπα ξύλο) δεν θα ήθελες να βρεις τις φίλες σου και να πείτε ότι όόόλοι είμαστε για το μπούτσο; Δεν θα είχες επιφύλαξη απέναντι σε όλους τους άνδρες που σε προσέγγιζαν;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 19:43 Μίσος δεν ξέρω αν έχω νοιώσει, υποθέτω όχι.
Γενικώς, περισσότερο θυμώνω με μένα αν γίνει μία στραβή, παρά με τους άλλους.![]()
Το να μισείς όλες τις γυναίκες για τα απωθημένα που έχεις από μια γυναίκα είναι λάθος
Το ίδιο ισχύει και από το να μιλάει μια γυναίκα όλους τους άντρες από τα απωθημένα που έχει από έναν άντρα ..
Υπάρχουν άντρες θύτες και άντρες θύματα
Υπάρχουν γυναικες θύτες και γυναίκες θύματα .
Και μια απορία που θα πρέπει να θέσουμε ως αυτοκριτική στον εαυτό μας
Με τι άτομα του άλλου φύλλου πάμε και μπλέκουμε και γιατί ;
Υπάρχουν τόσοι και τόσοι καλοί άντρες και η άλλη , που διαμαρτύρεται κιόλας , πάει και μπλέξει με τα μούτρα
Υπάρχουν τόσες και τόσες καλες γυναίκες και πας και μπλεκεις με την αλανιάρα ..
Το ίδιο ισχύει και από το να μιλάει μια γυναίκα όλους τους άντρες από τα απωθημένα που έχει από έναν άντρα ..
Υπάρχουν άντρες θύτες και άντρες θύματα
Υπάρχουν γυναικες θύτες και γυναίκες θύματα .
Και μια απορία που θα πρέπει να θέσουμε ως αυτοκριτική στον εαυτό μας
Με τι άτομα του άλλου φύλλου πάμε και μπλέκουμε και γιατί ;
Υπάρχουν τόσοι και τόσοι καλοί άντρες και η άλλη , που διαμαρτύρεται κιόλας , πάει και μπλέξει με τα μούτρα
Υπάρχουν τόσες και τόσες καλες γυναίκες και πας και μπλεκεις με την αλανιάρα ..
-
Γραφικός
Σίγουρα είναι λάθος, αλλά κατά πόσον είναι εφικτό να αποφύγουμε αυτό το λάθος;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 19:50 Το να μισείς όλες τις γυναίκες για τα απωθημένα που έχεις από μια γυναίκα είναι λάθος
Ανάλογα με το προσωπικό του μορφωτικό επίπεδο ο καθένας μας ,ας φιλοσοφήσει το ζήτημα
-
fagano3
όχι γενικά εχω καλες αναμνησεις απο τις πρωην, ελπιζω και αυτες το ιδιο.
ακομα και στις καναδυο περιπτωσεις που θυμωσα πολυ δεν επεκταθηκε προς ολο το φυλο τους.
ενταξει δεν μου καναν και τιποτα φοβερο,ανεπανορθωτο στην τελικη.
δεν ξερω πως θ ανατιδρουσα αν χωριζα και ειχα παιδια.ιδιως αν εγω ημουν ενταξει απο τη μερια μου.
η αληθεια ομως ειναι οτι νιωθω λυπη και στεναχωρια για την πλειοψηφια των σημερινων γυναικων και οργη και μισος για αυτους που τις σαλαγανε στην αυτοεξευτελισμο του φεμινισμου.
η πιο ασχημη εικονα που εχω δει ηταν την ημερα της γυναικας εδω.
εγω απο το παρελθον ηξερα οτι η ημερα της γυναικας ηταν μια ημερα γιορτης που εκδηλωνουμε την αγαπη μας για τις γυναικες.
εδω ομως ηταν μια μερα μισους.
διεστραμενες τσιβιτζιλουδες σαλαγαγανε ανηλικα κοριτσακια , μερικα απο τα οποια τα ειχαν μεταμορφωσει σε αθηλυκα τερατακια και που φωναζανε μονο συνθηματα εναντιον των ανδρων.
ψυχανωμαλες φεμινιστριες και προδευτικα καθαρματα εκμεταλλευτες της αρρωστιας τους
ακομα και στις καναδυο περιπτωσεις που θυμωσα πολυ δεν επεκταθηκε προς ολο το φυλο τους.
ενταξει δεν μου καναν και τιποτα φοβερο,ανεπανορθωτο στην τελικη.
δεν ξερω πως θ ανατιδρουσα αν χωριζα και ειχα παιδια.ιδιως αν εγω ημουν ενταξει απο τη μερια μου.
η αληθεια ομως ειναι οτι νιωθω λυπη και στεναχωρια για την πλειοψηφια των σημερινων γυναικων και οργη και μισος για αυτους που τις σαλαγανε στην αυτοεξευτελισμο του φεμινισμου.
η πιο ασχημη εικονα που εχω δει ηταν την ημερα της γυναικας εδω.
εγω απο το παρελθον ηξερα οτι η ημερα της γυναικας ηταν μια ημερα γιορτης που εκδηλωνουμε την αγαπη μας για τις γυναικες.
διεστραμενες τσιβιτζιλουδες σαλαγαγανε ανηλικα κοριτσακια , μερικα απο τα οποια τα ειχαν μεταμορφωσει σε αθηλυκα τερατακια και που φωναζανε μονο συνθηματα εναντιον των ανδρων.
ψυχανωμαλες φεμινιστριες και προδευτικα καθαρματα εκμεταλλευτες της αρρωστιας τους
-
- Casper -
Το μίσος πως το εννοείς; Μισούμε κάποιον πότε; Όταν θέλουμε να πάθει κάτι κακό; Αυτό όχι, δεν το ένιωσα για κανέναν. Έντονο θυμό/οργή και απογοήτευση που λέει η Γαλή όμως ναι. Δεν ήταν μετά από έντονο χωρισμό, γινόταν κάτι πολύ πολύ σοβαρότερο και προσωπικό που δεν θέλω να αναφέρω που με έκανε να αηδιάζω με το αντρικό φύλο κυρίως λόγω του σοκ και του φόβου, αλλά επειδή υποστηρίζω έντονα πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και επειδή προτιμώ χίλιες φορές να αδικήσω εμένα και να φάω εγώ τα μούτρα μου από το να αδικήσω κάποιον άλλον, δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα.
- καβουροδεινοσαυράκι
τύπε πώς το πήρανε όταν ανέφερες την θεση σου για το δικαιωμα ψηφου των γυναικων;fagano3 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 19:56 όχι γενικά εχω καλες αναμνησεις απο τις πρωην, ελπιζω και αυτες το ιδιο.
Οχι, ποτέ.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Πού όλα αυτα;fagano3 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 19:56 η πιο ασχημη εικονα που εχω δει ηταν την ημερα της γυναικας εδω.
Στο πχορουμ;;
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις γυναίκες, έχω και γυναίκες φίλες!
Όχι και όχι.Γραφικός έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 19:45Δηλαδή αν σε κεράτωνε (χτύπα ξύλο) δεν θα ήθελες να βρεις τις φίλες σου και να πείτε ότι όόόλοι είμαστε για το μπούτσο; Δεν θα είχες επιφύλαξη απέναντι σε όλους τους άνδρες που σε προσέγγιζαν;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 19:43 Μίσος δεν ξέρω αν έχω νοιώσει, υποθέτω όχι.
Και δεν τρελλαίνομαι γενικώς και αορίστως στην ιδέα του κερατώματος, παίζει σε πιο ψιλά γράμματα το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Και για χειρότερο από αυτό, πάλι όχι προσωπικά.Γραφικός έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 19:45 Δηλαδή αν σε κεράτωνε (χτύπα ξύλο) δεν θα ήθελες να βρεις τις φίλες σου και να πείτε ότι όόόλοι είμαστε για το μπούτσο; Δεν θα είχες επιφύλαξη απέναντι σε όλους τους άνδρες που σε προσέγγιζαν;