!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αίτηση για συντονιστής.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Αίτηση για συντονιστής.
Νομίζω ότι ο προεκλογικός αγώνας πάγωσε τις προσλήψεις καί στο φόρουμ...
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι για λόγους δημοσιονομικής πολιτικής του φόρουμ: για κάθε δύο συντονιστές που θα απέρχονται, ένας θα προσλαμβάνεται.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι για λόγους δημοσιονομικής πολιτικής του φόρουμ: για κάθε δύο συντονιστές που θα απέρχονται, ένας θα προσλαμβάνεται.
Με τις ίδιες αποδοχές;stavmanr έγραψε: 16 Ιουν 2019, 15:19 Νομίζω ότι ο προεκλογικός αγώνας πάγωσε τις προσλήψεις καί στο φόρουμ...
Πάνος Σκουρλέτης
Μειωμένες κατά τον συντελεστή πληθωρισμού.Saliveros έγραψε: 17 Ιουν 2019, 07:09Με τις ίδιες αποδοχές;stavmanr έγραψε: 16 Ιουν 2019, 15:19 Νομίζω ότι ο προεκλογικός αγώνας πάγωσε τις προσλήψεις καί στο φόρουμ...
Δε βλέπω να γίνομαι άμεσα συντονιστής και μάλλον θα ανοίξω νήμα προσωρινής αποχώρησης.
attention whore ο Ρουλης...Ρούλης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:25 Δε βλέπω να γίνομαι άμεσα συντονιστής και μάλλον θα ανοίξω νήμα προσωρινής αποχώρησης.
Ρουλη επειδη τα νηματα με θεμα το χεσιμο (γραφειο στρατο κλπ) αυξανονται, μηπως να ανοιγαμε μια ενοτητα "χεσιμο" και να γινοσουν σ αυτη συντονιστης?Ρούλης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:25 Δε βλέπω να γίνομαι άμεσα συντονιστής και μάλλον θα ανοίξω νήμα προσωρινής αποχώρησης.
Χεσιμο στον αγωνιστικο χωρο, χεσιμο ον στέιτζ, χεσιμο σε πυλωνα της δεη, εχει ψωμι..
τι λες?
Πρέπει να γίνω συντονιστής άμεσα. Υπάρχει λόγος... θα κερδίσει πολλά το φόρουμ, κι εγώ.
Ordem e Progresso.
Στο λέω εγώ.Cavaliere έγραψε: 07 Αύγ 2019, 17:47 Πρέπει να γίνω συντονιστής άμεσα. Υπάρχει λόγος... θα κερδίσει πολλά το φόρουμ, κι εγώ.
Δεν πρόκειται.
Εκτός..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τους συμφέρει, είναι win-win. Είναι πολλά τα λεφτά για να πουν όχι.
Ordem e Progresso.
Ρουλη την πατησες, σε φαγανε...
Επανέλα με σχεδιο,
βρες σπονσορα τιποτα πανες για το νημα "χεσιμο στο γηροκομειο", "στη θερμοκοιτιδα" κλπ..
Επανέλα με σχεδιο,
βρες σπονσορα τιποτα πανες για το νημα "χεσιμο στο γηροκομειο", "στη θερμοκοιτιδα" κλπ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 07 Αύγ 2019, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μετράει ένα δράμι η ψήφος μου,τη ρίχνω στον Καράμπαμπα.
Θα αρπαχτούμε για το τίποτα και θα φάω το πρώτο μου μπαν!
Θα αρπαχτούμε για το τίποτα και θα φάω το πρώτο μου μπαν!
waldorf, αξίζει να πλακωθούμε για το πώς ψήνεις ένα λουκάνικο. Αν είναι να πέσουμε, να πέσουμε για ιδανικά.
Ordem e Progresso.
Τελικά είναι μικρή η απόσταση από το "δεν με πιστοποιήσατε γι' αυτό θέλω να φύγω και να σβήσετε τα νήματά μου" μέχρι το "θέλω να γίνω συντονιστής".Cavaliere έγραψε: 07 Αύγ 2019, 17:47 Πρέπει να γίνω συντονιστής άμεσα. Υπάρχει λόγος... θα κερδίσει πολλά το φόρουμ, κι εγώ.
Μόνον από τον Αρίστο το περίμενα αυτό.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Γράψε υπεύθυνα, πως δεν κάναμε τίποτα, η γυναίκα μου δεν το πιστεύει.Juno έγραψε: 08 Αύγ 2019, 22:34Τελικά είναι μικρή η απόσταση από το "δεν με πιστοποιήσατε γι' αυτό θέλω να φύγω και να σβήσετε τα νήματά μου" μέχρι το "θέλω να γίνω συντονιστής".![]()
Μόνον από τον Αρίστο το περίμενα αυτό.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας