Γράψε άρλεκιν, τύπε!Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:38Διαφωνω. Διοτι με εχουν περασει για πραγματα που δεν εχω καμια σχεση, απο ναρκομανη ως χρυσαυγιτη. Επισης δεν εχει τοση σημασια τι εισαι σαν χαρακτηρας, αλλα αν εισαι καταλληλος τη συγκεκριμενη στιγμη για να καλυψεις ενα ρολο. Εκει χωραει μανιπιουλαρισμα της εικονας. Σαμπως οι μπαρμεν και οι διαφοροι με τους οποιους εκτονωνονται λυτρωτικα σε κρυφα μερη, ειναι ατομα που οι γυναικες ενδιαφερθηκαν να γνωρισουν το χαρακτηρα τους;Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:33μην προβληματιζεσαι - οτι εισαι το εχουν καταλάβει σε δευτερολεπτα κ σε εχουν κατατάξει αλάθητα στην κατηγορια που ανηκεις - δεν μπορεις να κάνεις τπτ - οπως να εμφανιστεις σαν κάτι αλλο και να ξεγελαστουν .Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:26 Αναρωτιεμαι το εξης. Αν φανεις καλο παιδι στο πρωτο ραντεβου, η γυναικα θα σε βαλει στην κατηγορια γαμπρος και θα απαιτησει ενα σωρο επιπλεον πραγματα απο εσενα που μαλλον δεν διαθετεις ως ιδιοτητες.
Με ποιον τροπο μπορεις να πετυχεις το αντιθετο, οτι εισαι καταλληλος για να σε εκμεταλλευτει σεξουαλικα χωρις τυψεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Η βλαμμένη που θα νομίζει ότι θα σε αλλάξει γιατί έχει το μαγικό ραβδάκι και το χρυσό μνι και θα την αγαπήσεις φορεβα Εντ εβα.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:48 Δηλαδη αν εγω παρουσιαστω ως αμετανοητος εργενης ποια θα με δει σαν γαμπρο;
Βέβαια μπορεί και να σε γατζώσει άμα είσαι και εσύ λίγο σλοου μοσιον.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οπως εχω γράψει επι χρονια αμετρητες φορες.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:46Τις υπερτιμας - τους αποδιδεις μυθικες διαστασεις - τρομακτικες.Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:42Ξαναδιαβασε τι εγραψα κ τι απάντησες .Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:38
Διαφωνω. Διοτι με εχουν περασει για πραγματα που δεν εχω καμια σχεση, απο ναρκομανη ως χρυσαυγιτη. Επισης δεν εχει τοση σημασια τι εισαι σαν χαρακτηρας, αλλα αν εισαι καταλληλος τη συγκεκριμενη στιγμη για να καλυψεις ενα ρολο. Εκει χωραει μανιπιουλαρισμα της εικονας. Σαμπως οι μπαρμεν και οι διαφοροι με τους οποιους εκτονωνονται λυτρωτικα σε κρυφα μερη, ειναι ατομα που οι γυναικες ενδιαφερθηκαν να γνωρισουν το χαρακτηρα τους;
Μην τις υποτιματε κλασσικο ηλιθιο λάθος - σαν ανοιχτο βιβλιο μας διαβαζουν .
Μας εχουν πάρει τα σωβρακα.
Τις θαυμάζω.
Προσπαθω να καταλαβαινω και να εφαρμοζω οσο μπορω κ γινεται τις τακτικες τους .
Ειμαι με τις νικητριες - καλα σας κανουν οι Γατες και σας παιζουν σαν χαμοποντικες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Όλες. αν έχεις φάτσα γαμπρού.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:48 Δηλαδη αν εγω παρουσιαστω ως αμετανοητος εργενης ποια θα με δει σαν γαμπρο;
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:53Η βλαμμένη που θα νομίζει ότι θα σε αλλάξει γιατί έχει το μαγικό ραβδάκι και το χρυσό μνι και θα την αγαπήσεις φορεβα Εντ εβα.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:48 Δηλαδη αν εγω παρουσιαστω ως αμετανοητος εργενης ποια θα με δει σαν γαμπρο;
ακριβώς..ρε συ ...μπράβο
-
Ορέστης 35
Μπορει να συμβει κι αυτο. Αλλα μπορει επισης να παρασυρθει απο τα συναισθηματα της στιγμης και να με χρησιμοποιησει σαν σκευος ηδονηςNaida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:53Η βλαμμένη που θα νομίζει ότι θα σε αλλάξει γιατί έχει το μαγικό ραβδάκι και το χρυσό μνι και θα την αγαπήσεις φορεβα Εντ εβα.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:48 Δηλαδη αν εγω παρουσιαστω ως αμετανοητος εργενης ποια θα με δει σαν γαμπρο;
Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 14:00Μπορει να συμβει κι αυτο. Αλλα μπορει επισης να παρασυρθει απο τα συναισθηματα της στιγμης και να με χρησιμοποιησει σαν σκευος ηδονηςNaida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:53Η βλαμμένη που θα νομίζει ότι θα σε αλλάξει γιατί έχει το μαγικό ραβδάκι και το χρυσό μνι και θα την αγαπήσεις φορεβα Εντ εβα.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:48 Δηλαδη αν εγω παρουσιαστω ως αμετανοητος εργενης ποια θα με δει σαν γαμπρο;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έτσι όπως τα περιγράφεις είναι σα να εννοεις οτι οι γυναίκες δεν έχουν συναισθήματα πέρα της καβλας του συμφέροντος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εξαρτάται σε τι φάση της ζωής της βρίσκεται. Αν είναι σε φάση απλά να περάσω καλά σεξουαλικα, δεν θα ψάξει να ταιριάζετε, αν είσαι καλός κτλ κτλ. Δεν την ενδιαφέρει αρκει να της κάνεις σεξουαλικά.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 14:00
Μπορει να συμβει κι αυτο. Αλλα μπορει επισης να παρασυρθει απο τα συναισθηματα της στιγμης και να με χρησιμοποιησει σαν σκευος ηδονης
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Ημουν σε ενα μπαρακι μια βραδια, σε λαιβ, και μια πολυ ομορφη και ψηλη με ειχε καρφωσει με το βλεμμα της. Δεν καταλαβαινα τι ηθελε γιατι ηταν ανεκφραστη. Ο γκομενος της ηταν πλατη προς εμενα. Τον κραταγε και κοιταζε εμενα, πολυ ωρα. Κατεληξα στο συμπερασμα οτι ηθελε να διαπιστωσει την αντιδραση μου...Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:54Οπως εχω γράψει επι χρονια αμετρητες φορες.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:46Τις υπερτιμας - τους αποδιδεις μυθικες διαστασεις - τρομακτικες.Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:42
Ξαναδιαβασε τι εγραψα κ τι απάντησες .
Μην τις υποτιματε κλασσικο ηλιθιο λάθος - σαν ανοιχτο βιβλιο μας διαβαζουν .
Μας εχουν πάρει τα σωβρακα.
Τις θαυμάζω.
Προσπαθω να καταλαβαινω και να εφαρμοζω οσο μπορω κ γινεται τις τακτικες τους .
Ειμαι με τις νικητριες - καλα σας κανουν οι Γατες και σας παιζουν σαν χαμοποντικες.
Με διδαξε ενα βλεμμα/εκφραση προσωπου που μπορω να χρησιμοποιησω - σκεψου οτι το θυμαμαι ακομα.
Τι ψάχνεις τελικά ρε τύπε; Να παντρευτείς ή να είσαι ένα σκεύος ηδονής;Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 14:00Μπορει να συμβει κι αυτο. Αλλα μπορει επισης να παρασυρθει απο τα συναισθηματα της στιγμης και να με χρησιμοποιησει σαν σκευος ηδονηςNaida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:53Η βλαμμένη που θα νομίζει ότι θα σε αλλάξει γιατί έχει το μαγικό ραβδάκι και το χρυσό μνι και θα την αγαπήσεις φορεβα Εντ εβα.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:48 Δηλαδη αν εγω παρουσιαστω ως αμετανοητος εργενης ποια θα με δει σαν γαμπρο;
Dein Herz, meine Gier
-
Ορέστης 35
Α μπραβο. Αλλα και στη αλλη φαση ζωης της να βρισκεται μπορει να κανει ενα διαλειμμα. Συμβαινουν αυτα.Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 14:05Εξαρτάται σε τι φάση της ζωής της βρίσκεται. Αν είναι σε φάση απλά να περάσω καλά σεξουαλικα, δεν θα ψάξει να ταιριάζετε, αν είσαι καλός κτλ κτλ. Δεν την ενδιαφέρει αρκει να της κάνεις σεξουαλικά.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 14:00
Μπορει να συμβει κι αυτο. Αλλα μπορει επισης να παρασυρθει απο τα συναισθηματα της στιγμης και να με χρησιμοποιησει σαν σκευος ηδονης
-
Ορέστης 35
Ειμαι ενας εικοσαρης σε σωμα σαρανταρη.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
δύσκολη περίπτωση.
και τι ψάχνεις;
ό,τι κάτσει;
και τι ψάχνεις;
ό,τι κάτσει;