Ειναι χαριτωμενες προσβολες που εχουν σκοπο υποσυνειδητα να μειωσουν την αυτοπεποιθηση σου. Μπορει να στο εκανε και να μην το καταλαβες - για σκεψου.Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:31
Nope.
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιουτερς και οι αριθμοί![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
Χαριτωμένες προσβολές ;πως γίνεται αυτό;Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:03Ειναι χαριτωμενες προσβολες που εχουν σκοπο υποσυνειδητα να μειωσουν την αυτοπεποιθηση σου. Μπορει να στο εκανε και να μην το καταλαβες - για σκεψου.Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:31
Nope.
Να με προσβάλει ευθέως με λόγια όχι. Θα το θυμόμουν, άσε που θα του είχα απαντήσει
Προσβλητική όμως ήταν η συμπεριφορά του. Που μόνο τη δική μου αυτοπεποίθηση δε μείωσε. Το αντίθετο θα έλεγα αυτός έπεσε στα μάτια μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Μπορει να σου πει πχ. Τελικα εισαι πολυ εξυπνη. Εσυ λες ευχαριστω αλλα η λεξη "τελικα" δουλευει στο υποσυνειδητο σου, δημιουργει ανασφαλεια και σε κανει να θες να του αποδειξεις κατι.Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:08Χαριτωμένες προσβολές ;πως γίνεται αυτό;Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:03Ειναι χαριτωμενες προσβολες που εχουν σκοπο υποσυνειδητα να μειωσουν την αυτοπεποιθηση σου. Μπορει να στο εκανε και να μην το καταλαβες - για σκεψου.Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:31
Nope.
![]()
Να με προσβάλει ευθέως με λόγια όχι. Θα το θυμόμουν, άσε που θα του είχα απαντήσει![]()
Προσβλητική όμως ήταν η συμπεριφορά του. Που μόνο τη δική μου αυτοπεποίθηση δε μείωσε. Το αντίθετο θα έλεγα αυτός έπεσε στα μάτια μου.
Ή μπορει να σου πει ας πουμε με αυτο το φορεμα εισαι κουκλα.
Υπαρχουν ολοκληρα βιβλια σχετικα με αυτη τη μεθοδο.
Εγω δε νομιζω οτι εχει επιτυχια.
Ορέστη ομολογώ ότι πολλές φορές με εκπλήσσεις...Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:20
Μπορει να σου πει πχ. Τελικα εισαι πολυ εξυπνη. Εσυ λες ευχαριστω αλλα η λεξη "τελικα" δουλευει στο υποσυνειδητο σου, δημιουργει ανασφαλεια και σε κανει να θες να του αποδειξεις κατι.
Yippie Kay Yay
-
Ορέστης 35
Ελπιζω ευχαριστα.Airman68 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:31Ορέστη ομολογώ ότι πολλές φορές με εκπλήσσεις...Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:20
Μπορει να σου πει πχ. Τελικα εισαι πολυ εξυπνη. Εσυ λες ευχαριστω αλλα η λεξη "τελικα" δουλευει στο υποσυνειδητο σου, δημιουργει ανασφαλεια και σε κανει να θες να του αποδειξεις κατι.
Yippie Kay Yay
Τι λες! Αυτό το "τελικά είσαι έξυπνο κορίτσι " μου το έχει πει άλλος. Λες να έκανε γι' αυτό το κουνάβι;Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:20Μπορει να σου πει πχ. Τελικα εισαι πολυ εξυπνη. Εσυ λες ευχαριστω αλλα η λεξη "τελικα" δουλευει στο υποσυνειδητο σου, δημιουργει ανασφαλεια και σε κανει να θες να του αποδειξεις κατι.Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:08Χαριτωμένες προσβολές ;πως γίνεται αυτό;Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:03
Ειναι χαριτωμενες προσβολες που εχουν σκοπο υποσυνειδητα να μειωσουν την αυτοπεποιθηση σου. Μπορει να στο εκανε και να μην το καταλαβες - για σκεψου.![]()
Να με προσβάλει ευθέως με λόγια όχι. Θα το θυμόμουν, άσε που θα του είχα απαντήσει![]()
Α ρε το παλιοκουνάβι μου ήθελε και negging. Που τα βρίσκεις αυτά βρε Ορέστη; Από που τα ξέρεις να διαβάσω κι εγώ να τους καταλαβαίνω.;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Airman68 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:36Ναι, ναι, ευχάριστα εννοούσα...![]()
![]()
-
Ορέστης 35
Αχα! Ειδες λοιπον;Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:39Τι λες! Αυτό το "τελικά είσαι έξυπνο κορίτσι " μου το έχει πει άλλος. Λες να έκανε γι' αυτό το κουνάβι;Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:20Μπορει να σου πει πχ. Τελικα εισαι πολυ εξυπνη. Εσυ λες ευχαριστω αλλα η λεξη "τελικα" δουλευει στο υποσυνειδητο σου, δημιουργει ανασφαλεια και σε κανει να θες να του αποδειξεις κατι.Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:08
Χαριτωμένες προσβολές ;πως γίνεται αυτό;![]()
Εγω δε νομιζω οτι εχει επιτυχια.του είχα απαντήσει όμως " είχες αμφιβολίες" και μου είχε φανεί αστείο. Δε θυμάμαι να με επηρέασε. Ίσως υποσυνείδητα όμως για να το θυμάμαι ακόμα!
Α ρε το παλιοκουνάβι μου ήθελε και negging. Που τα βρίσκεις αυτά βρε Ορέστη; Από που τα ξέρεις να διαβάσω κι εγώ να τους καταλαβαίνω.;
Κοίτα όμως ρε συ έχουν κάνει ολόκληρη επιστήμη το μανιπιουλάρισμαΟρέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:43
Αχα! Ειδες λοιπον;Κανε ενα google και βουτα οσο βαθια θελεις. Υπαρχουν σαιτ, βιντεο. Ουτε θυμαμαι πού τα διαβαζα. Τα βαρεθηκα και τα απερριψα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Επιστημη και εμποριο.Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:51Κοίτα όμως ρε συ έχουν κάνει ολόκληρη επιστήμη το μανιπιουλάρισμαΟρέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:43
Αχα! Ειδες λοιπον;Κανε ενα google και βουτα οσο βαθια θελεις. Υπαρχουν σαιτ, βιντεο. Ουτε θυμαμαι πού τα διαβαζα. Τα βαρεθηκα και τα απερριψα.
![]()
Υπάρχει και το έμφυτο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μετακομίζω αναγκαστικά το Σεπτέμβριο αλλά βρήκα ελεύθερο διαμέρισμα στο ίδιο κτηριακό συγκρότημα
Γλυτώνω έτσι το κόστος ενοικίασης βαν για τη μετακόμιση.
Δε γλυτώνω όμως το υπόλοιπο κόστος της μετακόμισης και τη φασαρία...
Δε γλυτώνω όμως το υπόλοιπο κόστος της μετακόμισης και τη φασαρία...
Yippie Kay Yay
Δες το θετικα οπως και να εχει..Airman68 έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:59 Μετακομίζω αναγκαστικά το Σεπτέμβριο αλλά βρήκα ελεύθερο διαμέρισμα στο ίδιο κτηριακό συγκρότημα![]()
Δε γλυτώνω όμως το υπόλοιπο κόστος της μετακόμισης και τη φασαρία...![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
πεθανα στα γελια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές