ναι, έκανε και η καστομ τα ευκολαNaida έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:53 Και οι δυο. Το βρήκατε. Ο enaon τη γενικότερη ιδέα και η custom πιο συγκεκριμένα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπλε ιστορίες
Re: Μπλε ιστορίες
Βεβαια τα θερμομετρα πλεον δεν εχουν αυτο το υλικο αποσο ξερω...
Εγώ το ξέρω θα ανιχνεύοταν αυτή δε το ήξερεenaon έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:52 πάντως άσχετα με τις λεπτομέρειες, μέσα θα πήγαινες, σουμπητη
ακου να κρύψει τα γυαλάκια του θερμόμετρου ανάμεσα στα κρυσταλλάκια του τασακίου.![]()
καλυτερα με βαριοπούλα, να το χαιρόταν κιόλας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάνε ένσταση, ποιός χρησιμοποιεί θερμόμετρα με υδράργυρο? πλέον όλα ψηφιακά είναι, μας δούλεψε αυτήenaon έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:52
ακου να κρύψει τα γυαλάκια του θερμόμετρου ανάμεσα στα κρυσταλλάκια του τασακίου.![]()
καλυτερα με βαριοπούλα, να το χαιρόταν κιόλας.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Ποση ζηλια θεμ...
αα, ακόμα καλύτερα, έστειλες και την ηρωίδα σου φυλακή..Naida έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:55Εγώ το ξέρω θα ανιχνεύοταν αυτή δε το ήξερεenaon έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:52 πάντως άσχετα με τις λεπτομέρειες, μέσα θα πήγαινες, σουμπητη
καλυτερα με βαριοπούλα, να το χαιρόταν κιόλας.![]()
το σημειώνω
Πλέον έχουν καταργηθεί αλλά σε όλα τα σπίτια υπάρχει από ένα συνήθωςCustom_F έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:55 Βεβαια τα θερμομετρα πλεον δεν εχουν αυτο το υλικο αποσο ξερω...
Το είχε κειμήλιοargouen έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:55Κάνε ένσταση, ποιός χρησιμοποιεί θερμόμετρα με υδράργυρο? πλέον όλα ψηφιακά είναι, μας δούλεψε αυτήenaon έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:52
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ευχαριστώ, άκυρο, σορυ καστομargouen έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:55Κάνε ένσταση, ποιός χρησιμοποιεί θερμόμετρα με υδράργυρο? πλέον όλα ψηφιακά είναι, μας δούλεψε αυτήSpoiler
enaon έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:52
Θα υποστηρίξει ότι έπεσε κι έσπασε με τα υπόλοιπα πράγματα. Θα καταδικαστεί σε εκτέλεση με ηλεκτρική καρέκλα, θα σβήσει το φως στο διάδρομο κτλ κτλenaon έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:56αα, ακόμα καλύτερα, έστειλες και την ηρωίδα σου φυλακή..Naida έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:55Εγώ το ξέρω θα ανιχνεύοταν αυτή δε το ήξερεenaon έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:52 πάντως άσχετα με τις λεπτομέρειες, μέσα θα πήγαινες, σουμπητη
το σημειώνω![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
μπλε ιστορικος
δε περιμενα κατι αξιολογο
πες εσύ μία.
ήταν ένας που έφυγε ενας, και ήρθε 30 , ποιός ειναι κλπ
Που ειναι και ο Τζουτζου να μας βαλει εναν...
Τώρα με στεναχωράς και θα φάω το εκλεράκι που έκρυψα να φάω σε περίπτωση που δε το έβρισκε κανένας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
-