Εγώ τύπισσα είμαι ακόμα πιο μπροστά.don't speak έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 12:26 Η τεχνολογία πάντως έχει καταστρέψει εν μέρει το πρώτο ραντεβού.
Πάμε κατευθείαν στο δεύτερο.
Βγαίνω το πρώτο και είναι και το τελευταίο ταυτόχρονα.
Εγώ τύπισσα είμαι ακόμα πιο μπροστά.don't speak έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 12:26 Η τεχνολογία πάντως έχει καταστρέψει εν μέρει το πρώτο ραντεβού.
don't speak έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 12:26 Η τεχνολογία πάντως έχει καταστρέψει εν μέρει το πρώτο ραντεβού.
Α θα υπαρξει δοκιμη/μεζεςΑγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 10:25 Ας θυμηθούμε αποκαλυπτικο ποστ - ενδεικτικο νοοτροπιας Ελληνίδος
''Λοιπόν, από τη στιγμή που το βαφτίζεις "ραντεβού", πρώτο ή τελευταίο, πληρώνει ο άντρας.
Αν βγούμε φιλικά, είναι μισά μισά.
Θα μου πεις, γιατί να πληρώνει στα ραντεβού πάντα ο άντρας; Να σου πω: για να αποδείξει ότι είναι ικανός να "σηκώσει" τα οικογενειακά βάρη.
Αλλιώς τι το θέλει το ραντεβού; Για να δοκιμάσει (ξεπέτα) και γεια σας;
Δηλαδή και μεζέ να πάρει και να μην πληρώσει από πάνω; Όχι, ποτέ! Η δοκιμή πληρώνεται...''
viewtopic.php?f=24&t=994#p32318
Αν εισαι καλο παιδι κ (οσο ) πλερωνεις - κανεις χατιρια - ναι .Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 12:56Α θα υπαρξει δοκιμη/μεζεςΑγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 10:25 Ας θυμηθούμε αποκαλυπτικο ποστ - ενδεικτικο νοοτροπιας Ελληνίδος
''Λοιπόν, από τη στιγμή που το βαφτίζεις "ραντεβού", πρώτο ή τελευταίο, πληρώνει ο άντρας.
Θα μου πεις, γιατί να πληρώνει στα ραντεβού πάντα ο άντρας; Να σου πω: για να αποδείξει ότι είναι ικανός να "σηκώσει" τα οικογενειακά βάρη.
Δηλαδή και μεζέ να πάρει και να μην πληρώσει από πάνω; Όχι, ποτέ! Η δοκιμή πληρώνεται...''
Μονο αν ειναι Ελληνες και οι κυριες Ελληνιδες.Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:11Αν εισαι καλο παιδι κ (οσο ) πλερωνεις - κανεις χατιρια - ναι .Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 12:56Α θα υπαρξει δοκιμη/μεζεςΑγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 10:25 Ας θυμηθούμε αποκαλυπτικο ποστ - ενδεικτικο νοοτροπιας Ελληνίδος
Η διαχρονικη πραγματικοτητα ειναι μια .
Καποιοι γαμανε χωρις να ''πληρωνουν '' με οποιοδηποτε τροπο ανετα και αμεσα .
Καποιοι αλλοι (πλειοψηφια ) στην αναμονη κ ψυχοβγαλσιμο + απαιτησεις ακομα ( η ειδικα) και στο γάμο.
να σαι σίγουρος πως το γράφει στο κούτελό σου.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:26 Αναρωτιεμαι το εξης. Αν φανεις καλο παιδι στο πρωτο ραντεβου, η γυναικα θα σε βαλει στην κατηγορια γαμπρος και θα απαιτησει ενα σωρο επιπλεον πραγματα απο εσενα που μαλλον δεν διαθετεις ως ιδιοτητες.
Με ποιον τροπο μπορεις να πετυχεις το αντιθετο, οτι εισαι καταλληλος για να σε εκμεταλλευτει σεξουαλικα χωρις τυψεις;
μην προβληματιζεσαι - οτι εισαι το εχουν καταλάβει σε δευτερολεπτα κ σε εχουν κατατάξει αλάθητα στην κατηγορια που ανηκεις - δεν μπορεις να κάνεις τπτ - οπως να εμφανιστεις σαν κάτι αλλο και να ξεγελαστουν .Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:26 Αναρωτιεμαι το εξης. Αν φανεις καλο παιδι στο πρωτο ραντεβου, η γυναικα θα σε βαλει στην κατηγορια γαμπρος και θα απαιτησει ενα σωρο επιπλεον πραγματα απο εσενα που μαλλον δεν διαθετεις ως ιδιοτητες.
Με ποιον τροπο μπορεις να πετυχεις το αντιθετο, οτι εισαι καταλληλος για να σε εκμεταλλευτει σεξουαλικα χωρις τυψεις;
Διαφωνω. Διοτι με εχουν περασει για πραγματα που δεν εχω καμια σχεση, απο ναρκομανη ως χρυσαυγιτη. Επισης δεν εχει τοση σημασια τι εισαι σαν χαρακτηρας, αλλα αν εισαι καταλληλος τη συγκεκριμενη στιγμη για να καλυψεις ενα ρολο. Εκει χωραει μανιπιουλαρισμα της εικονας. Σαμπως οι μπαρμεν και οι διαφοροι με τους οποιους εκτονωνονται λυτρωτικα σε κρυφα μερη, ειναι ατομα που οι γυναικες ενδιαφερθηκαν να γνωρισουν το χαρακτηρα τους;Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:33μην προβληματιζεσαι - οτι εισαι το εχουν καταλάβει σε δευτερολεπτα κ σε εχουν κατατάξει αλάθητα στην κατηγορια που ανηκεις - δεν μπορεις να κάνεις τπτ - οπως να εμφανιστεις σαν κάτι αλλο και να ξεγελαστουν .Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:26 Αναρωτιεμαι το εξης. Αν φανεις καλο παιδι στο πρωτο ραντεβου, η γυναικα θα σε βαλει στην κατηγορια γαμπρος και θα απαιτησει ενα σωρο επιπλεον πραγματα απο εσενα που μαλλον δεν διαθετεις ως ιδιοτητες.
Ξαναδιαβασε τι εγραψα κ τι απάντησες .Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:38Διαφωνω. Διοτι με εχουν περασει για πραγματα που δεν εχω καμια σχεση, απο ναρκομανη ως χρυσαυγιτη. Επισης δεν εχει τοση σημασια τι εισαι σαν χαρακτηρας, αλλα αν εισαι καταλληλος τη συγκεκριμενη στιγμη για να καλυψεις ενα ρολο. Εκει χωραει μανιπιουλαρισμα της εικονας. Σαμπως οι μπαρμεν και οι διαφοροι με τους οποιους εκτονωνονται λυτρωτικα σε κρυφα μερη, ειναι ατομα που οι γυναικες ενδιαφερθηκαν να γνωρισουν το χαρακτηρα τους;Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:33μην προβληματιζεσαι - οτι εισαι το εχουν καταλάβει σε δευτερολεπτα κ σε εχουν κατατάξει αλάθητα στην κατηγορια που ανηκεις - δεν μπορεις να κάνεις τπτ - οπως να εμφανιστεις σαν κάτι αλλο και να ξεγελαστουν .Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:26 Αναρωτιεμαι το εξης. Αν φανεις καλο παιδι στο πρωτο ραντεβου, η γυναικα θα σε βαλει στην κατηγορια γαμπρος και θα απαιτησει ενα σωρο επιπλεον πραγματα απο εσενα που μαλλον δεν διαθετεις ως ιδιοτητες.
Τις υπερτιμας - τους αποδιδεις μυθικες διαστασεις - τρομακτικες.Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:42Ξαναδιαβασε τι εγραψα κ τι απάντησες .Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:38Διαφωνω. Διοτι με εχουν περασει για πραγματα που δεν εχω καμια σχεση, απο ναρκομανη ως χρυσαυγιτη. Επισης δεν εχει τοση σημασια τι εισαι σαν χαρακτηρας, αλλα αν εισαι καταλληλος τη συγκεκριμενη στιγμη για να καλυψεις ενα ρολο. Εκει χωραει μανιπιουλαρισμα της εικονας. Σαμπως οι μπαρμεν και οι διαφοροι με τους οποιους εκτονωνονται λυτρωτικα σε κρυφα μερη, ειναι ατομα που οι γυναικες ενδιαφερθηκαν να γνωρισουν το χαρακτηρα τους;Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 13:33
μην προβληματιζεσαι - οτι εισαι το εχουν καταλάβει σε δευτερολεπτα κ σε εχουν κατατάξει αλάθητα στην κατηγορια που ανηκεις - δεν μπορεις να κάνεις τπτ - οπως να εμφανιστεις σαν κάτι αλλο και να ξεγελαστουν .
Μην τις υποτιματε κλασσικο ηλιθιο λάθος - σαν ανοιχτο βιβλιο μας διαβαζουν .