!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Άστα για τον Άγις. Είναι η αγαπημένη του τροφή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν πηγες για μπανιο σημερα και εισαι τσιτωμενη
Από το 50-50, προτιμώ να αφήσω να πληρώσει.Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:52 κ ο ελεφαντας στο δωματιο κοβει βολτες - η ελλεηνίδικη νοοτροπια '' αφου γαμαει - η θα γαμησει γιατι να μην πληρώνει ;'' με προεκτασεις στη σοβαρη σχεση - συμβιωση '' ο αντρας τα πληρωνει ολα κ λεει κι ευχαριστω''
Νοοτροπια που την καλλιεργουν κ κατι αντρακλες - κ δωμεσα - '' πληρωνουμε τα πάντα στα κοριτσια γιατι εχουν εξοδα'' κ σχιζουν τα υποκαμισα τους στο ακουσμα του 50-50 .
Δεν εμφανιστηκε κανεις ακομα - αλλα δεν θα αργησουν![]()
Το 50-50 δε το έχω κάνει ποτέ, ούτε σε γυναίκα, ούτε σε φίλους, ούτε πουθενά. Ίσως μόνο με τα αδέρφια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν είμαι τσιτωμένη,απλώς απαντάω σε αυτά που διαβάζω ,κακο είναι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δλδ η άλλη καλλωπιζεται μόνο γ να μαμηθει; Δεν της βγαίνει να κάνει μποτε γιατί έτσι γουστάρει το κορμάκι της κ η ψυχούλα της χωρίς να διαφαίνεται καινούργιος γκόμενος στα ανοιχτά ; Οιμε τι γυναίκες κυνηγάτεΑγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:52 κ ο ελεφαντας στο δωματιο κοβει βολτες - η ελλεηνίδικη νοοτροπια '' αφου γαμαει - η θα γαμησει γιατι να μην πληρώνει ;'' με προεκτασεις στη σοβαρη σχεση - συμβιωση '' ο αντρας τα πληρωνει ολα κ λεει κι ευχαριστω''
Νοοτροπια που την καλλιεργουν κ κατι αντρακλες - κ δωμεσα - '' πληρωνουμε τα πάντα στα κοριτσια γιατι εχουν εξοδα'' κ σχιζουν τα υποκαμισα τους στο ακουσμα του 50-50 .
~~¥~~
- perseus
Ηρεμησε καλη μου θα κανεις ρυτίδες.
- perseus
Αυτη που κυνηγαω εγω...
Όχι ρε να γαμηθεί. Για να τυλίξει το κελεπουρι να της κάτσει να του φάει τα λεφτά. Έχει σχέδιο το μοχθηρό ον που ονομάζεται γυνή.lyna έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:58Δλδ η άλλη καλλωπιζεται μόνο γ να μαμηθει; Δεν της βγαίνει να κάνει μποτε γιατί έτσι γουστάρει το κορμάκι της κ η ψυχούλα της χωρίς να διαφαίνεται καινούργιος γκόμενος στα ανοιχτά ; Οιμε τι γυναίκες κυνηγάτεΑγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:52 κ ο ελεφαντας στο δωματιο κοβει βολτες - η ελλεηνίδικη νοοτροπια '' αφου γαμαει - η θα γαμησει γιατι να μην πληρώνει ;'' με προεκτασεις στη σοβαρη σχεση - συμβιωση '' ο αντρας τα πληρωνει ολα κ λεει κι ευχαριστω''
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι να κάνουμε καλέ μου και οι ρυτίδες στο πρόγραμμα είναι. Να τις απαρνηθούμε; Δεν γίνεται.
Και ας το επαναλάβω είμαι πολύ ήρεμη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
talaipwros
Για πες για πες, πώς ηταν ο Αγις, τί φόραγε, τί λεγατε;lyna έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:46 Ωπ όλος ο καλος ο κόσμος εδώ
Λοιπόν . Αληθές περιστατικό κατάπτυστο γ τους εκπροσώπους του άρρενος .
Πάμε γ καφέ , πληρώνει . Πάμε γ φαγητό κ πληρώνω κ το μερίδιο μου από τον καφέ (γιατί έτσι , ας μην μπούμε σε ανάλυση ) κ περισσεύουν κανα 5 ευρώ .
Κ κάνει ο τρόμπας κίνηση τύπου «ααα και αυτά ; Ε ας τα πάρω να μην μείνουν τσάμπα»
Διαβάστηκε εσαει
δλδ βγαινω με την παρεα μου - παιρνουν κοκτειλ - δοκιμαζω μερικα σπανια ουισκια και πληρωνουμε ολοι δια οσα ατομα το λογαριασμο ;Ερμής έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:55Από το 50-50, προτιμώ να αφήσω να πληρώσει.Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:52 κ ο ελεφαντας στο δωματιο κοβει βολτες - η ελλεηνίδικη νοοτροπια '' αφου γαμαει - η θα γαμησει γιατι να μην πληρώνει ;'' με προεκτασεις στη σοβαρη σχεση - συμβιωση '' ο αντρας τα πληρωνει ολα κ λεει κι ευχαριστω''
Το 50-50 δε το έχω κάνει ποτέ, ούτε σε γυναίκα, ούτε σε φίλους, ούτε πουθενά. Ίσως μόνο με τα αδέρφια.
Γουσταρωωωω αλλα αν το τολμησω θα με αφαλακοψουν - τα δικα του πληρωνει στην παρεα μου ο καθενας καθεμια - οτι εχει παραγγείλει - απο πάντα και ειμαστε καλοι φιλοι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Η τεχνολογία πάντως έχει καταστρέψει εν μέρει το πρώτο ραντεβού.
Πάμε κατευθείαν στο δεύτερο.
Τρου.don't speak έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 12:26 Η τεχνολογία πάντως έχει καταστρέψει εν μέρει το πρώτο ραντεβού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 281 Προβολές