Στο άσυλο θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις. Αν και ακόμα ασχολείσαι με άσυλα; Κακώς.Julyattheasylum έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 13:21 σατανικέ πρέπει να έπιασες κάποια κύματα.το όνειρο μου ανέκαθεν ήταν να βελτιωθώ σαν καλοξυρισμένος άνθρωπος πασαλιμένος με σοκολάτα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντρικό ξύρισμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντρικό ξύρισμα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Julyattheasylum
κάνω το διδακτορικό μου κ έφυγα
Εύχομαι γρήγορα, να μη χαλάσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
H περιποίηση της συλλογής υποδημάτων είναι κάτι το πολύ προσωπικό που καλό είναι να μην ανατίθεται σε τρίτους εάν δεν συντρέχει σοβαρός λόγοςJulyattheasylum έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 12:01 φίλε τώρα μιλας με ανθρώπους που αν τους πεις ότι βάφεις τα παπουτσια σου στο κασελάκι ενός μουσάτου με μανίκια old fashion shoe boy με το κλασικό καμελ και την βούρτσα θα σε περάσουν για ούφο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
alamo
χμ του ιουλη ιδρυματικη, λουστρο εχω να δω από σαλαμανκα το 90, πολύ μεγαλυτερο από εμενα τοτε ενας γερακος γυφτος , με πιάσανε ντροπες και του αρνηθηκα. οι κοπελιες μου, τοτε, με γαμοσταυρισαν σαν μαλάκα.σαφως ειχαν δίκιο αλλα και εγω ειχα δικιο την ιδια στιγμη
όλοι οι φραγκάτοι -μπον βιβέρ- αυθεντίες στο φόρουμ ξεδίνουν νυχθημερόν
μη χειρότερα
μη χειρότερα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
alamo
μπον βιβέρ είναι ο χατζηφωτίου που τωρα σκουπίζεται με τα σκατοπανα του , σε ποιον αναφερεσαι;
- Otto Weininger
Είναι κακό να είσαι μπον βιβέρ ;νύχτα έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 15:53 όλοι οι φραγκάτοι -μπον βιβέρ- αυθεντίες στο φόρουμ ξεδίνουν νυχθημερόν
μη χειρότερα
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 13:11 Δεν είναι ντροπή να μην ξέρεις. Είναι όμως ντροπή να μην θέλεις να βελτιωθείς

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
alamo
να χαμε κανα κουρκουμπινι τωρα , παγωμενο από αυτά που κανε η βάβω, χρονια πεθαμενη τωρα, εεε;
-
Julyattheasylum
έχεις χάσει επεισόδια.είναι το νέο κουλ επάγγελμαalamo έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 15:46 χμ του ιουλη ιδρυματικη, λουστρο εχω να δω από σαλαμανκα το 90, πολύ μεγαλυτερο από εμενα τοτε ενας γερακος γυφτος , με πιάσανε ντροπες και του αρνηθηκα. οι κοπελιες μου, τοτε, με γαμοσταυρισαν σαν μαλάκα.σαφως ειχαν δίκιο αλλα και εγω ειχα δικιο την ιδια στιγμη
και μια διόρθωση για να μη με πλακώσουν στα πιμι τα λιγούρια,αγοράκι είμαι