!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απόψε, θα κοιμηθείτε λέω, απόψε?

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Απόψε, θα κοιμηθείτε λέω, απόψε?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Δεν μπαίνεις ποτε κατω απο επιπλα ,παντα διπλα
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Κάτω από δοκάρι είσαι ασφαλής;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Kataras

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kataras »

aLiCat έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:40 Κάτω από δοκάρι είσαι ασφαλής;
Στο μπαλκόνι.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Kataras έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:42
aLiCat έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:40 Κάτω από δοκάρι είσαι ασφαλής;
Στο μπαλκόνι.
:hammer:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Εμείς το 1981 και το 1999 κοιμηθήκαμε μέσα στο σπίτι, όταν οι περισσότεροι κοιμόντουσαν στο ύπαιθρο ή σε σκηνές...
Παιδιά, εάν είναι θε να ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει!!!

ΥΓ
Το πιο σπαστικό όμως ήταν το 1999 - να είσαι στην τουαλέτα, πάνω στο καλύτερο, και να χτυπάει μετασεισμός...
Και όχι, δεν σηκώθηκα να φύγω - συνέχισα το τελετουργικό...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

OANNHSEA έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 11:12 Εμείς το 1981 και το 1999 κοιμηθήκαμε μέσα στο σπίτι, όταν οι περισσότεροι κοιμόντουσαν στο ύπαιθρο ή σε σκηνές...
Δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να έχει εφαρμογή σε κάθε περίπτωση. Θυμίζω ότι και στους 2 προηγούμενους μεγάλους σεισμούς της Αττικής είχες πάρα πολλά κτίρια που κρίθηκαν ακατάλληλα και ο μεγάλος σεισμός έχει μετασεισμικές δονήσεις ακόμα και άνω των 6 Ρίχτερ. Θυμάμαι κάποιες από αυτές να είναι το ίδιο έντονες με τον χθεσινό σεισμό. Θα έμπαινες σε ένα ταλαιπωρημένο κτίριο να κοιμηθείς ελπίζοντας ότι δεν θα γίνει έστω ένας δυνατός μετασεισμός;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

mao mao έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 00:52
Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 00:39
Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 00:36 Μένεις Αθήνα?
Όχι, τύπισσα.

Να κοιμηθώ τελικά ή όχι;
Θεσσαλονίκη έχει 41 χρόνια να κάνει μεγάλο σεισμό. Η περιοχή στατιστικά κάνει ένα μεγάλο σεισμό κάθε 20 χρόνια. Οπότε στη θέση σου δεν θα κοιμόμουν και πολύ ήσυχος.
Για φέτο είμαστε καλυμμένοι νομίζω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Kataras

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kataras »

Περισσότερα θύματα έχουμε από αρρώστιες και τροχαία πάρα από σεισμούς. Σιγά μη χάσω τον ύπνο μου.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Ενταξει 5 ριχτερ ητανε οχι 7...Ψυχραιμια..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Οκ, η αλήθεια είναι ότι κάτω από τραπέζι ή γραφείο, προστατεύεσαι μόνον από αντικείμενα που μπορεί να πέσουν από το ταβάνι ή από τους τοίχους.

Στην περίπτωση κατάρρευσης του κτηρίου, μπορείς να σωθείς μόνον από σύμπτωση.
Δηλαδή αν υπάρξει κενό μεταξύ των δομικών υλικών στο χώρο που βρίσκεσαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Philip Mortimer έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 02:29
Kauldron έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 02:22
Μπράβο του χρυσοχοιδη. Επίσης απότι κατάλαβα και ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να ανταποκρίθηκε καλά.
Μπράβο του που χέστηκε απ' το φόβο του και δεν θα κοιμηθεί αν δεν περάσει ο κίνδυνος?
Επιπλεόν, ανταποκρίνεται ο μηχανισμός όταν συμβαίνει κάτι, εδώ δε συνέβη τίποτα πέρα από μικροτραυματισμούς.
Όχι, μπράβο του που είπε ότι θα σταθεί στο πλευρό των πολιτων ξαγρυπνος μέχρι να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος!
Καλά, το πιστεύεις οτι στάθηκε στο πλευρό των συμπολιτών ξάγρυπνος? :lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

ST48410 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 11:19
OANNHSEA έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 11:12 Εμείς το 1981 και το 1999 κοιμηθήκαμε μέσα στο σπίτι, όταν οι περισσότεροι κοιμόντουσαν στο ύπαιθρο ή σε σκηνές...
Δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να έχει εφαρμογή σε κάθε περίπτωση. Θυμίζω ότι και στους 2 προηγούμενους μεγάλους σεισμούς της Αττικής είχες πάρα πολλά κτίρια που κρίθηκαν ακατάλληλα και ο μεγάλος σεισμός έχει μετασεισμικές δονήσεις ακόμα και άνω των 6 Ρίχτερ. Θυμάμαι κάποιες από αυτές να είναι το ίδιο έντονες με τον χθεσινό σεισμό. Θα έμπαινες σε ένα ταλαιπωρημένο κτίριο να κοιμηθείς ελπίζοντας ότι δεν θα γίνει έστω ένας δυνατός μετασεισμός;
Ναι... Καλή ερώτηση...
Πρώτα εξέτασα την πολυκατοικία στην οποία ζούσαμε το 1999, κυρίως στα θεμέλια - το ίδιο είχε κάνει και ο πατέρας μου το 1981 στην μονοκατοικία που ζούσαμε τότε - και μετά την έπεσα το μεσημέρι για ύπνο μέσα στο σπίτι... :003:
Αλλά βέβαια εγώ είμαι μηχανολόγος και έχω περάσει αρκετά χρόνια σε τεχνικά γραφεία, έτσι μπορώ να ξέρω που να κοιτάξω και τι.
Ο απλός κόσμος δεν μπορεί...
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 12:26 Οκ, η αλήθεια είναι ότι κάτω από τραπέζι ή γραφείο, προστατεύεσαι μόνον από αντικείμενα που μπορεί να πέσουν από το ταβάνι ή από τους τοίχους.

Στην περίπτωση κατάρρευσης του κτηρίου, μπορείς να σωθείς μόνον από σύμπτωση.
Δηλαδή αν υπάρξει κενό μεταξύ των δομικών υλικών στο χώρο που βρίσκεσαι.
Αυτό είναι αλήθεια, για αυτό οι σύγχρονες τάσεις είναι οι άνθρωποι να προστατεύονται δίπλα στα γραφεία ή στα κρεβάτια τους - και όχι κάνω από αυτά - προστατεύοντας το κεφάλι τους με τα χέρια τους... Αυτό βέβαια θα κάνει χρόνια να περάσει στην κουλτούρα της Ελλάδας...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

OANNHSEA έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 12:30 Αυτό είναι αλήθεια, για αυτό οι σύγχρονες τάσεις είναι οι άνθρωποι να προστατεύονται δίπλα στα γραφεία ή στα κρεβάτια τους - και όχι κάνω από αυτά - προστατεύοντας το κεφάλι τους με τα χέρια τους... Αυτό βέβαια θα κάνει χρόνια να περάσει στην κουλτούρα της Ελλάδας...
Αυτό δεν το ξέρω. Ότι επίσημο εγχειρίδιο έχει πέσει στα χέρια μου θυμάμαι να συνιστά την καταφυγή κάτω από ένα σταθερό τραπέζι. Αλλά και πάλι με βάση την λογική και τις στατιστικές πιθανότητες δεν μου φαίνεται παράλογο. Δηλαδή πρώτα θα κοιτάξω να προστατευτώ από το σύνηθες για τα δεδομένα της Αττικής (ένας σοβάς, ένα βαρύ αντικείμενο από ψηλό ράφι, μία βιβλιοθήκη που μπορεί να πέσει) και μετά από κάτι ακόμα χειρότερο όπως πλήρη κατάρρευση της οικοδομής.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Let them make the first mistake. We make the last move.

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

ST48410 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 12:47
OANNHSEA έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 12:30 Αυτό είναι αλήθεια, για αυτό οι σύγχρονες τάσεις είναι οι άνθρωποι να προστατεύονται δίπλα στα γραφεία ή στα κρεβάτια τους - και όχι κάνω από αυτά - προστατεύοντας το κεφάλι τους με τα χέρια τους... Αυτό βέβαια θα κάνει χρόνια να περάσει στην κουλτούρα της Ελλάδας...
Αυτό δεν το ξέρω. Ότι επίσημο εγχειρίδιο έχει πέσει στα χέρια μου θυμάμαι να συνιστά την καταφυγή κάτω από ένα σταθερό τραπέζι. Αλλά και πάλι με βάση την λογική και τις στατιστικές πιθανότητες δεν μου φαίνεται παράλογο. Δηλαδή πρώτα θα κοιτάξω να προστατευτώ από το σύνηθες για τα δεδομένα της Αττικής (ένας σοβάς, ένα βαρύ αντικείμενο από ψηλό ράφι, μία βιβλιοθήκη που μπορεί να πέσει) και μετά από κάτι ακόμα χειρότερο όπως πλήρη κατάρρευση της οικοδομής.
:smt023 Αυτο ειναι το σκεπτικο,αλλα η ηλιθιοτητα και τυο τρολαρισμα περισσυεουν εδω.
ΟΚ μπορει να πεσει και κομητης,δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο.Σημασια εχει οτι ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ λενε κατω ΑΠΟ ΓΕΡΟ ΕΠΙΠΛΟ.Πρωτα ειναι πιο πιθανο η μη καταρευση,αλλα ανετα σπαζον τζαμια,πεφτουν σοβαδες,τοιχοι,τουβλα κλπ,οποτε ενα γερο τραπεζι μας σωζει,σε ολικη καταρευση παλι περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε κατω απο γερο επιπλο,αλλα δεν ειναι και σιγουρο,ομως ειναι μικροτερες οι πιθανοτητες ολικης καταρευσης.ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ .ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ.
Το τρολαρισμα απλα δειχνει την ηλιθιοττα και το κομπλεξ καποιων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”