Δήλωση του Ν. 105 και χαρτόσημο από το τοπικό ΙΚΑ ξέχασες, τύπε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:47 Πάντα τα πρώτα ραντεβού μου με γυναικες είναι σε δημόσιο χώρο , μακρυά από την περιοχή μου και την περιοχή της , με κόσμο όμως για να νιώθει αυτή ασφαλής και αφού ξεκαθαρίσω με ειλικρίνεια ,ότι το ότι βγήκαμε για καφέ η φαγητό δεν την δεσμεύει σε κάτι , και ότι σε περίπτωση που δεν επιθυμεί από εμένα δεν θα έχει και αρνητική συμπεριφορά απλά θα πω χαμογελαστός ένα ευγενικό αντίο ..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρώτο ραντεβού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πρώτο ραντεβού
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Είπες κάτι σωστόFeindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:46Ε γι' αυτό δεν βγαίνεις παρέα με φίλους στο πρώτο ραντεβού ρε καραβανότυπε!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:33Στο πρώτο ραντεβού , ποτε πρόλαβες να γνωρίσεις την άλλη και να γνωρίζεις τις αντιδρασεις της ;Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:29
Πρώτο ραντεβού με φίλους; Έχουμε άλλη αντίληψη για το τι είναι πρώτο ραντεβού.
Σε όποιο ραντεβού την πέσει σε κολλητό μου ή καλέσει σε παρτούζα φίλους μου, λήγει εκείνη την ώρα.
Με τέτοιες τύπισσες, δεν βγαίνεις ραντεβού, με την κλασσική έννοια.
Όλοι είμαστε καλοί , μέχρι αποδείξεως του εναντίου .
Βγαίνεις μόνο με το πρόσωπο για να γνωριστείτε, δεν κατεβάζεις ομάδα για τα ΕΠΣΜ.
Στο πρώτο ραντεβού πάντα είσαι μόνος σου
Δεν πας ούτε με φίλους σου ούτε η γυναίκα με φίλες της
Χωριά που ο φίλος η η φίλη μπορεί να σου κάνει χαλάστρα η να δοκιμάσει να σου φάει τον γκόμενο η γκόμενα .
..μπορεί να κάνει ανεπιθύμητες σε εσένα επεμβάσεις ..
Και καμάκι σε μια γυναίκα δεν κάνουμε ποτέ μπροστά σε άλλους η σε κοινό που μπορεί να σπάει πλάκα η να κάνει χαβαλε ..
Έτσι πρέπειΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:47 Πάντα τα πρώτα ραντεβού μου με γυναικες είναι σε δημόσιο χώρο , μακρυά από την περιοχή μου και την περιοχή της , με κόσμο όμως για να νιώθει αυτή ασφαλής και αφού ξεκαθαρίσω με ειλικρίνεια ,ότι το ότι βγήκαμε για καφέ η φαγητό δεν την δεσμεύει σε κάτι , και ότι σε περίπτωση που δεν επιθυμεί από εμένα δεν θα έχει και αρνητική συμπεριφορά απλά θα πω χαμογελαστός ένα ευγενικό αντίο ..
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κανεις την γυναίκα να νιώθει άνετα και κυρίως ...να μεν σε δει ως απειλή (για ενοχλήσεις η προβλημματα που μπορεί να της δημιουργήσεις )Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:50Δήλωση του Ν. 105 και χαρτόσημο από το τοπικό ΙΚΑ ξέχασες, τύπε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:47 Πάντα τα πρώτα ραντεβού μου με γυναικες είναι σε δημόσιο χώρο , μακρυά από την περιοχή μου και την περιοχή της , με κόσμο όμως για να νιώθει αυτή ασφαλής και αφού ξεκαθαρίσω με ειλικρίνεια ,ότι το ότι βγήκαμε για καφέ η φαγητό δεν την δεσμεύει σε κάτι , και ότι σε περίπτωση που δεν επιθυμεί από εμένα δεν θα έχει και αρνητική συμπεριφορά απλά θα πω χαμογελαστός ένα ευγενικό αντίο ..
Και κυρίως ...ποτέ δεν θυμώνεις η δεν προσβάλεις εάν αυτή σε αποριψει , αποχωρεις ευγενικά και χαμογελαστός
Δεν κερδίζεις τίποτε εάν θυμώσεις η φερθείς προσβλητικά , ίσα ίσα που θα την δικαιώσεις που σε απέρριψε
Κάνουμε σοβαρή συζήτηση , η θέλεις να αρχίσω το τρολαρισμα ;
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:54Κανεις την γυναίκα να νιώθει άνετα και κυρίως ...να μεν σε δει ως απειλή (για ενοχλήσεις η προβλημματα που μπορεί να της δημιουργήσεις )Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:50Δήλωση του Ν. 105 και χαρτόσημο από το τοπικό ΙΚΑ ξέχασες, τύπε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:47 Πάντα τα πρώτα ραντεβού μου με γυναικες είναι σε δημόσιο χώρο , μακρυά από την περιοχή μου και την περιοχή της , με κόσμο όμως για να νιώθει αυτή ασφαλής και αφού ξεκαθαρίσω με ειλικρίνεια ,ότι το ότι βγήκαμε για καφέ η φαγητό δεν την δεσμεύει σε κάτι , και ότι σε περίπτωση που δεν επιθυμεί από εμένα δεν θα έχει και αρνητική συμπεριφορά απλά θα πω χαμογελαστός ένα ευγενικό αντίο ..
Και κυρίως ...ποτέ δεν θυμώνεις η δεν προσβάλεις εάν αυτή σε αποριψει , αποχωρεις ευγενικά και χαμογελαστός
Δεν κερδίζεις τίποτε εάν θυμώσεις η φερθείς προσβλητικά , ίσα ίσα που θα την δικαιώσεις που σε απέρριψε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- καβουροδεινοσαυράκι
Όχι να συνεχίσεις χωρίς τρολάρισμα να σε απολαμβάνουμε. Να δίνεις μαθήματα συμπεριφοράς
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πόσο τζέντλεμαν!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:54Κανεις την γυναίκα να νιώθει άνετα και κυρίως ...να μεν σε δει ως απειλή (για ενοχλήσεις η προβλημματα που μπορεί να της δημιουργήσεις )Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:50Δήλωση του Ν. 105 και χαρτόσημο από το τοπικό ΙΚΑ ξέχασες, τύπε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:47 Πάντα τα πρώτα ραντεβού μου με γυναικες είναι σε δημόσιο χώρο , μακρυά από την περιοχή μου και την περιοχή της , με κόσμο όμως για να νιώθει αυτή ασφαλής και αφού ξεκαθαρίσω με ειλικρίνεια ,ότι το ότι βγήκαμε για καφέ η φαγητό δεν την δεσμεύει σε κάτι , και ότι σε περίπτωση που δεν επιθυμεί από εμένα δεν θα έχει και αρνητική συμπεριφορά απλά θα πω χαμογελαστός ένα ευγενικό αντίο ..
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- καβουροδεινοσαυράκι
ακόμα να ξεχωρίζεις πότε ο ανειάν γράφει από τον καφενέ και πότε από την ξαπλώστρα συνοδεία της Παντόφλας, τύπεaLiCat έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 11:03Πόσο τζέντλεμαν!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:54Κανεις την γυναίκα να νιώθει άνετα και κυρίως ...να μεν σε δει ως απειλή (για ενοχλήσεις η προβλημματα που μπορεί να της δημιουργήσεις )Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:50
Δήλωση του Ν. 105 και χαρτόσημο από το τοπικό ΙΚΑ ξέχασες, τύπε.
Δεν κερδίζεις τίποτε εάν θυμώσεις η φερθείς προσβλητικά , ίσα ίσα που θα την δικαιώσεις που σε απέρριψε![]()
![]()
καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 11:05ακόμα να ξεχωρίζεις πότε ο ανειάν γράφει από τον καφενέ και πότε από την ξαπλώστρα συνοδεία της Παντόφλας, τύπεaLiCat έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 11:03Πόσο τζέντλεμαν!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:54
Κανεις την γυναίκα να νιώθει άνετα και κυρίως ...να μεν σε δει ως απειλή (για ενοχλήσεις η προβλημματα που μπορεί να της δημιουργήσεις )
Δεν κερδίζεις τίποτε εάν θυμώσεις η φερθείς προσβλητικά , ίσα ίσα που θα την δικαιώσεις που σε απέρριψε![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Η ευγένεια είναι προσόν. Είτε είσαι άνδρας, είτε γυναίκα. Όπως το να είσαι εχέμυθος και να μην εκθέτεις και να τιμάς αυτά που φοράς, είτε άνδρας είτε γυναίκα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-