!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η φλουφλιά της σεισμοφοβίας
Re: Η φλουφλιά της σεισμοφοβίας
Τι διαρκεια ειχε?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
καμιά δεκαριά δευτερόλεπτα μου φάνηκε. Σε sites διάβασα για 15. Η αίσθηση του χρόνου αλλάζει σε τέτοιες συνθήκες.
Εκεί, λίγο πάνω ή κάτω από δέκα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ήμουν καθισμένος στην βεράντα μου με παρέα και, αν και μακρυά (παραλιακή Κορινθία), τον νοιώσαμε. Συμφωνώ με τον περίπου χρόνο διάρκειας.ST48410 έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 22:40 καμιά δεκαριά δευτερόλεπτα μου φάνηκε. Σε sites διάβασα για 15. Η αίσθηση του χρόνου αλλάζει σε τέτοιες συνθήκες.
Δεν αντιληφθήκαμε τους μετασεισμούς.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
τώρα που το λες, έχω κι εγώ μια ξεβίδωτη ραφιέρα που ισοσταθμίζεται από τα βάρη που έχει πάνω, αφού δεν έπεσε σήμερα δεν θα πέσει ποτέST48410 έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 22:37Σε πέμπτο και σε καταλαβαίνω. Είμαι ιδιαίτερα τσατισμένος με τον εαυτό γιατί γνωρίζω ότι έπρεπε να έχω χωθεί κάτω από το γραφείο αλλά εκείνη την ώρα δεν το έκανα. Έκανα την βλακεία να προσπαθήσω να κρατήσω μια μικρή ξεχαρβαλωμένη βιβλιοθήκη με το χέρι για να μην ανατραπεί. Τελικά δεν αρκεί να γνωρίζεις διαδικασίες για να τις εφαρμόσεις σε στιγμές κρίσης. Θέλει μεγάλη δουλειά η εμπέδωση για να αυτοματοποιηθούν οι αντιδράσεις.foscilis έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 22:34 Εγώ πάντως ήμουν στον τέταρτο και.εκλασα πατάτες. Αλλά δεν έκανα τίποτα, απλά κοκκαλωσα.
Μου έχουν ξανατυχει σεισμοι και προφανώς ο πολύ μεγάλος του 99 αλλά όχι σαν τον σημερινό.στον τέταρτο.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Κάτι που έπεσε μπορούμε στο εξής να το χρησιμοποιούμε σαν προσωπικό σεισμογράφο
Να βάλω πάλι τις φακές στο μάτι σύντροφε?independent_44 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 00:27 Κάτι που έπεσε μπορούμε στο εξής να το χρησιμοποιούμε σαν προσωπικό σεισμογράφο
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Όχι αυτό είναι επικίνδυνο.Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 00:30Να βάλω πάλι τις φακές στο μάτι σύντροφε?independent_44 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 00:27 Κάτι που έπεσε μπορούμε στο εξής να το χρησιμοποιούμε σαν προσωπικό σεισμογράφο![]()
π.χ έχω ένα ψιλόλιγνο άδειο μπουκαλι από λικέρ, αυτό έπεσε.
Έχω κι εγώ ένα τέτοιο αλλά στέκει ολόρθιο
Θα τσεκάρω ένα φανάρι που έχω χαμηλά στο δάπεδο σχεδόν και αυτό έπεσε
Να θυμηθώ μόνο να μην ξαναανάψω εκεί μεσα ρεσώ!
Θα τσεκάρω ένα φανάρι που έχω χαμηλά στο δάπεδο σχεδόν και αυτό έπεσε
Να θυμηθώ μόνο να μην ξαναανάψω εκεί μεσα ρεσώ!
Μια φορα στην εξοχη οπως επαιζα μπαλακι με το σκυλι αρχισα ξαφνικα να νιωθω την Γη σαν ζελες απιστευτο συναισθημα λες κ ετοιμο να με καταπιει η γη
- Philip Mortimer
Προφανώς και δεν αρκεί. Είναι πρωτίστως θέμα αντανακλαστικών.ST48410 έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 22:37Σε πέμπτο και σε καταλαβαίνω. Είμαι ιδιαίτερα τσατισμένος με τον εαυτό γιατί γνωρίζω ότι έπρεπε να έχω χωθεί κάτω από το γραφείο αλλά εκείνη την ώρα δεν το έκανα. Έκανα την βλακεία να προσπαθήσω να κρατήσω μια μικρή ξεχαρβαλωμένη βιβλιοθήκη με το χέρι για να μην ανατραπεί. Τελικά δεν αρκεί να γνωρίζεις διαδικασίες για να τις εφαρμόσεις σε στιγμές κρίσης. Θέλει μεγάλη δουλειά η εμπέδωση για να αυτοματοποιηθούν οι αντιδράσεις.foscilis έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 22:34 Εγώ πάντως ήμουν στον τέταρτο και.εκλασα πατάτες. Αλλά δεν έκανα τίποτα, απλά κοκκαλωσα.
Μου έχουν ξανατυχει σεισμοι και προφανώς ο πολύ μεγάλος του 99 αλλά όχι σαν τον σημερινό.στον τέταρτο.
- Philip Mortimer
Τι να πούμε και εμείς στον έβδομο.foscilis έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 22:34 Εγώ πάντως ήμουν στον τέταρτο και.εκλασα πατάτες. Αλλά δεν έκανα τίποτα, απλά κοκκαλωσα.
Εγω ετυχα σε μετασεισμο το 2000-2001 στην Αθηνα στον πρωτο οροφο μιας οικοδομης. Απλα μονολογουσα σεισμος οσο κρατησε το κουνημα. Μαλακιες. Ειναι πολυ μικρο το χρονικο διαστημα απο τη στιγμη που καθεσε χαλαρος στην ασφαλεια του σπιτιου σου μεχρι τη στιγμη που βρισκεσαι σε μια κατασταση που απειλειται αμεσα τη ζωη σου. Ο εγκεφαλος δεν προλαβαινει την πραγματικοτητα πολλες φορες. Δε μας σωζει τιποτα παρα μονο οι γερες κατασκευες κτιριων.ST48410 έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 22:37Σε πέμπτο και σε καταλαβαίνω. Είμαι ιδιαίτερα τσατισμένος με τον εαυτό γιατί γνωρίζω ότι έπρεπε να έχω χωθεί κάτω από το γραφείο αλλά εκείνη την ώρα δεν το έκανα. Έκανα την βλακεία να προσπαθήσω να κρατήσω μια μικρή ξεχαρβαλωμένη βιβλιοθήκη με το χέρι για να μην ανατραπεί. Τελικά δεν αρκεί να γνωρίζεις διαδικασίες για να τις εφαρμόσεις σε στιγμές κρίσης. Θέλει μεγάλη δουλειά η εμπέδωση για να αυτοματοποιηθούν οι αντιδράσεις.foscilis έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 22:34 Εγώ πάντως ήμουν στον τέταρτο και.εκλασα πατάτες. Αλλά δεν έκανα τίποτα, απλά κοκκαλωσα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εγω ζησει αρκετους σεισμους ,αντιδρας λιγο καλυτερα αλλά το αίσθημα ειναι το ιδιο χειροτερος παντως ηταν το 2000 στην πρεβεζα 5,1 και 5 χλμ βαθος ,τα ειδα ολα
εμενα το κοτερο μου κουναει πιο πολυ οταν εχει τρικυμια αλλα δεν φοβαμε.
ολα ειναι θεμα συνηθειας
ολα ειναι θεμα συνηθειας