!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Από το 2021 και… βλέπουμε η μείωση του ΕΝΦΙΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Χόρχε ντελ Σάλτο

Re: Από το 2021 και… βλέπουμε η μείωση του ΕΝΦΙΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 12:07 δεν έχω πολλές ελπίδες για το τι θα κάνει η ΝΔ. ΣΙγά μη τα βάλει με την λογική πασόκ
Με αρκεί το ξύλο στους μπάχαλους, κάποιες μειώσεις φόρων, η κλάψα των ζαίων που χάσατε την κουτάλα και το ότι δεν θα ντρέπομαι κάθε φορά που βλέπω τον Κούλη να μιλάει στο εξωτερικό
google translate
νουδουλικά--->ελληνικά

"μου αρέσει να με πηδάνε με κραβάτα"
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 12:16
Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 12:07 δεν έχω πολλές ελπίδες για το τι θα κάνει η ΝΔ. ΣΙγά μη τα βάλει με την λογική πασόκ
Με αρκεί το ξύλο στους μπάχαλους, κάποιες μειώσεις φόρων, η κλάψα των ζαίων που χάσατε την κουτάλα και το ότι δεν θα ντρέπομαι κάθε φορά που βλέπω τον Κούλη να μιλάει στο εξωτερικό
google translate
νουδουλικά--->ελληνικά

:smt005:

Πρώτα ο Κούλης πρέπει να φέρει αποδεδειγμένο δημοσιονομικό πλεόνασμα και μετά θα γίνουν οι μειώσεις στους φόρους.

Προεκλογικά όμως ο σανός ξεπούλησε και άντε τώρα να τα συμμαζέψουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nrg την 19 Ιούλ 2019, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 12:16
google translate
νουδουλικά--->ελληνικά

αυτό ακριβώς οτ πήξιμο , που την έχετε ακούσει στέρεο που χάσατε την κουτάλα είναι πολύ καλή φάση
Άβαταρ μέλους
nrg

.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

nrg έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 11:55
foscilis έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 11:51
nrg έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 11:37

Καλύτεροι όροι για συντάξεις χηρείας
...
προβλέπει η νέα εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

https://www.naftemporiki.gr/finance/sto ... is-xireias
Ξέρεις πολύ καλά ότι μια εγκύκλιος δε μπορεί να το κάνει αυτό. Η εγκύκλιος είναι απλά ερμηνευτική οδηγία κάποιου νόμου, για το πώς θα τον εφαρμόσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Ο συγκεκριμένος νόμος είναι ο 4611/2019 που ψηφίστηκε μια εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές από μάντεψε ποιους.
Οπότε περιμένουμε άμεση κατάργηση από την ΝΔ, με το 1ο νομοσχέδιο του Αυγούστου παραδέχομαι πως είμαι συριζόσκυλο που λέω ψέμματα και δεν το παραδέχομαι ακόμα κι αν μου το τρίψουν στη μάπα με σκατωμένη αρβύλα, και καλό θα είναι όλοι σας να θεωρείτε ψευδές οτιδήποτε ποστάρω, με τεκμήριο πως το λέω εγώ o nrg.
fixed !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
nrg

nik_killthemall έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 12:29
foscilis έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 11:51

Ξέρεις πολύ καλά ότι μια εγκύκλιος δε μπορεί να το κάνει αυτό. Η εγκύκλιος είναι απλά ερμηνευτική οδηγία κάποιου νόμου, για το πώς θα τον εφαρμόσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Ο συγκεκριμένος νόμος είναι ο 4611/2019 που ψηφίστηκε μια εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές από μάντεψε ποιους.
Οπότε περιμένουμε άμεση κατάργηση από την ΝΔ, με το 1ο νομοσχέδιο του Αυγούστου παραδέχομαι πως είμαι συριζόσκυλο που λέω ψέμματα και δεν το παραδέχομαι ακόμα κι αν μου το τρίψουν στη μάπα με σκατωμένη αρβύλα, και καλό θα είναι όλοι σας να θεωρείτε ψευδές οτιδήποτε ποστάρω, με τεκμήριο πως το λέω εγώ o nrg.
fixed !
Άμα η κυβέρνηση που αγαπάς, σε έχει τρελάνει στην φάπα στις πρώτες 10 μέρες, αυτά συμβαίνουν...
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

nrg έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 12:35

fixed !
Άμα η κυβέρνηση που αγαπάς, σε έχει τρελάνει στην φάπα στις πρώτες 10 μέρες, αυτά συμβαίνουν... Και πάλι λέω κάτι ψευδές με τεκμήριο πως το λέω εγώ ο nrg και μάλιστα εκτός από ψευδές είναι βλακώδες γιατί μόλις μερικά μηνύματα πριν παρέθεσα μήνυμα του nik_killthemall που τα χώνει στην κυβέρνηση και την ταυτίζει με τον σύριζα, και που τώρα γράφω πως την αγαπάει γιατί με έχει κάνει χαζό από την παλύ φάπα.
fixed ! (ο αυτόματος διορθωτής κειμένου είναι μια προσφορά του ογκόλιθου killthemall )
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
nrg

nik_killthemall έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 12:41
nrg έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 12:35

fixed !
Άμα η κυβέρνηση που αγαπάς, σε έχει τρελάνει στην φάπα στις πρώτες 10 μέρες, αυτά συμβαίνουν... Και πάλι λέω κάτι ψευδές με τεκμήριο πως το λέω εγώ ο nrg και μάλιστα εκτός από ψευδές είναι βλακώδες γιατί μόλις μερικά μηνύματα πριν παρέθεσα μήνυμα του nik_killthemall που τα χώνει στην κυβέρνηση και την ταυτίζει με τον σύριζα, και που τώρα γράφω πως την αγαπάει γιατί με έχει κάνει χαζό από την παλύ φάπα.
fixed ! (ο αυτόματος διορθωτής κειμένου είναι μια προσφορά του ογκόλιθου killthemall )
Με επιβεβαίωσες σε 5 λεπτά.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Οπως τα λεγαμε πριν.
Απο φετος οι αλλαγες στον ΕΝΦΙΑ που θελει η ΝΔ και μαλλον καταργειται η μειωση του ενφια που ειχε περασει ο συριζα αφου δεν ευνοει καθολου τη μεσαια ταξη
Στην κατάργηση της διάταξης της προηγούμενης κυβέρνησης που προέβλεπε τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 10% μεσοσταθμικά για το 2019, προσανατολίζεται το οικονομικό επιτελείο.

Όπως επισημαίνει η "Καθημερινή" σε δημοσίευμά της η "Καθημερινή", ένα σενάριο που εξετάζεται είναι να εφαρμοστεί από φέτος μια οριζόντια περικοπή του φόρου, ως το πρώτο βήμα μιας σταδιακής περικοπής που θα φτάσει το 30%.

Η νομοθεσία προβλέπει για φέτος τη μείωση κατά 10% μεσοσταθμικά του ΕΝΦΙΑ (η έκπτωση δεν θα ξεπερνάει τα 100 ευρώ) για όσους έχουν ακίνητη περιουσία έως 200.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι οι περίπου 470.000 ιδιοκτήτες ακινήτων με μεγαλύτερη περιουσία δεν θα έχουν καμία μείωση, παρά το γεγονός ότι πληρώνουν σήμερα σχεδόν το 50% του φόρου.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή" που επικαλείται ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο, με το σενάριο που εξετάζεται, αφενός μεν τίθεται σε εφαρμογή από φέτος το σχέδιο της ΝΔ για τον ΕΝΦΙΑ, αφετέρου είναι ευκολότερη η δημοσιονομική διαχείριση του μέτρου.

Ο ίδιος αξιωματούχος παρέπεμψε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης με τις οποίες (όπως δήλωσε) θα ξεδιπλωθεί ο σχεδιασμός τόσο για φέτος όσο και για τα επόμενα χρόνια.

https://www.capital.gr/tax/3372584/exet ... -tou-enfia
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Παιδια, θα τα δουμε ολα, σε λιγες μερες θα φανουν, υπομονη....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Μην γκρινιάζετε. Ο σοφός λαός αποφάσισε.
Υπομονή 4 ετών.
Άβαταρ μέλους
nrg

under έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 13:20 Οπως τα λεγαμε πριν.
Απο φετος οι αλλαγες στον ΕΝΦΙΑ που θελει η ΝΔ και μαλλον καταργειται η μειωση του ενφια που ειχε περασει ο συριζα αφου δεν ευνοει καθολου τη μεσαια ταξη
Στην κατάργηση της διάταξης της προηγούμενης κυβέρνησης που προέβλεπε τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 10% μεσοσταθμικά για το 2019, προσανατολίζεται το οικονομικό επιτελείο.

Όπως επισημαίνει η "Καθημερινή" σε δημοσίευμά της η "Καθημερινή", ένα σενάριο που εξετάζεται είναι να εφαρμοστεί από φέτος μια οριζόντια περικοπή του φόρου, ως το πρώτο βήμα μιας σταδιακής περικοπής που θα φτάσει το 30%.

Η νομοθεσία προβλέπει για φέτος τη μείωση κατά 10% μεσοσταθμικά του ΕΝΦΙΑ (η έκπτωση δεν θα ξεπερνάει τα 100 ευρώ) για όσους έχουν ακίνητη περιουσία έως 200.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι οι περίπου 470.000 ιδιοκτήτες ακινήτων με μεγαλύτερη περιουσία δεν θα έχουν καμία μείωση, παρά το γεγονός ότι πληρώνουν σήμερα σχεδόν το 50% του φόρου.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή" που επικαλείται ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο, με το σενάριο που εξετάζεται, αφενός μεν τίθεται σε εφαρμογή από φέτος το σχέδιο της ΝΔ για τον ΕΝΦΙΑ, αφετέρου είναι ευκολότερη η δημοσιονομική διαχείριση του μέτρου.

Ο ίδιος αξιωματούχος παρέπεμψε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης με τις οποίες (όπως δήλωσε) θα ξεδιπλωθεί ο σχεδιασμός τόσο για φέτος όσο και για τα επόμενα χρόνια.

https://www.capital.gr/tax/3372584/exet ... -tou-enfia
Η μείωση 10% μεσοσταθμικά για το 2019, θα γίνει οριζόντια 30%... :smt005:

Εκεί στους πηγμένους στα αριστεία... Αριθμητική ξέρει κανείς;
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 12:14 Μόλις ψηφίσαμε κυβέρνηση, με σύνεση και λογική, με αλεξιπτωτιστές και τραγουδάκια.
Τα λέμε σε 4 χρόνια.
:g030:
:goodpost:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Σταδιακα λεει..δλδ; 10% το 19 και 30% τπ 2060; Ποτε;
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Nostalgia έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 13:39 Παιδια, θα τα δουμε ολα, σε λιγες μερες θα φανουν, υπομονη....
Πού να κάνουν υπομονή οι Ζαίοι; Βλέπουν το οκταετές μεταρρυθμιστικό ξύλο που θα τρώνε και χάνουν τα λογικά τους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”