Ο Άδωνιδ θα φέρει λέει επενδυτές και δεν θα τους κάνει τη ζωή δύσκολη με υπερβολικούς φόρους - ιστορίες για κορμοράνους.
Τι είναι όμως ένας "επενδυτής" ;
Η Ρολς Ρόϋς αν έφτιαχνε ένα εργοστάσιο κινητήρων στην Ελλάδα θα ήταν σίγουρα επενδυτής.
Η Wham-O Inc που φτιάχνει το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι της νεολαίας frisbee επίσης.
Η SIEMENS που έφτιαξε το εργοστάσιο κατασκευής οικιακών συσκευών στη Θεσσαλία το ... 1968 ήταν κι αυτή.
Αλλά καποιοι άλλοι ;
Ο ΟΠΑΠ τι σόϊ επενδυτής είναι ; Αφού εμείς παίζουμε, όπως θα παίζαμε και το 1955 - εποχή Νεμπίδη, Λινοξυλάκη.
Ο Ελληνικός επίσης τι επενδύει ; Εμείς εδώ στο πχόρουμ και κόκκαλα ξέρουμε να στήνουμε και κρουπιέρισσες έχουμε.
Είναι ένα θέμα το οποίο υπεκφεύγει των γνώσεων μου.
Ξέρω ότι σαν πασοκιστανοί υπήκοοι ούτε α(υ)γό δεν είμαστε ικανοί να βράσουμε, επειδή βαριόμαστε.
Αλλά υπεκφεύγει των γνώσεων μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επενδυτές ...
- wooded glade
Επενδυτές ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 18 Ιούλ 2019, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Re: Επενδυτές ...
Καλα το καταλαβαινεις. Εννοει οτι θα μειωσει τους φορους σρους ελληνες επιχειρηματιες πουηδη εχουν μπιζνα. Σιγα μην ερθει καμια σοβαρη εταιρεια στην γκρετσια επειδη το λεει ο αδωνις. Σε αλλες χωρες και το εργατικο δυναμικο κοστιζει λιγοτερο και οι φοροι,οποτε δεν βρισκω καποιον λογο να ερθει και να ανοιξει πχ η bmw εργοστασιο στην γρκετσια.
- wooded glade
Re: Επενδυτές ...
Εγώ δεν μπορώ να πάρω την BMW επ' ώμου και να την φέρω εδώ να φτιάχνει αυτοκίνητα.Pedro έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 17:59 Καλα το καταλαβαινεις. Εννοει οτι θα μειωσει τους φορους σρους ελληνες επιχειρηματιες πουηδη εχουν μπιζνα. Σιγα μην ερθει καμια σοβαρη εταιρεια στην γκρετσια επειδη το λεει ο αδωνις. Σε αλλες χωρες και το εργατικο δυναμικο κοστιζει λιγοτερο και οι φοροι,οποτε δεν βρισκω καποιον λογο να ερθει και να ανοιξει πχ η bmw εργοστασιο στην γρκετσια.
Ρωτάω όμως το εξής (και τους εκ δεξιών και τους εξ ευωνύμων):
Μία επένδυση που δεν φέρνει πρώτες ύλες και μηχανήματα, δεν φέρνει know how, δεν φέρνει brand name, τι είδους επένδυση είναι ;
Γιατί εγώ -σαν κλαδική πασόκ- δεν μπορώ να τοποθετήσω μερικές ξαπλώστρες σε μία παραλία και να λέγεται "επένδυση" ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
-