!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟΓΙΟΥ
Re: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟΓΙΟΥ
Ειναι η νεα ΜΟΥΝΑΡΑ της Βουλης.
Ειναι η μοναδικη που κοντραρει πλεον στα ισα και με τσαμπουκα την Ραπτη.
Η παλια βαθμολογια ηταν νο.1 Ραπτη και νο.2 Καιλη, τωρα ομως εχουμε ΝΕΑ ΜΟΥΝΑΡΑ στο γηπεδο.
Για κατι τετοια θα ηθελα να ημουν Βουλευτης.......
υ.γ. Δεν εχω τσεκαρει σε τι κατασταση βρισκεται η Νονη.
Ειναι ακομα μαχιμη ή οχι?
Θα δειξει. Μεγαλη αγωνια παντως φετος.
Θα εχουμε γερο πρωταθλημα: "ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 2019/20"
Ειναι η μοναδικη που κοντραρει πλεον στα ισα και με τσαμπουκα την Ραπτη.
Η παλια βαθμολογια ηταν νο.1 Ραπτη και νο.2 Καιλη, τωρα ομως εχουμε ΝΕΑ ΜΟΥΝΑΡΑ στο γηπεδο.
Για κατι τετοια θα ηθελα να ημουν Βουλευτης.......
υ.γ. Δεν εχω τσεκαρει σε τι κατασταση βρισκεται η Νονη.
Ειναι ακομα μαχιμη ή οχι?
Θα δειξει. Μεγαλη αγωνια παντως φετος.
Θα εχουμε γερο πρωταθλημα: "ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 2019/20"
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Η Καιλη ειναι για 15χρονους που φτιαχνονται με πρασινα ματακια και πονηρο χαμογελο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 11:07Έχει φάτσα κλαραμπέλ αλλά βγάζει κάτι το πολύ πρόστυχο. (Μνάρα με όρους καϊλή δεν την λες πάντως)
Οι οver40 θελουν ΚΩΛΟΥΣ-ΒΥΖΙΑ-ΜΠΟΥΤΙΑ-ΧΕΙΛΙΑ-ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ.
Εμας μας ενδιαφερουν οι μπατσες και τα βρισιδια. Τα πιτσιρικια ενδιαφερονται για συναισθημα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Άμα το θέτεις έτσι, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ε ενταξει, στο περιπου ισχυει αυτο που εγραψα.
Η ουσια ειναι οτι η νεα καθαροαιμη αλογα που μπηκε στη Βουλη εκπεμπει καυλα απο καθε πορο του σωματος και του βλεμματος της.
Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι της αρεσουν οι αληταραδες, οποτε εγω ειμαι εκτος παιχνιδιου.
Ας δρασατε εσεις.
Σας δινω το ελευθερο και το μονο που ζηταω ειναι ματι που και που.
Η ουσια ειναι οτι η νεα καθαροαιμη αλογα που μπηκε στη Βουλη εκπεμπει καυλα απο καθε πορο του σωματος και του βλεμματος της.
Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι της αρεσουν οι αληταραδες, οποτε εγω ειμαι εκτος παιχνιδιου.
Ας δρασατε εσεις.
Σας δινω το ελευθερο και το μονο που ζηταω ειναι ματι που και που.
- Μαυροβασίλης
μόνο Δόμνα, στεη κλασσυ πχορουμ

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ο ενας πιο ζωον από τον αλλον
Και εσύ πιστεύεις ότι η Καϊλή δεν θα τρώει ξύλο στο γαμήσι αλλά θα θέλει να της διαβάζεις haiku απο το tumblr;Daje έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 11:19Η Καιλη ειναι για 15χρονους που φτιαχνονται με πρασινα ματακια και πονηρο χαμογελο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 11:07Έχει φάτσα κλαραμπέλ αλλά βγάζει κάτι το πολύ πρόστυχο. (Μνάρα με όρους καϊλή δεν την λες πάντως)
Εμας μας ενδιαφερουν οι μπατσες και τα βρισιδια. Τα πιτσιρικια ενδιαφερονται για συναισθημα.
Come on man.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Δεν εχεις αδικο.
Ειναι τι σου βγαζει η καθεμια.
Ειναι τι σου βγαζει η καθεμια.

Χα! Χα! Χα! Οποτε βλεπω την φωτο αυτο μου ερχεται στο μυαλο. Εσκυψε η γκομενα και τρεξανε ολοι να χωθουν απο πισω της με πονηρο βλεμα ολοι σαν να μας δειχνουν τι σκεφτονται για τα οπισθια της κυριας. Καλα,το πονηρο βλεμα του Κυριακου ολα τα λεφτα!
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Πέτυχα τυχαία συνέντευξη στην ΕΡΑ με τη βουλευτή Αιγαίου απ΄τη Μύκονο λέει, ονόματι Μονογυιού.
Επί 10 λεπτά μια κακόμοιρη προσπαθούσε να βάλει 3 λέξεις σε μια πρόταση- ήταν σα να άκουγα συνέντευξη νηπίου στο Ουράνιο τόξο (και μάλιστα όχι του Γιωργάκη που θέλει να γίνει νυχτερίδα..)
Θλιβερή...πιάστηκε η ψυχή μου.
Μετά είπα να γουγλάρω..και τελικά είναι αυτή!
Επί 10 λεπτά μια κακόμοιρη προσπαθούσε να βάλει 3 λέξεις σε μια πρόταση- ήταν σα να άκουγα συνέντευξη νηπίου στο Ουράνιο τόξο (και μάλιστα όχι του Γιωργάκη που θέλει να γίνει νυχτερίδα..)
Θλιβερή...πιάστηκε η ψυχή μου.
Μετά είπα να γουγλάρω..και τελικά είναι αυτή!
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ρε σεις, αυτή φοράει παντελόνι Markus Grosskopf Großkopf, Helloween circa 1987. Μόνη διαφορά πως δεν είναι ελαστικό/εντελώς εφαρμοστό.
Αλόγα η κυρία, ντροπή να μπαίνει στην ίδια πρόταση με την Καϊλή.
Για τη Δόμνα αρχικά είχα αρνητική γνώμη, αλλά μετά την τελευταία αύξηση προβολής στα ΜΜΕ (με αφορμή την περίφημη δήλωση περί οπλοστασίου κ.λπ.), υπέστην πλύση εγκεφάλου και τώρα δηλώνω fan. Θανατηφόρος συνδυασμός αριστοκρατισμού, προστυχιάς και kinky erotica. Βάζω στοίχημα πως διαθέτει πλήθος αξεσουάρ στο κομοδίνο της - μπορεί και στην ντουλάπα.
Έχει βαθιές ρυτίδες για την ηλικία της πάντως...
Η Ράπτη, μαζί με την Κεφαλογιάννη, είναι μόνο για κωλόμπαρα και σκυλάδικα εθνικής οδού με θαμώνες αναλόγου επιπέδου. 0% class. Pass.
Αλόγα η κυρία, ντροπή να μπαίνει στην ίδια πρόταση με την Καϊλή.
Για τη Δόμνα αρχικά είχα αρνητική γνώμη, αλλά μετά την τελευταία αύξηση προβολής στα ΜΜΕ (με αφορμή την περίφημη δήλωση περί οπλοστασίου κ.λπ.), υπέστην πλύση εγκεφάλου και τώρα δηλώνω fan. Θανατηφόρος συνδυασμός αριστοκρατισμού, προστυχιάς και kinky erotica. Βάζω στοίχημα πως διαθέτει πλήθος αξεσουάρ στο κομοδίνο της - μπορεί και στην ντουλάπα.
Έχει βαθιές ρυτίδες για την ηλικία της πάντως...
Η Ράπτη, μαζί με την Κεφαλογιάννη, είναι μόνο για κωλόμπαρα και σκυλάδικα εθνικής οδού με θαμώνες αναλόγου επιπέδου. 0% class. Pass.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Ισχύει, γι'αυτό και όπως έχουμε πει πολλάκις η κορυφαία καβλιάρα πολιτικός είναι η Τζάκρη. Έχει λίγο σιτέψει βέβαια εσχάτως, αλλά παραμένει δυνατό εργαλείο.Daje έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 11:19Η Καιλη ειναι για 15χρονους που φτιαχνονται με πρασινα ματακια και πονηρο χαμογελο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 11:07Έχει φάτσα κλαραμπέλ αλλά βγάζει κάτι το πολύ πρόστυχο. (Μνάρα με όρους καϊλή δεν την λες πάντως)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1116 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 122 Απαντήσεις