!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαρβιτσιώτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει επιλύσει πολιτικά ζητήματα
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Βαρβιτσιώτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει επιλύσει πολιτικά ζητήματα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Το πρωί οι Νεοδημοκράτες κράζουν τη Βόρεια Ελλάδα επειδή έδωσε "πολύ υψηλά" ποσοστά στον ΣΥΡΙΖΑ (σχεδόν παντού ήταν κάτω από τον εθνικό μέσο όρο του αλλά ΟΚ, σε δουλειά να βρισκόμαστε). Το απόγευμα παίρνουν σειρά οι Συριζαίοι και οι λοιποί ψεκασμένοι και κράζουν τη Βόρεια Ελλάδα επειδή "παραπλανήθηκε από τη δήθεν διαφωνία της ΝΔ με τη Συμφωνία των Πρεσπών". Εντωμεταξύ, η ΝΔ ποτέ δεν είπε ότι θα την καταργήσει, καθώς ξέρει ότι αυτό δεν γίνεται παρά μόνο με τεράστιο πρόσθετο κόστος για την Ελλάδα, αλλά μόνο ότι θα κοιτάξει να αμβλύνει τις χειρότερες πτυχές της. Αυτό φυσικά και δεν αρέσει στους εμβριθείς αναλυτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ισαποστάσεων και του "εγώ δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά" γιατί η ΝΔ διαφοροποιείται χωρίς να λαϊκίζει, επομένως ταυτόχρονα αποφεύγει να χρεωθεί μια συμφωνία που δεν υπέγραψε η ίδια και εισπράττει κάποιες ψήφους διαμαρτυρίας. Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι, όσοι τελοσπάντων δεν είναι ήδη νεοναζί, χαίρονται που οι νεοναζί δεν εισέπραξαν αυτοί αρκετή ψήφο διαμαρτυρίας και δεν μπήκαν στη ΒουλήNero έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 07:49 Πριν τις εκλογές και κατά το Μακεδονικό δεν έπαιζε κανένα ρόλο και η ήττα του συριζα στα Βόρεια ήταν οριακή. Τώρα, ξαφνικά η ΝΔ "υφάρπαξε ψήφους μέσω του Μακεδονικού" και όλη η εκλογική της βάση είναι "μακεδονομάχοι". Τι απο τα δυο ισχύει τελικά?![]()
Επίσης έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες ως προς το αν υπάρχουν πάνω απο 5 άτομα πανελλαδικά που ψήφισαν ΝΔ περιμένοντας να βγει και να σκίσει τη συμφωνία. Αν υπήρχαν, μάλλον καλά έκανε και τους κορόιδεψε κάνοντας "κωλοτούμπα"
Πλέον η κακή Συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνική θέση και βάση για κάθε περαιτέρω συζήτηση με τη σλαβομακεδονική πλευρά, είτε μας αρέσει είτε όχι. Ό,τι κάνουμε από εδώ και πέρα θα είναι εντός του πλαισίου των διαπραγματεύσεων της Σλαβομακεδονίας για ένταξη στην ΕΕ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- ΜπλεΜπουμπυς
-
φίλος φίλου
το "θα την τηρήσω γιατί έχει υπογραφεί"με το "η συμφωνία έλυσε προβλήματα" αντικειμενικά έχει μια μικρή διαφορά καλά μου κομματόσκυλα
- ΜπλεΜπουμπυς
Ποτε δεν ειπε ο κουλης οτι θα καταργήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, μονο συλλαλητήρια διοργάνωνε και άφηνε τους ψεκασμένους να φαντάζονται ο,τι τους βολευει.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Σαφώς. Το πρώτο είναι η θέση της ΝΔ. Το δεύτερο, όχι.φίλος φίλου έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 08:35 το "θα την τηρήσω γιατί έχει υπογραφεί"με το "η συμφωνία έλυσε προβλήματα" αντικειμενικά έχει μια μικρή διαφορά καλά μου κομματόσκυλα
Ψέματα αλλά δεν πειράζει, καλή προσπάθεια.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 08:37 Ποτε δεν ειπε ο κουλης οτι θα καταργήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, μονο συλλαλητήρια διοργάνωνε και άφηνε τους ψεκασμένους να φαντάζονται ο,τι τους βολευει.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ήταν απολύτως βέβαιο ότι οι συριζαίοι και οι υπερεθνικιστές θα αγνοούσαν όλα όσα είπε ο Μητσοτάκης ότι άπαξ και κυρωθεί η συμφωνία δεν ακυρώνεται και θα παρίσταναν ότι υποσχέθηκε να την ακυρώσει.Rakomelofronas έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 08:27 Εντωμεταξύ, η ΝΔ ποτέ δεν είπε ότι θα την καταργήσει, καθώς ξέρει ότι αυτό δεν γίνεται παρά μόνο με τεράστιο πρόσθετο κόστος για την Ελλάδα, αλλά μόνο ότι θα κοιτάξει να αμβλύνει τις χειρότερες πτυχές της. Αυτό φυσικά και δεν αρέσει στους εμβριθείς αναλυτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ισαποστάσεων και του "εγώ δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά" γιατί η ΝΔ διαφοροποιείται χωρίς να λαϊκίζει, επομένως ταυτόχρονα αποφεύγει να χρεωθεί μια συμφωνία που δεν υπέγραψε η ίδια και εισπράττει κάποιες ψήφους διαμαρτυρίας. Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι, όσοι τελοσπάντων δεν είναι ήδη νεοναζί, χαίρονται που οι νεοναζί δεν εισέπραξαν αυτοί αρκετή ψήφο διαμαρτυρίας και δεν μπήκαν στη Βουλή
-
πατησιωτης
Όλες οι συμφωνίες λύνουν προβλήματα.Και το σχέδιο Ανάν εάν πέρναγε θα έλυνε το κυπριακό πρόβλημα.Και εάν μοιρασθεί η υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου θα λυθεί το αιγαιακό πρόβλημα.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η λύση είναι η καλύτερη.φίλος φίλου έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 08:35 το "θα την τηρήσω γιατί έχει υπογραφεί"με το "η συμφωνία έλυσε προβλήματα" αντικειμενικά έχει μια μικρή διαφορά καλά μου κομματόσκυλα
Γιατί δε συμπλήρωσε στη δήλωση του ο υπουργός ότι η συμφωνία χρειάζεται βελτιωτικές κινήσεις;πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 09:48Όλες οι συμφωνίες λύνουν προβλήματα.Και το σχέδιο Ανάν εάν πέρναγε θα έλυνε το κυπριακό πρόβλημα.Και εάν μοιρασθεί η υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου θα λυθεί το αιγαιακό πρόβλημα.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η λύση είναι η καλύτερη.φίλος φίλου έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 08:35 το "θα την τηρήσω γιατί έχει υπογραφεί"με το "η συμφωνία έλυσε προβλήματα" αντικειμενικά έχει μια μικρή διαφορά καλά μου κομματόσκυλα![]()
Το σχεδιο Αναν οπως και η συμφωνια των Πρεσπων οχι μονο δεν λυνουν προβληματα αλλα αφηνουν παρακαταθηκη και για νεα προβληματαπατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 09:48Όλες οι συμφωνίες λύνουν προβλήματα.Και το σχέδιο Ανάν εάν πέρναγε θα έλυνε το κυπριακό πρόβλημα.Και εάν μοιρασθεί η υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου θα λυθεί το αιγαιακό πρόβλημα.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η λύση είναι η καλύτερη.φίλος φίλου έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 08:35 το "θα την τηρήσω γιατί έχει υπογραφεί"με το "η συμφωνία έλυσε προβλήματα" αντικειμενικά έχει μια μικρή διαφορά καλά μου κομματόσκυλα![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όποιος ψήφισε ΝΔ με την λογική πως θα καταργήσει την συμφωνία, πρέπει να είναι εντελώς ηλιθιος. Και από όσα έλεγαν, ήταν εμφανές πως η λογική ήταν μεν δε μας αρέσει, αλλά ο κακος σύριζα μας έφερε προ τετελεσμενων, ενώ εμείς ποτέ δε θα συμφωνούσαμε. Τέλοςπάντων, τουλάχιστον τόσο βλακες εθνικιστές αυτή η χώρα, που η πρόταση τους στα ακροδεξιά είναι ο βελοπουλος. Μες στη κατάντια μας, πάλι καλά να λες...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
πατησιωτης
Kataras έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 09:59Γιατί δε συμπλήρωσε στη δήλωση του ο υπουργός ότι η συμφωνία χρειάζεται βελτιωτικές κινήσεις;πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 09:48Όλες οι συμφωνίες λύνουν προβλήματα.Και το σχέδιο Ανάν εάν πέρναγε θα έλυνε το κυπριακό πρόβλημα.Και εάν μοιρασθεί η υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου θα λυθεί το αιγαιακό πρόβλημα.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η λύση είναι η καλύτερη.φίλος φίλου έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 08:35 το "θα την τηρήσω γιατί έχει υπογραφεί"με το "η συμφωνία έλυσε προβλήματα" αντικειμενικά έχει μια μικρή διαφορά καλά μου κομματόσκυλα![]()
Διότι μίλαγε στο συνέδριο του Economist.
Εδώ ο καλός σανός.πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 10:09Kataras έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 09:59Γιατί δε συμπλήρωσε στη δήλωση του ο υπουργός ότι η συμφωνία χρειάζεται βελτιωτικές κινήσεις;πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 09:48
Όλες οι συμφωνίες λύνουν προβλήματα.Και το σχέδιο Ανάν εάν πέρναγε θα έλυνε το κυπριακό πρόβλημα.Και εάν μοιρασθεί η υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου θα λυθεί το αιγαιακό πρόβλημα.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η λύση είναι η καλύτερη.![]()
Διότι μίλαγε στο συνέδριο του Economist.Aυτά θα τα πει στην εκλογική του περιφέρεια.Όμως δεν υπάρχει και μεγάλη αντίφαση.Ο μόνος μοχλός που έχει απομείνει μετά την είσοδο στο ΝΑΤΟ για βελτιωτικές κινήσεις είναι η ένταξη στην ΕΕ,η οποία αν και όταν γίνει και εάν υπάρχει τότε η ΕΕ θα πάρει 10-15 χρόνια.Φυσικά ο Βαρβιτσιώτης δεν έχει ιδέα που θα είναι τότε.Τις βελτιωτικές κινήσεις θα τις κάνει ή δεν θα τις κάνει κάποια κυβέρνηση μετά το 2030.
Γιατί το έχει ήδη αναφέρει ο πρωθυπουργός.Kataras έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 09:59Γιατί δε συμπλήρωσε στη δήλωση του ο υπουργός ότι η συμφωνία χρειάζεται βελτιωτικές κινήσεις;πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 09:48Όλες οι συμφωνίες λύνουν προβλήματα.Και το σχέδιο Ανάν εάν πέρναγε θα έλυνε το κυπριακό πρόβλημα.Και εάν μοιρασθεί η υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου θα λυθεί το αιγαιακό πρόβλημα.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η λύση είναι η καλύτερη.φίλος φίλου έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 08:35 το "θα την τηρήσω γιατί έχει υπογραφεί"με το "η συμφωνία έλυσε προβλήματα" αντικειμενικά έχει μια μικρή διαφορά καλά μου κομματόσκυλα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Ιούλ 2019, 10:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Λαιται πσεματα,το ΑΠΕ δεν μαιταιδοσαι τετυα ιδισει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις