!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαρβιτσιώτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει επιλύσει πολιτικά ζητήματα
Σαν στημένη λεμονόκουπα σας πέταξε η ΝΔ Μακεδονομάχοι.
Έτσι, μετά την παραδοχή του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου ότι αν η Συμφωνία των Πρεσπών «εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της, τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον», ήρθε η σειρά του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να κάνει τη δική του κωλοτούμπα στο συνέδριο του Economist.
https://www.altsantiri.gr/parapolitika/ ... ata-video/
Έτσι, μετά την παραδοχή του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου ότι αν η Συμφωνία των Πρεσπών «εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της, τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον», ήρθε η σειρά του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να κάνει τη δική του κωλοτούμπα στο συνέδριο του Economist.
https://www.altsantiri.gr/parapolitika/ ... ata-video/
Re: Βαρβιτσιώτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει επιλύσει πολιτικά ζητήματα
Άρχισαν τις κωλοτούμπες οι κανίβαλοι που εκαναν καριέρες με τις Πρέσπες και το Μάτι.
-
Nero
Πριν τις εκλογές και κατά το Μακεδονικό δεν έπαιζε κανένα ρόλο και η ήττα του συριζα στα Βόρεια ήταν οριακή. Τώρα, ξαφνικά η ΝΔ "υφάρπαξε ψήφους μέσω του Μακεδονικού" και όλη η εκλογική της βάση είναι "μακεδονομάχοι". Τι απο τα δυο ισχύει τελικά?
Επίσης έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες ως προς το αν υπάρχουν πάνω απο 5 άτομα πανελλαδικά που ψήφισαν ΝΔ περιμένοντας να βγει και να σκίσει τη συμφωνία. Αν υπήρχαν, μάλλον καλά έκανε και τους κορόιδεψε κάνοντας "κωλοτούμπα"
Επίσης έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες ως προς το αν υπάρχουν πάνω απο 5 άτομα πανελλαδικά που ψήφισαν ΝΔ περιμένοντας να βγει και να σκίσει τη συμφωνία. Αν υπήρχαν, μάλλον καλά έκανε και τους κορόιδεψε κάνοντας "κωλοτούμπα"
κοίτα τσίτα 8 παρα
καλό σας έκανε η ήττα. είχατε πέσει σε λήθαργο
Έστω αυτό το μικρό 2-3% που χάθηκε στη συμφωνία θα άλλαζε όλα τα εκλογικά δεδομένα.Nero έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 07:49 Πριν τις εκλογές και κατά το Μακεδονικό δεν έπαιζε κανένα ρόλο και η ήττα του συριζα στα Βόρεια ήταν οριακή. Τώρα, ξαφνικά η ΝΔ "υφάρπαξε ψήφους μέσω του Μακεδονικού" και όλη η εκλογική της βάση είναι "μακεδονομάχοι". Τι απο τα δυο ισχύει τελικά?![]()
παιδί μου χρυσό ναρκωτικά κάνεις
ααααααάσε με και σηκώθηκα με νεύρα, σκοτώνω άνθρωπο
ευτυχώς ως συριζαίος δεν κινδυνεύεις
- ΜπλεΜπουμπυς
Μαρτυρανε οι ΝΔουληδες και χωρίς ξύλο ....
Αλλα ας εμαστε δικαιοι.Εχουν ακομα δρομο για να πιασουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις κωλοτουμπες.
Θα δωθει σκληρη μαχη.
Αλλα ας εμαστε δικαιοι.Εχουν ακομα δρομο για να πιασουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις κωλοτουμπες.
Θα δωθει σκληρη μαχη.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
-
- 88 Απαντήσεις