!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πριν ψηφίσω τη Χρυσή Αυγη είχα ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Πριν ψηφίσω τη Χρυσή Αυγη είχα ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 21:57
Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 21:53
Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 21:51 Πολύ σοβαρή κατηγορία το ότι κάποιος που ψήφισε ΝΔ μετά ψήφισε χα. Να κάνουμε μια ανάλυση πόσοι κκεδες έχουν ψηφίσει πασοκ ΝΔ σύριζα; τι συμπέρασμα θα βγάλουμε;
Είναι διαπίστωση ότι ΝΔ-Χρυσή Αυγή-ΛΑΟΣ-Βελόπουλος είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Θες να δούμε λίγο τα στατιστικά με το πόσοι ψηφοφοροι των ζαιων εχουν ψηφίσει χα το 12?
Ναι
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:01
Uppercut έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 21:54
Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 21:44

Η ΧΑ έχει πολυδιασπαστεί και διάφοροι εκφράζουν δυσαρέσκεια απέναντι στον Μιχαλολιάκο. Μέχρι και ο Λαγός έφυγε.
Και αν δεχθούμε ότι η ΧΑ προσπαθεί να γλείψει για να τη γλιτώσει, πώς αυτό αποδεικνύει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής;
Αυτό δεν είναι τώρα που διασπάστηκε.

Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 21:47 Αποδεδειγμένο είναι ότι μεγαλοστελέχη της ΧΑ είχαν φιλική επικοινωνία με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης Σαμαρά.
Γιατί συμφωνούσαν ότι η δίωξη τους είναι μεθόδευση του Σαμαρά, νν θες να λάβεις υπόψιν αυτή την επικοινωνία, τότε μόνο εχθρός της ΧΑ φαίνεται η ΝΔ. Σ' αυτήν τη θεωρία περί δίωξης μάλλον συνεισέφεραν οι βουλευτές σας όπως η Κωνσταντοπούλου, Κουρουμπλής κλπ που δεν ψήφιζαν τις άρσεις ασυλίας τους.

Σε υψηλούς τόνους, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέμεινε, παραπέμποντας σε συγκεκριμένα εδάφια του εισαγγελικού πορίσματος, ότι δεν μπορεί να ζητείται η δίωξη ατόμου μόνο και μόνο επειδή είναι βουλευτής. Αυτό ισοδυναμεί με πολιτειακή εκτροπή, φέρεται να υποστήριξε, υπογραμμίζοντας συγχρόνως ότι δεν υπάρχει κατηγορούμενος χωρίς δικαιώματα -και στους σχεδιασμούς αυτούς δεν γίνεται να συναινεί η Αριστερά.
Η τότε συνεργασία κορυφώθηκε όταν ρίξατε μαζί την κυβέρνηση Σαμαρά.
Είναι πρόσφατο. Η δυσαρέσκεια υπάρχει πολύ έντονη εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο.
Ααα, δηλαδή είναι πολύ φυσιολογικό μία κυβέρνηση να έχει (ακροδεξιό) εκπρόσωπο ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα στελέχη ενός ναζιστικού κόμματος με τάγματα εφόδου.
Η δίκη που λέτε ότι καθυστερεί ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχε αρχίσει καν επί ΝΔ, ενώ είχε περάσει 1,5 χρόνος από τις συλλήψεις.
Οι συλλήψεις εν τω μεταξύ έγιναν με τελείως ανορθόδοξο τρόπο μόνο και μόνο γιατί η ΧΑ έκοβε πλέον χοντρά ποσοστά. Κατά τ' άλλα επί Σαμαρά, τα τάγματα εφόδου γιγαντώθηκαν, πολλαπλασιάστηκαν και δρούσαν ανεξέλεγκτα εγκληματώντας. Η κυβέρνηση αυτή έχει άμεση ευθύνη για τον φόνο του Φύσσα, του Λουκμαν και άλλων και φυσικά πολλούς ξυλοδαρμούς, τραμπουκισμούς, επιθέσεις.
Άμα θες παράθεσε μου κάποια επιδοκιμαστική δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή. Τα περί "χρυσαυγιτών που μου φέρονται με το σεις και με το σας"¨(ενώ σκότωναν κόσμο στον δρόμο) και "η χρυσή αυγή είναι ένα αυθεντικό κίνημα" κλπ κλπ πάντως είναι δικά σας.

Τι πάει να πει "σας ρίξαμε με τη Χρυσή Αυγή"; Συμμετείχε η ΧΑ στην κυβέρνηση σας; ΟΧΙ. Μόνο όσοι συμμετείχαν στην συγκυβέρνηση στήριξαν, αν μη τι άλλο το πολύ ενδιαφέρον θα ήταν άμα σας υπερψήφιζαν οι χρυσαυγίτες και όχι το αντίθετο... Ο Μπούκουρας πάντως σας υπερψήφισε και τον δεχθήκατε και στη ΝΔ!!
Ένα κάρο άκυρες απαντήσεις σε πράγματα που δεν είπα.

Είπα για την ομολογία του χρυσαυγίτη για αυτό που όντως έγινε κι είπες ότι μπορεί να ήταν μονομερές γλύψιμο της ΧΑ, που μου κάνει γτ εγώ μίλησα για την ηγεσία της, για το θέμα της κυβέρνησης Σαμαρά τον Μπούκουρα δεν τον δεχθήκαμε στη ΝΔ και το γεεγονός παραμένει ότι μαζί την ρίξατε. Η συνεργασίας σας φάνηκε κι όταν η ΧΑ κρατούσε κλειστά τα χαρτιά της για την ψήφο στην απλή αναλογική ενώ όλοι οι άλλοι είχαν δηλώσει κι ο Βούτσης έβγαινε και προσμετρούσε και τις ψήφους τους.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Uppercut έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:04
Uppercut έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 21:54

Αυτό δεν είναι τώρα που διασπάστηκε.

Γιατί συμφωνούσαν ότι η δίωξη τους είναι μεθόδευση του Σαμαρά, νν θες να λάβεις υπόψιν αυτή την επικοινωνία, τότε μόνο εχθρός της ΧΑ φαίνεται η ΝΔ. Σ' αυτήν τη θεωρία περί δίωξης μάλλον συνεισέφεραν οι βουλευτές σας όπως η Κωνσταντοπούλου, Κουρουμπλής κλπ που δεν ψήφιζαν τις άρσεις ασυλίας τους.

Η τότε συνεργασία κορυφώθηκε όταν ρίξατε μαζί την κυβέρνηση Σαμαρά.
Είναι πρόσφατο. Η δυσαρέσκεια υπάρχει πολύ έντονη εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο.
Ααα, δηλαδή είναι πολύ φυσιολογικό μία κυβέρνηση να έχει (ακροδεξιό) εκπρόσωπο ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα στελέχη ενός ναζιστικού κόμματος με τάγματα εφόδου.
Η δίκη που λέτε ότι καθυστερεί ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχε αρχίσει καν επί ΝΔ, ενώ είχε περάσει 1,5 χρόνος από τις συλλήψεις.
Οι συλλήψεις εν τω μεταξύ έγιναν με τελείως ανορθόδοξο τρόπο μόνο και μόνο γιατί η ΧΑ έκοβε πλέον χοντρά ποσοστά. Κατά τ' άλλα επί Σαμαρά, τα τάγματα εφόδου γιγαντώθηκαν, πολλαπλασιάστηκαν και δρούσαν ανεξέλεγκτα εγκληματώντας. Η κυβέρνηση αυτή έχει άμεση ευθύνη για τον φόνο του Φύσσα, του Λουκμαν και άλλων και φυσικά πολλούς ξυλοδαρμούς, τραμπουκισμούς, επιθέσεις.
Άμα θες παράθεσε μου κάποια επιδοκιμαστική δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή. Τα περί "χρυσαυγιτών που μου φέρονται με το σεις και με το σας"¨(ενώ σκότωναν κόσμο στον δρόμο) και "η χρυσή αυγή είναι ένα αυθεντικό κίνημα" κλπ κλπ πάντως είναι δικά σας.

Τι πάει να πει "σας ρίξαμε με τη Χρυσή Αυγή"; Συμμετείχε η ΧΑ στην κυβέρνηση σας; ΟΧΙ. Μόνο όσοι συμμετείχαν στην συγκυβέρνηση στήριξαν, αν μη τι άλλο το πολύ ενδιαφέρον θα ήταν άμα σας υπερψήφιζαν οι χρυσαυγίτες και όχι το αντίθετο... Ο Μπούκουρας πάντως σας υπερψήφισε και τον δεχθήκατε και στη ΝΔ!!

Είπα για την ομολογία του χρυσαυγίτη για αυτό που όντως έγινε κι είπες ότι μπορεί να ήταν μονομερές γλύψιμο της ΧΑ, που μου κάνει γτ εγώ μίλησα για την ηγεσία της, για το θέμα της κυβέρνησης Σαμαρά τον Μπούκουρα δεν τον δεχθήκαμε στη ΝΔ και το γεεγονός παραμένει ότι μαζί την ρίξατε. Η συνεργασίας σας φάνηκε κι όταν η ΧΑ κρατούσε κλειστά τα χαρτιά της για την ψήφο στην απλή αναλογική ενώ όλοι οι άλλοι είχαν δηλώσει κι ο Βούτσης έβγαινε και προσμετρούσε και τις ψήφους τους.
Εσύ συκοφαντικά μίλησες για συνεργασία ΣΥΡΙΖA-XA. Εξακολουθείς να μην προσκομίζεις αποδείξεις σε σχέση με κάτι τέτοιο.

Ο Μπούκουρας και υπερψήφισε την κυβέρνηση σας και εντάχθηκε στη ΝΔ και ήταν υποψήφιος μαζί της. Μιλάμε για τέτοια ξεφτίλα σας.

Φαντάζομαι ότι είναι αυτονόητο ότι καμία κυβέρνηση δε δέχεται να ψηφιστεί από ένα "κόμμα" σαν τη ΧΑ. Δεν καταλαβαίνω από που κι ως που το ότι απλώς έγινε το αυτονόητο, αυτό θεωρείται...συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ. Ελπίζω να μην είχατε σκοπό να εντάξετε την ΧΑ στη συγκυβέρνηση σας, γιατί μόνο ουσιαστικά τα μέλη της συγκυβέρνησης υπερψήφισαν τον Δήμα..

Η ΧΑ το λογικό θα ήταν να ψηφίσει την απλή αναλογική. Τη συνέφερε, καθώς γι αυτήν σήμαινε περισσότερες έδρες. Το ότι δεν την ψήφισε, μπορώ ανάλογα με εσένα να πω ότι αποτελεί ένδειξη συνεργασίας ΝΔ-ΧΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 17 Ιούλ 2019, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Uppercut

Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:08
Uppercut έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:04

Ο Μπούκουρας και υπερψήφισε την κυβέρνηση σας και εντάχθηκε στη ΝΔ και ήταν υποψήφιος μαζί της. Μιλάμε για τέτοια ξεφτίλα σας.

Πότε έγινε αυτό αρχιψεύταρε;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Εδώ μιλάμε για άτομα που στήριζαν ΝΔ πρίν πάνε στη ΧΑ (κι εγώ εκεί ήμουν, με στάση στον Καμμένο), όπως και χιλιάδες άλλοι, και ο άλλος μας λέει γι ατη ΧΑ που ψήφισε τη Θάνου.
Δηλαδή εδώ που ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΝΟΔΕ Ηλείας αποκαλούσε τη ΧΑ πατριωτικό κόμμα, να θεωρήσουμε πως η ΝΔ φλερτάρει με τη ΧΑ:

https://www.documentonews.gr/article/ap ... ias-photos

:lol:

ΦΥΣΙΚΑ και προήλθαν χιλιάδες χιλιάδων ψηφοφόροι της ΧΑ από τη ΝΔ. Για ποιό άλλο λόγο σκύλιασαν οι της ΝΔ να βάλουν τη ΧΑ φυλακή?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Uppercut έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:12
Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:11
Uppercut έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:10

Πότε έγινε αυτό αρχιψεύταρε;
Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Κορινθία ο χρυσαυγίτης Μπούκουρας (ΒΙΝΤΕΟ)
Εικόνα
http://www.periodista.gr/politiki/artic ... ras-binteo
σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Κορινθίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του συριζοσάιτ ΘΑ ήταν και βεβαίως ήταν ψεύτικες γιατί δεν έγινε ποτέ αυτό. Συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι.
Οκ, λάθος σε αυτό. Θυμόμουν ότι είχε ενταχθεί στη ΝΔ (δεν ξέρω αν ισχύει) και είδα το άρθρο όταν πάτησα αναζήτηση.
Όπως και να έχει και το ότι υπερψήφισε την κυβέρνηση σας αυτό το άτομο, είναι πάρα πολύ.
Uppercut

Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:16
Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:11
Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Κορινθία ο χρυσαυγίτης Μπούκουρας (ΒΙΝΤΕΟ)
Εικόνα
http://www.periodista.gr/politiki/artic ... ras-binteo
σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Κορινθίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του συριζοσάιτ ΘΑ ήταν και βεβαίως ήταν ψεύτικες γιατί δεν έγινε ποτέ αυτό. Συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι.
Οκ, λάθος σε αυτό. Θυμόμουν ότι είχε ενταχθεί στη ΝΔ (δεν ξέρω αν ισχύει) και είδα το άρθρο όταν πάτησα αναζήτηση.
Όπως και να έχει και το ότι υπερψήφισε την κυβέρνηση σας αυτό το άτομο, είναι πάρα πολύ.
Και όλοι οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες την έριξαν μαζί σας.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Uppercut έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:17

Το μεμπτό είναι η στήριξη, όχι η μη στήριξη.
Δηλαδή για να μην υπάρχει υπόνοια ότι συνεργάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΧΑ θα έπρεπε να έχει συγκυβερνήσει η ΝΔ με τους Χατες; Τι γκεμπελισμός είναι αυτός;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 17 Ιούλ 2019, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Uppercut

Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:18

Τι λες; Επειδή έτσι σ' αρέσει εσένα; Η στήριξη στην πολιτική της πτώσης του Σαμαρά το λέμε άμα θέλουμε να παίζουμε παιχνιδάκια. Τέσπα, όποιος διάβασε μπορεί να κρίνει.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Uppercut έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:20

Τι λες; Επειδή έτσι σ' αρέσει εσένα; Η στήριξη στην πολιτική της πτώσης του Σαμαρά το λέμε άμα θέλουμε να παίζουμε παιχνιδάκια. Τέσπα, όποιος διάβασε μπορεί να κρίνει.
Τι εννοείς "επειδή έτσι σου αρέσει εσένα"; Το μεμπτό είναι το να στηριχθεί μία κυβέρνηση στις ψήφους ενός κόμματος σαν τη ΧΑ, είναι το λιγότερο γκεμπελιστικο να κατηγορείς ένα άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης για το ότι δεν υπήρξε αυτή η στήριξη. :102:
Τον Δήμα μόνο τα κόμματα της συγκυβέρνησης τον ψήφισαν.
Uppercut

Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:21

Τι εννοείς "επειδή έτσι μου αρέσει εμένα"; Το μεμπτό είναι το να στηριχθεί μία κυβέρνηση στις ψήφους ενός κόμματος σαν τη ΧΑ, είναι το λιγότερο γκεμπελιστικο να κατηγορείς ένα άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης για το ότι δεν υπήρξε αυτή η στήριξη. :102:
Α, θες να συνεχίσεις τα παιχνιδάκια με τις λέξεις. Θα το πάμε λοιπόν όσον καιρό θες. Η ΧΑ έριξε την κυβέρνηση μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Uppercut έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:23
Highlander έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:21

Τι εννοείς "επειδή έτσι μου αρέσει εμένα"; Το μεμπτό είναι το να στηριχθεί μία κυβέρνηση στις ψήφους ενός κόμματος σαν τη ΧΑ, είναι το λιγότερο γκεμπελιστικο να κατηγορείς ένα άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης για το ότι δεν υπήρξε αυτή η στήριξη. :102:
Α, θες να συνεχίσεις τα παιχνιδάκια με τις λέξεις. Θα το πάμε λοιπόν όσον καιρό θες. Η ΧΑ έριξε την κυβέρνηση μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τα ποστ σου είναι καθαρά γκεμπελιστικα.

Πες μου σε ποια χώρα στον κόσμο κατηγορείται κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης γιατί ένα ναζιστικό κόμμα, υπόδικο ως εγκληματική οργάνωση δεν στήριξε την κυβέρνηση.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Uppercut έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 22:26 Στην χώρα που αυτό το κόμμα την έριξε.
Ο γκεμπελικος σανός δεν περνάει.
Σε ποια χώρα θα γινόταν ανεκτή η συκοφαντία για κόμμα της αντιπολίτευσης ότι συνεργάζεται με μία ναζιστική οργάνωση επειδή αυτή δε στήριξε τη συγκυβέρνηση και δεν την ενίσχυσε με τις ψήφους της;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 17 Ιούλ 2019, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”