Δεν ειναι ανωμαλια. Απλα εχουμε καλυτερη αισθηση απο οτι στην ξεραϊλα κατω απο τον ηλιο. Ξερεις,υγρα νερα,υγροι κολποι.Μηχανικός έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 18:45Δεν ξέρω πόσοι κάνουν έρωτα στην θάλασσα
αλλά ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί ανώμαλοι που το παίζουν μέσα στην θάλασσα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεξ στο νερό: Πέντε πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν το κάνετε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεξ στο νερό: Πέντε πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν το κάνετε
Να βέβαια, δε μπορεί να ξυπνάει το θηρίο και να βγαίνει η άλλη όξω και να λιάζεται. Και τι θα κάνει ο άλλος δηλαδή; θα κολυμπάει ως την άλλη άκρη να βρει βραχάκια να βγει όξω; και γλιστράνε και είναι και επικίνδυνα γιατί κόβουν.Chainis έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 18:57
![]()
Παρανόηση.
Τι φταίνε οι υπόλοιποι λουόμεενοι;
Αυτή που ξύπνησε το θηρίο θα τον φάει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχω κανει, αλλα δεν μου αρεσε.
Τελικα, ειναι αποδεδειγμενο οτι ολες οι περιεργες φασεις ειναι λαλακια.
Τα πιο τρελα μαμησια ειναι σε καναπεδες, ντιβανια, πολυθρονες.
Παραδοσιακα, ζεστα, φλεβωδη και σκληρα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ο άλλος δεν θα την αφήσει να βγει έξω να λιάζεται.Naida έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 19:07Να βέβαια, δε μπορεί να ξυπνάει το θηρίο και να βγαίνει η άλλη όξω και να λιάζεται. Και τι θα κάνει ο άλλος δηλαδή; θα κολυμπάει ως την άλλη άκρη να βρει βραχάκια να βγει όξω; και γλιστράνε και είναι και επικίνδυνα γιατί κόβουν.Chainis έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 18:57
![]()
Παρανόηση.
Τι φταίνε οι υπόλοιποι λουόμεενοι;
Αυτή που ξύπνησε το θηρίο θα τον φάει.
Αν ψάξει για βραχάκια θα τα ψάξουν μαζί.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ισχύει θα έλεγα κατά κάποιο τρόπο. Αλλά να προσθέσω και το αυτοκίνητοDaje έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 19:07 Εχω κανει, αλλα δεν μου αρεσε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ή κι οι δυο ή κανένας φάση;Chainis έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 19:10
Ο άλλος δεν θα την αφήσει να βγει έξω να λιάζεται.
Αν ψάξει για βραχάκια θα τα ψάξουν μαζί.
μπορεί να χρειάζεται βιταμίνη D η κοπέλα θα παίζεις εσύ με την υγεία της;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το τελειο ειναι να εχεις μονοκατοικια και να μπαινει το αυτοκινητο στο σαλονι.Naida έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 19:11Ισχύει θα έλεγα κατά κάποιο τρόπο. Αλλά να προσθέσω και το αυτοκίνητοDaje έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 19:07 Εχω κανει, αλλα δεν μου αρεσε.
Παραδοσιακα, ζεστα, φλεβωδη και σκληρα.![]()
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Να ανεβαίνει και με το ασανσέρ. Τέλος τα έχεις όλα.Daje έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 19:16Το τελειο ειναι να εχεις μονοκατοικια και να μπαινει το αυτοκινητο στο σαλονι.Naida έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 19:11Ισχύει θα έλεγα κατά κάποιο τρόπο. Αλλά να προσθέσω και το αυτοκίνητοDaje έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 19:07 Εχω κανει, αλλα δεν μου αρεσε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να την πάρει μετά την βιταμίνη, όση θέλει.
Πάντως εμένα δεν μου έχει τύχει να έρθει σε επαφή με το τέρας κάτω από το νερό και σε λίγο να μου πει πάω να λιαστώ γιατί εχω ανάγκη από βιταμίνη D.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εννοείται καλέ πρώτα θα εξημερωθεί το θηρίο και μετά η βιταμίνη D, χιούμορ κάνω εγώChainis έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 19:23
Να την πάρει μετά την βιταμίνη, όση θέλει.
Πάντως εμένα δεν μου έχει τύχει να έρθει σε επαφή με το τέρας κάτω από το νερό και σε λίγο να μου πει πάω να λιαστώ γιατί εχω ανάγκη από βιταμίνη D.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα 1, 2 και 4 μου θυμίζουν το ''δε γαμάς που δε γαμάς, δεν πας για...''Northern Spirit έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 18:56 Επιπλεον πραγματα που πρεπει να σκεφτειτε:
1. Ο,τι ενα οργιο με κοντοσουβλια, κεμπαμπ και κοψιδια στην απεναντι ψησταρια προσφερει μεγαλυτερη σε διαρκεια και ποιοτητα απολαυση
2. Μια ουζοκατανυξη με θαλασσινα στο απεναντι ουζερι επισης
3. Οτι μια βολτα με κοτερο (εστω και νοικιασμενο) και Ρωσιδες ειναι καλυτερο αφροδισιακο.
4.Οτι η μετοχη που αγορασες και εκτοξευτηκε στο χρηματιστηριο προσφερει διαρκη ηδονη χωρις τον κινδυνο εμφραγματος η ανακοπης ππυ προσφερει το σεξ στο νερο απο την υπερπροσπαθεια..
Yippie Kay Yay
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πολύ άβολο. Εκτός αν είστε μεσα σε κανα suv ή είστε μέχρι 1.70 ο ψηλότερος. Αν με εβαζες να επιλεξω αναμεσα σε θαλασσα ή αμάξι, ασυζητητί το πρώτο.Naida έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 19:11Ισχύει θα έλεγα κατά κάποιο τρόπο. Αλλά να προσθέσω και το αυτοκίνητοDaje έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 19:07 Εχω κανει, αλλα δεν μου αρεσε.
- Dwarven Blacksmith
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... ussia.htmlCouple fall from ninth floor window while having sex: Woman is killed instantly but man survives after she cushions his fall from Russian apartment - and he returns to the party
- Northern Spirit
συμφωνω..Οπως και πολλαπλους οργασμους προκαλει να δεις ενα μαλακα που σου δημιουργησε προβληματα στο παρελθον να τρωει τα μουτρα του...Naida έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 18:59Νομίζω και ένα άρωμα τυχαία θα πω το her πολύ δυνατές συγκινήσεις προσφέρει. Κι αν συνοδεύεται με την κρέμα σώματος πολλαπλούς.Northern Spirit έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 18:56 Επιπλεον πραγματα που πρεπει να σκεφτειτε:
1. Ο,τι ενα οργιο με κοντοσουβλια, κεμπαμπ και κοψιδια στην απεναντι ψησταρια προσφερει μεγαλυτερη σε διαρκεια και ποιοτητα απολαυση
3. Οτι μια βολτα με κοτερο (εστω και νοικιασμενο) και Ρωσιδες ειναι καλυτερο αφροδισιακο.
4.Οτι η μετοχη που αγορασες και εκτοξευτηκε στο χρηματιστηριο προσφερει διαρκη ηδονη χωρις τον κινδυνο εμφραγματος η ανακοπης ππυ προσφερει το σεξ στο νερο απο την υπερπροσπαθεια..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Καθολου.....Το πολυ το πηδημα κατανταει βαρετο οπωες και καθε δραστηριοτητα που την επαναλαμβανεις και χρονια ή δεκαετιες...Καποτε το βαριεσαι..Με απλα λογια αυτο λεγεται κορεσμος.Airman68 έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 19:29Τα 1, 2 και 4 μου θυμίζουν το ''δε γαμάς που δε γαμάς, δεν πας για...''Northern Spirit έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 18:56 Επιπλεον πραγματα που πρεπει να σκεφτειτε:
4.Οτι η μετοχη που αγορασες και εκτοξευτηκε στο χρηματιστηριο προσφερει διαρκη ηδονη χωρις τον κινδυνο εμφραγματος η ανακοπης που προσφερει το σεξ στο νερο απο την υπερπροσπαθεια..
Δεν ειναι καθολου τυχαιο, οτι πολλοι σε μεγαλυτερες ηλικιες το γυρνανε σε οργια, ναρκωτικα, γινονται αμφι ή καποιοι παιδεραστες και κτηνοβατες...Ειναι επειδη εχουνε βαρεθει/σιχαθει το ιδιο, συνηθισμενο, νορμαλ σεξ...
Τουλαχιστον εγω προτιμαω ως εναλλακτικες κοψιδια, μετοχες η βολτες με κοτερο που ειναι αθωες απο παιδεραστιες, μοφυλοφιλιες ή κτηνοβασιες..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις