!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όταν έχει κέφια ο Κούλης δουλεύει όλους τους νεοδημοκράτες
Re: Όταν έχει κέφια ο Κούλης δουλεύει όλους τους νεοδημοκράτες
ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ.
Η οταν ο ΚΟυλης αποφασισε να ΤΡΟΛΑΡΕΙ τα θυματα της τραγωδιας στο ΜΑτι.
Έλεγε στις 31 Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πώς ασκούν τα καθήκοντά τους και σήμερα αυτοί οι άνθρωποι; Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ; Αυτοί μπορεί να κληθούν να διαχειριστούν και άλλη πυρκαγιά. Ποιος έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς να διαχειριστούν μια ακόμα καταστροφή;».
Στο ερώτημα λοιπόν που έκανε τότε ο κ. Μητσοτάκης ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, «ποιος έχει εμπιστοσύνη σε αυτόν να διαχειριστεί μια ακόμα καταστροφή;», θα απαντάει τώρα, «εγώ, ως πρωθυπουργός».
.
Η οταν ο ΚΟυλης αποφασισε να ΤΡΟΛΑΡΕΙ τα θυματα της τραγωδιας στο ΜΑτι.
Έλεγε στις 31 Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πώς ασκούν τα καθήκοντά τους και σήμερα αυτοί οι άνθρωποι; Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ; Αυτοί μπορεί να κληθούν να διαχειριστούν και άλλη πυρκαγιά. Ποιος έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς να διαχειριστούν μια ακόμα καταστροφή;».
Στο ερώτημα λοιπόν που έκανε τότε ο κ. Μητσοτάκης ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, «ποιος έχει εμπιστοσύνη σε αυτόν να διαχειριστεί μια ακόμα καταστροφή;», θα απαντάει τώρα, «εγώ, ως πρωθυπουργός».
.
ΠΟυ ειναι ολοι αυτοι που εγραφαν χιλιαδες σελιδες στα φορα κατακεραυνωνοντας το ΣΥΡΙΖΑ για το Ματι...
να μας πουν αν συμφωνουν με την ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ του υπευθυνου της εκκενωσης που εκανε ο Κουλης;
.
να μας πουν αν συμφωνουν με την ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ του υπευθυνου της εκκενωσης που εκανε ο Κουλης;
.
ΜΑΥΡΩΤΑΣ: ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
https://www.voria.gr/article/mavrotas-t ... iaforetiko
ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ.
#eparati dexia
Ούτε η Αστυνομία έφταιγε για το Ματι.
Στη Μόρια όλα καλά.
Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή.
Τελικά τους ψηφίσατε για να καταργήσουν το Άσυλο, δώρα, επιδόματα και την περίθαλψη απ' τα πρόσφυγες.
Και να βγάλουν και τον Φλώρο.
Πόσο μαλάκες νιώθετε?
Στη Μόρια όλα καλά.
Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή.
Τελικά τους ψηφίσατε για να καταργήσουν το Άσυλο, δώρα, επιδόματα και την περίθαλψη απ' τα πρόσφυγες.
Και να βγάλουν και τον Φλώρο.
Πόσο μαλάκες νιώθετε?
εδώ είμαστε, αλλά δε γράφουμεΑρίστος έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 07:34 ΠΟυ ειναι ολοι αυτοι που εγραφαν χιλιαδες σελιδες στα φορα κατακεραυνωνοντας το ΣΥΡΙΖΑ για το Ματι...
.
σε έχουμε χεσμένο και σ αφήνουμε να παραμιλάς
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ο Σχοινάς είναι καλύτερη επιλογή για Επίτροπος γιατί είναι της ευρωκρατίας, ξέρει από μέσα πώς λειτουργούν τα πράγματα. Ο Μαυρωτάς δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που, έχοντας διαφωνήσει με τη ΝΔ στο παρελθόν, συνεργάζεται με αυτήν. Ο αστυνομικός εκτελεί εντολές της πολιτικής ηγεσίας και η πολιτική ηγεσία φοβήθηκε μην τυχόν και δικαιώσει τον Σκάι.
Σίγουρα η αντιπολίτευση μπορεί και καλύτερα. Φυσικά δεν βλέπει την ώρα να ξαναγίνουν όλα μπάχαλο αλλά ας μην ξεχνάει ότι η Βουλή ανοίγει σήμερα.
Σίγουρα η αντιπολίτευση μπορεί και καλύτερα. Φυσικά δεν βλέπει την ώρα να ξαναγίνουν όλα μπάχαλο αλλά ας μην ξεχνάει ότι η Βουλή ανοίγει σήμερα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Συμφωνώ και για τα τρία. Να σημειώσομε, δε, για τον Σχοινά ότι είχε σημαντική και ανεγνωρισμένη από την ευρωπαϊκή γραφειοκρατία συνεισφορά στο μοιραίο για τους εθνολαϊκιστές πρώτο εξάμηνο του 2015 (λεπτομέριες στο βιβλίο δενδρινού-βαρβιτσιώτη)Rakomelofronas έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 09:04 Ο Σχοινάς είναι καλύτερη επιλογή για Επίτροπος γιατί είναι της ευρωκρατίας, ξέρει από μέσα πώς λειτουργούν τα πράγματα. Ο Μαυρωτάς δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που, έχοντας διαφωνήσει με τη ΝΔ στο παρελθόν, συνεργάζεται με αυτήν. Ο αστυνομικός εκτελεί εντολές της πολιτικής ηγεσίας και η πολιτική ηγεσία φοβήθηκε μην τυχόν και δικαιώσει τον Σκάι.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Και κάτι άλλο: ζαίοι σπεύδετε βραδέως. Είστε εδώ για το long haul, δε θέλω να μου κουραστείτε και να χαλάσετε από την αρχή 
Σωστά μιλάς.Rakomelofronas έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 09:04 Ο Σχοινάς είναι καλύτερη επιλογή για Επίτροπος γιατί είναι της ευρωκρατίας, ξέρει από μέσα πώς λειτουργούν τα πράγματα. Ο Μαυρωτάς δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που, έχοντας διαφωνήσει με τη ΝΔ στο παρελθόν, συνεργάζεται με αυτήν. Ο αστυνομικός εκτελεί εντολές της πολιτικής ηγεσίας και η πολιτική ηγεσία φοβήθηκε μην τυχόν και δικαιώσει τον Σκάι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 09:18Συμφωνώ και για τα τρία. Να σημειώσομε, δε, για τον Σχοινά ότι είχε σημαντική και ανεγνωρισμένη από την ευρωπαϊκή γραφειοκρατία συνεισφορά στο μοιραίο για τους εθνολαϊκιστές πρώτο εξάμηνο του 2015 (λεπτομέριες στο βιβλίο δενδρινού-βαρβιτσιώτη)Rakomelofronas έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 09:04 Ο Σχοινάς είναι καλύτερη επιλογή για Επίτροπος γιατί είναι της ευρωκρατίας, ξέρει από μέσα πώς λειτουργούν τα πράγματα. Ο Μαυρωτάς δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που, έχοντας διαφωνήσει με τη ΝΔ στο παρελθόν, συνεργάζεται με αυτήν. Ο αστυνομικός εκτελεί εντολές της πολιτικής ηγεσίας και η πολιτική ηγεσία φοβήθηκε μην τυχόν και δικαιώσει τον Σκάι.
τελικώς, ο πασόκος είναι ο καλύτερος φίλος του (δεξιού) ανθρώπου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είπαμε, λονγκ χολ, μη μου ξοδεύεστε. Ένα κόμμα εννιά έγραψε εχθές, και έχομε μέλλον 
Εκεινο που δεν εχει γραψει το κομμα ειναι η επισημη θεση του για την Συμφωνια των Πρεσπων και για το Ματι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 09:43 Είπαμε, λονγκ χολ, μη μου ξοδεύεστε. Ένα κόμμα εννιά έγραψε εχθές, και έχομε μέλλον![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 140 Προβολές
-