Πρωταθλητής πόλο που έχει παίξει και στη μικτή κόσμου γίνεται Γ.Γ. Αθλητισμού αλλά είναι λάθος γιατί ψήφισε τη συμφωνία των Πρεσπών.
Η ΝΔ έχει και κεντρώα συνιστώσα όμως που πανηγυρίζει.
under έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 18:03
Εκανε ΓΓ Αθλητισμου τον Μαυρωτα.
Μιλαμε για καποιον που ψηφισε τη συμφωνια των Πρεσπων.
Απαραδεκτη εξελιξη και στα @@ μας αν ειναι σε υπουργειο ασχετο με την ψηφο του.
Να αρχίσουμε να στέλνουμε email διαμαρτυρίας μήπως και καταλάβουν.
Εγώ θα στείλω.
Πρωταθλητής πόλο που έχει παίξει και στη μικτή κόσμου γίνεται Γ.Γ. Αθλητισμού αλλά είναι λάθος γιατί ψήφισε τη συμφωνία των Πρεσπών.
Το μεγάλο θέμα δεν είναι ο Μαυρωτάς, Πατ. Ο άλλος είναι. Άντε πες ο Μαυρωτάς έχει σχέση με τον αθλητισμό, άντε πες άνοιγμα σους εναπομείναντες ποταμίσιους, άντε ένας ΓΓ είναι δεν πειράζει αφού μας ικανοποιούν πολλά άλλα στην ίδια την κορυφή της κυβέρνησης, τον άλλον τον παπάρα όμως γιατί έπρεπε να τον βάλουν;
Το μεγάλο θέμα δεν είναι ο Μαυρωτάς, Πατ. Ο άλλος είναι. Άντε πες ο Μαυρωτάς έχει σχέση με τον αθλητισμό, άντε πες άνοιγμα σους εναπομείναντες ποταμίσιους, άντε ένας ΓΓ είναι δεν πειράζει αφού μας ικανοποιούν πολλά άλλα στην ίδια την κορυφή της κυβέρνησης, τον άλλον τον παπάρα όμως γιατί έπρεπε να τον βάλουν;
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω, ο Μαυρωτάς δεν με τάραξε καθόλου.
πολιτικοί ειναι,
για να καταλάβουμε πόση προπαγάνδα και σανό τρώμε πολλές φορές
είτε μιλάμε για Πρέσπες ή Βουκουρέστι, είτε για Μάτι ή στρατηγό άνεμο
η ιστορία επαναλαμβάνεται
τα πρόβατα είμαστε εμείς
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
blackpaint έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 18:11
Σε οσους φιλους και συγγενεις εξεφρασαν την προθεση να ψηφισουν ΝΔ, εστειλα ενα εξελακι που κυκλοφορει με τα πιο μετριοπαθη στελεχη, ως αντιβαρο τουλαχιστον στην ακροδεξια μουργα που χει μαζευτει εκει περα. Τα κριτηρια μετριοπαθειας ηταν η μη παρουσια στην κηδεια του Κατσιφα, το ναι στο συμφωνο συμβιωσης και το ναι στην συμφωνια των Πρεσπων.
Σε τρομάζει και από τον τάφο του ο Κατσίφας...
με τρομαζει που στην εξουσια βρισκονται ατομα που απεδωσαν τιμες στον παρακρατικο ψυχακια χασισεμπορα τρομοκρατη.
Σε πονάει ο νεκρός. Φοβάσαι και το νεκρό και το όνομα του και για αυτό χασισέμπορα τον ανεβάζεις, τρομοκράτη τον κατεβάζεις.
Να φοβάσαι... Οι προδότες τους ήρωες θα πρέπει να τους φοβάστε...
Δεν έχω ενφια καρδούλα. Αυτό που ήθελα από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν να σουτάρει τον Σαμαρά-Βενιζέλο πό την εξουσία. Done. Επόμενος στόχος θα δούμε.
Ναι, ναι ξέρω τακτικά ψήφισες για αυτό ακόμα και τώρα υποστηρίζεις με πάθος το κόμμα το οποίο υποτίθεται ότι δεν στηρίζεις.
Δεν έχεις καταλάβει μικρό μου κολιμπρί. Την ΝΔ και τα λαμόγια της δεν γουστάρω με τίποτα στην εξουσία. Αυτό.
Ας έβγαινε το ΚΚΕ, ας έβγαινε ΣΥΡΙΖΑ, ας έβγαινε Βαρουφάκης, ας έβγαινε κιναλ αφού σουτάρε βενιζελο. Όχι ΝΔ και δεξιότερα όμως.