για αρχή μπορούνε απλώς να ενημερώνουν το καλό νήμα viewtopic.php?f=29&t=13086 αντί να ανοίγουν 1000 μλκςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 12:53 Έτσι, μαλάκες μου. Βεντούζα στα απλυταριά της αριστεράς, να στρώσουνε χαρακτήρα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποκαταστάθηκε ο θεσμός του χαφιέ της γειτονιάς
- Μαυροβασίλης
Re: Αποκαταστάθηκε ο θεσμός του χαφιέ της γειτονιάς
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ο Λωλης γιατι στο ρατσιστικης βιας?εκμεταλλευτειτε την μαχιμοτητα του ανδρος,αναθεστε του τα ΕΚΑΜΓΕΣΑΡ έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 13:11Yochanan έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 12:57κανεις λαθος. ο πολιτης πρεπει να κανει οτι κοιμάται (αν προκεται για εγκλημα τελουμενο απο αλλοδαπο/αλληλέγγυο) ή να πάρει Α Μ Ε Σ Α τηλ το τμήμα Ρατσιστικής Βιας (Λωλης) αν προκεται για εκλημα τελουμενο εις βάρος αλλοδαπου / αλληλεγγυου.πατησιωτης έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 12:54 Γιατί,δεν έχετε ακούσει τη φράση "θα πάρω το 100";αυτά είναι τα απλά τηλεφωνήματα πολίτη.Με εξαίρεση περιπτώσεις που κατά τύχην περνάει από το σημείο του εγκλήματος αστυνομικός,η αστυνομία ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ πηγαίνει κάπου μετά από απλά τηλεφωνήματα πολίτη.![]()
![]()
![]()
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Αυτή είναι η τύπισσα που με τον άλλο τον γεροντόπουστα κοκάκια, γράφανε τις τηλεοπτικές σειρές;Kataras έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 12:46 Τί άλλο θα δούμε με την άθλια κυβέρνηση της επάρατης δεξιάς.
https://mobile.twitter.com/AnnaChatziso ... 0716860417
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν λέγεται χαφιές αλλά πληροφοριοδότης της αστυνομίας και φροντίζει για το γενικό καλό , για το αγαθό του νόμου ταξης και ασφάλειας των πολιτών !!Kataras έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 12:46 Τί άλλο θα δούμε με την άθλια κυβέρνηση της επάρατης δεξιάς.
Αλήθεια , εάν κάποιοι κακοί χρυσαυγιτες φασίστες ρατσιστές ...έκαναν κάποιες καλές πράξεις πχ εδερναν αλλοδαπούς ..δεν θα περνάτε τηλέφωνο την αστυνομία ;
Δεν θα ήσασταν χαφιεδες ;
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
με τον Ρώμα, ο οποίος όμως είναι νουδούFeindflug έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 13:22Αυτή είναι η τύπισσα που με τον άλλο τον γεροντόπουστα κοκάκια, γράφανε τις τηλεοπτικές σειρές;Kataras έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 12:46 Τί άλλο θα δούμε με την άθλια κυβέρνηση της επάρατης δεξιάς.

(έχω και με Μπογδάνο φωτό του αλλά δεν τη βρίσκω)
Τάξις και ηθική!Jolly Roger έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 13:26με τον Ρώμα, ο οποίος όμως είναι νουδούFeindflug έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 13:22Αυτή είναι η τύπισσα που με τον άλλο τον γεροντόπουστα κοκάκια, γράφανε τις τηλεοπτικές σειρές;Kataras έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 12:46 Τί άλλο θα δούμε με την άθλια κυβέρνηση της επάρατης δεξιάς.
Θυμόμουν ότι υποστήριξε ΝΔ γι' αυτό και παραξενεύτηκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 16 Ιούλ 2019, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Γιατί να την πάρω?Για να βρω τον μπελά μου, αφού η αστυνομία θα τους καλύψει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 13:25Δεν λέγεται χαφιές αλλά πληροφοριοδότης της αστυνομίας και φροντίζει για το γενικό καλό , για το αγαθό του νόμου ταξης και ασφάλειας των πολιτών !!Kataras έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 12:46 Τί άλλο θα δούμε με την άθλια κυβέρνηση της επάρατης δεξιάς.
Αλήθεια , εάν κάποιοι κακοί χρυσαυγιτες φασίστες ρατσιστές ...έκαναν κάποιες καλές πράξεις πχ εδερναν αλλοδαπούς ..δεν θα περνάτε τηλέφωνο την αστυνομία ;
Δεν θα ήσασταν χαφιεδες ;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΜπλεΜπουμπυς
Η μανία της δεξιάς με το άσυλο δεν έχει σχέση με την εκπαίδευση.
Είναι το μίσος απέναντι στην νεολαία που σκέφτεται διαφορετικά και αγωνίζεται και η ευρύτερη προσπάθεια της να επιβάλλει αστυνομοκρατία και χαφιεδισμό.
Αντίστοιχες απόψεις για το άσυλο έχει και η Θ.Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι το μίσος απέναντι στην νεολαία που σκέφτεται διαφορετικά και αγωνίζεται και η ευρύτερη προσπάθεια της να επιβάλλει αστυνομοκρατία και χαφιεδισμό.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
δεν τον άφησε ο κατηραμένος σύριζας να κάνει διεθνή καριέραFeindflug έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 13:37Τάξις και ηθική!Jolly Roger έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 13:26με τον Ρώμα, ο οποίος όμως είναι νουδούFeindflug έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 13:22
Αυτή είναι η τύπισσα που με τον άλλο τον γεροντόπουστα κοκάκια, γράφανε τις τηλεοπτικές σειρές;
Θυμόμουν ότι υποστήριξε ΝΔ γι' αυτό και παραξενεύτηκα.
Staatssicherheit (κρατική ασφάλεια) και όχι Stadtssicherheit (ασφάλεια των πόλεων).
- ΜπλεΜπουμπυς
Ζεσταίνουν τις κουκούλες οι φιλελερες
Κυλαει στο αιμα τους....

Κυλαει στο αιμα τους....

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Eυχαριστώ για τη διόρθωση! Είσαι ωραίος Recondite.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
οπαδα κουμου νισμου που τα παιδια κατηγγειλαν τους γονεις ο αδερφος τον αδερφο και ουτω καθεξης
ευτυχως με την διαλυση ηρθαν στο φως τα πεπραγμένα
υγ ευτυχως με την πτωση του κουμουνισμου το 1991 ηρθαν στο φως οσα εκρυβαν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Άντε, καιρός είναι να τελειώνουμε με τα εκτρώματα μέσα στα πανεπιστήμια.
Γιαυτο και την υποστηριζουμε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 13:43
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση