Δε τα πάω καλά με τις εκτιμήσεις στα μετρικά συστήματα. Αλλά εσύ σε αυτό συνθήκες από όσα διάβασες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στον Εσπερινό στην Τήνο ο πρωθυπουργός
Re: Στον Εσπερινό στην Τήνο ο πρωθυπουργός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ανεβηκε μια φωτογραφια οκ . Ζητηθηκε πηγη για επαληθευση οσων δείχνει η εικόνα - πολυ ωραία μεχρι εδω .
Δοθηκε μια πηγη που αναφέρει μεταξυ αλλων οτι το Μητσοτακεικο αγορασε 8 στρεμματα κ εχτισε παραδοσιακη εξοχικη κατοικια .
Αν αυτα είναι 8 στρεμματα εγω ειμαι ο Μπλε Μπουμπης με γειτονα τον Δενδρινο .
Δοθηκε μια πηγη που αναφέρει μεταξυ αλλων οτι το Μητσοτακεικο αγορασε 8 στρεμματα κ εχτισε παραδοσιακη εξοχικη κατοικια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άρα το μοναδικό πράγμα που τίθεται υπό αμφισβήτηση είναι το μέγεθος της εξοχικής κατοικίας κι όχι η γειτονιά; Cool, μαζί σου.Αγις έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 13:45 Ανεβηκε μια φωτογραφια οκ . Ζητηθηκε πηγη για επαληθευση οσων δείχνει η εικόνα - πολυ ωραία μεχρι εδω .
Η φωτογραφια με οσα αναφερει η πηγη για επιβεβαιωση της είναι για γέλια - το μονο που δεν αμφισβητείται΄, οπως και οτι το να κανεις προπαγάνδα της μπουτζας αλα Μπλε Μπουμπυς το μονο που καταφερνεις είναι να αυτοξεφτιλιζεσαι + να χαντακωνεις αυτο που υποστηριζεις.stella έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 13:49Άρα το μοναδικό πράγμα που τίθεται υπό αμφισβήτηση είναι το μέγεθος της εξοχικής κατοικίας κι όχι η γειτονιά; Cool, μαζί σου.Αγις έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 13:45 Ανεβηκε μια φωτογραφια οκ . Ζητηθηκε πηγη για επαληθευση οσων δείχνει η εικόνα - πολυ ωραία μεχρι εδω .
Αν αυτα είναι 8 στρεμματα εγω ειμαι ο Μπλε Μπουμπης με γειτονα τον Δενδρινο .![]()
Γειτονιαση η πηγη αναφέρει με τον Δενδρινο με κατι στρεμματα κ αυτος οικοπεδο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dante Alighieri
Αν ειναι δυνατον! Τι διαβαζουμε τωρα;bluerose έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:42 Την Τήνο επισκέφθηκε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στον ναό της Παναγίας κατά την ώρα του Εσπερινού, όπου τον υποδέχθηκε ο μητροπολίτης Σύρου και Τήνου, Δωρόθεος.
Σε κλίμα κατάνυξης, ο πρωθυπουργός προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας, ενώ στη συνέχεια ασπάστηκε και την εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που έχουν αφιερώσει στον Ναό της Παναγίας οι γονείς του.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... hupourgos/
Hec est vipera versa in viscera genitricis
Θεοκρατικό πολίτευμαDante Alighieri έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 14:17Αν ειναι δυνατον! Τι διαβαζουμε τωρα;bluerose έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:42 Την Τήνο επισκέφθηκε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στον ναό της Παναγίας κατά την ώρα του Εσπερινού, όπου τον υποδέχθηκε ο μητροπολίτης Σύρου και Τήνου, Δωρόθεος.
Σε κλίμα κατάνυξης, ο πρωθυπουργός προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας, ενώ στη συνέχεια ασπάστηκε και την εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που έχουν αφιερώσει στον Ναό της Παναγίας οι γονείς του.
- Dante Alighieri
Πολυ πωρωση. Ηρεμησε και δες οτι δεν ωφελει να προσπαθεις να καλυψεις τον Μητσοτακη. Εχει οντος εξοχικο και ειναι κοντα στου Χριστοφορακου οπως λεει η πηγη.Αγις έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 13:54Η φωτογραφια με οσα αναφερει η πηγη για επιβεβαιωση της είναι για γέλια - το μονο που δεν αμφισβητείται΄, οπως και οτι το να κανεις προπαγάνδα της μπουτζας αλα Μπλε Μπουμπυς το μονο που καταφερνεις είναι να αυτοξεφτιλιζεσαι + να χαντακωνεις αυτο που υποστηριζεις.stella έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 13:49Άρα το μοναδικό πράγμα που τίθεται υπό αμφισβήτηση είναι το μέγεθος της εξοχικής κατοικίας κι όχι η γειτονιά; Cool, μαζί σου.Αγις έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 13:45 Ανεβηκε μια φωτογραφια οκ . Ζητηθηκε πηγη για επαληθευση οσων δείχνει η εικόνα - πολυ ωραία μεχρι εδω .
Αν αυτα είναι 8 στρεμματα εγω ειμαι ο Μπλε Μπουμπης με γειτονα τον Δενδρινο .![]()
Γειτονιαση η πηγη αναφέρει με τον Δενδρινο με κατι στρεμματα κ αυτος οικοπεδο![]()
Σωστο και το σχολιο περι διακοπων, ενω η Ελλαδα πνιγεται.
Παπαρια φωτο ανεβασε κ παπάρια σχεση ειχε με την πηγη .Dante Alighieri έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 14:29Πολυ πωρωση. Ηρεμησε και δες οτι δεν ωφελει να προσπαθεις να καλυψεις τον Μητσοτακη. Εχει οντος εξοχικο και ειναι κοντα στου Χριστοφορακου οπως λεει η πηγη.Αγις έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 13:54Η φωτογραφια με οσα αναφερει η πηγη για επιβεβαιωση της είναι για γέλια - το μονο που δεν αμφισβητείται΄, οπως και οτι το να κανεις προπαγάνδα της μπουτζας αλα Μπλε Μπουμπυς το μονο που καταφερνεις είναι να αυτοξεφτιλιζεσαι + να χαντακωνεις αυτο που υποστηριζεις.stella έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 13:49
Άρα το μοναδικό πράγμα που τίθεται υπό αμφισβήτηση είναι το μέγεθος της εξοχικής κατοικίας κι όχι η γειτονιά; Cool, μαζί σου.![]()
Γειτονιαση η πηγη αναφέρει με τον Δενδρινο με κατι στρεμματα κ αυτος οικοπεδο![]()
Οταν καταλάβεις γιατι γράφω να μην γινεται χαζοπροπαγάνδα - μηδενικη πιθανότητα για κνιτοζόμπι - ξαναπέρνα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dante Alighieri
Το πολιτευμα ας ειναι οτι θελει καλε μουKataras έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 14:19Θεοκρατικό πολίτευμαDante Alighieri έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 14:17Αν ειναι δυνατον! Τι διαβαζουμε τωρα;bluerose έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:42 Την Τήνο επισκέφθηκε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
από τον Μητσοτακη, ειναι θλιβερο . Δεν ξερω σν μονο εμενα μου φανηκε ετσι. αλλα οταν διαβασα αυτο
προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας, ενώ στη συνέχεια ασπάστηκε και την εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, παραξενευτηκα.
Γιατι να το διαβασουμε δηλαδη; Τι ικανοποιηση παιρνει ο νηματοθετης με το γεγονος που θελει κιολας να το μοιραστει μαζι μας με λεπτομερεις περιγραφες;
- Dante Alighieri
Δεν νομιζω να σε χρειαζομαι για την κατανοηση της προπαγανδας γενικα. Εχω εμπειρια και νιωθω καλυμμενος.Αγις έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 14:34Παπαρια φωτο ανεβασε κ παπάρια σχεση ειχε με την πηγη .Dante Alighieri έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 14:29Πολυ πωρωση. Ηρεμησε και δες οτι δεν ωφελει να προσπαθεις να καλυψεις τον Μητσοτακη. Εχει οντος εξοχικο και ειναι κοντα στου Χριστοφορακου οπως λεει η πηγη.Αγις έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 13:54
Η φωτογραφια με οσα αναφερει η πηγη για επιβεβαιωση της είναι για γέλια - το μονο που δεν αμφισβητείται΄, οπως και οτι το να κανεις προπαγάνδα της μπουτζας αλα Μπλε Μπουμπυς το μονο που καταφερνεις είναι να αυτοξεφτιλιζεσαι + να χαντακωνεις αυτο που υποστηριζεις.
Οταν καταλάβεις γιατι γράφω να μην γινεται χαζοπροπαγάνδα - μηδενικη πιθανότητα για κνιτοζόμπι - ξαναπέρνα .
Εσενα η ενσταση σου ποια ειναι; Οτι δεν εχει εξοχικο ο Μητσοτακης η η γυναικα του; Ότι δεν ειναι 8 στρεματα; Η οτι μιλουν και δημοσιευουν τη γνωμη τους οι αριστεροι; Γιατι βλεπω λιγο πωρωση, το ξαναλεω.
Ο συγκεκριμένος ακροδεξιός μηντιακός βόθρος υποστηρίζει τοDante Alighieri έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 14:41Το πολιτευμα ας ειναι οτι θελει καλε μουΑλλα οι πολιτες να ασχολουνται με την περιγραφη της προσκυνησης
από τον Μητσοτακη, ειναι θλιβερο . Δεν ξερω σν μονο εμενα μου φανηκε ετσι. αλλα οταν διαβασα αυτο
προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας, ενώ στη συνέχεια ασπάστηκε και την εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, παραξενευτηκα.
Γιατι να το διαβασουμε δηλαδη; Τι ικανοποιηση παιρνει ο νηματοθετης με το γεγονος που θελει κιολας να το μοιραστει μαζι μας με λεπτομερεις περιγραφες;
Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια και πουλάει εκδούλευση στο παπαριό με τις συγκεκριμένες αναρτήσεις.
Στη γειτονια της Μαρεβας δεν υπαρχει σπιτι του Χριστοφορακου.stella έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 13:49Άρα το μοναδικό πράγμα που τίθεται υπό αμφισβήτηση είναι το μέγεθος της εξοχικής κατοικίας κι όχι η γειτονιά; Cool, μαζί σου.Αγις έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 13:45 Ανεβηκε μια φωτογραφια οκ . Ζητηθηκε πηγη για επαληθευση οσων δείχνει η εικόνα - πολυ ωραία μεχρι εδω .
Υπαρχει οικοπεδο που ανηκει σε οφ σορ αγνωστων ιδιοκτητων.Καποιοι λενε οτι ΦΕΡΕΤΑΙ να ειναι ιδιοκτητης ο Χριστοφορακος.
Αρα υπο αμφισβητηση τιθεται η πιπα του Τσιπρα ότι ο Μητσοτακης εχει σπιτι μεσοτοιχια με τον Χριστοφορακο.
Η δε σχεση του Τσιπρα με την ειλικρινεια ειναι πασιγνωστη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Dante Alighieri
Κατι υποψιαστηκα απο το υφος που προδιδει πωρωση.Kataras έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 14:47Ο συγκεκριμένος ακροδεξιός μηντιακός βόθρος υποστηρίζει τοDante Alighieri έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 14:41Το πολιτευμα ας ειναι οτι θελει καλε μουΑλλα οι πολιτες να ασχολουνται με την περιγραφη της προσκυνησης
Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια και πουλάει εκδούλευση στο παπαριό με τις συγκεκριμένες αναρτήσεις.
Καλά και η σχέση του Μητσοτάκη με τον Χριστοφοράκο είναι πασίγνωστη. Δε θα ήταν τόσο άκυρο να έχουν δίπλα διπλα σπίτια.under έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 14:49Στη γειτονια της Μαρεβας δεν υπαρχει σπιτι του Χριστοφορακου.stella έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 13:49Άρα το μοναδικό πράγμα που τίθεται υπό αμφισβήτηση είναι το μέγεθος της εξοχικής κατοικίας κι όχι η γειτονιά; Cool, μαζί σου.Αγις έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 13:45 Ανεβηκε μια φωτογραφια οκ . Ζητηθηκε πηγη για επαληθευση οσων δείχνει η εικόνα - πολυ ωραία μεχρι εδω .
Υπαρχει οικοπεδο που ανηκει σε οφ σορ αγνωστων ιδιοκτητων.Καποιοι λενε οτι ΦΕΡΕΤΑΙ να ειναι ιδιοκτητης ο Χριστοφορακος.
Αρα υπο αμφισβητηση τιθεται η πιπα του Τσιπρα ότι ο Μητσοτακης εχει σπιτι μεσοτοιχια με τον Χριστοφορακο.
Η δε σχεση του Τσιπρα με την ειλικρινεια ειναι πασιγνωστη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 14 Ιούλ 2019, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση