!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ...
Re: ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ...
Εάν το οποιοδήποτε ιδεολογικό πιστεύω μας , μας οδηγεί το να βάζουμε το χέρι στην τσέπη και να δίνουμε χρημματα , τότε , νομοτελειακά , όσο και ιερό να είναι για εμάς αυτό το ιδεολογικό πιστεύω , για κάποιους άλλους γίνεται εμπόρευμα το οποιο το συσκευάζουν έτσι ώστε να μας το πουλήσουν κατάλληλα
-
Ορέστης 35
Aυτο σημαινει πως το εμποριο μπορει να στηριξει την ιδεολογιαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 09:00 Εάν το οποιοδήποτε ιδεολογικό πιστεύω μας , μας οδηγεί το να βάζουμε το χέρι στην τσέπη και να δίνουμε χρημματα , τότε , νομοτελειακά , όσο και ιερό να είναι για εμάς αυτό το ιδεολογικό πιστεύω , για κάποιους άλλους γίνεται εμπόρευμα το οποιο το συσκευάζουν έτσι ώστε να μας το πουλήσουν κατάλληλα
Η ότι η ιδεολογία είναι είδος εμπορεύσιμο και καταντάει εμπόρευμαΟρέστης 35 έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 09:10Aυτο σημαινει πως το εμποριο μπορει να στηριξει την ιδεολογιαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 09:00 Εάν το οποιοδήποτε ιδεολογικό πιστεύω μας , μας οδηγεί το να βάζουμε το χέρι στην τσέπη και να δίνουμε χρημματα , τότε , νομοτελειακά , όσο και ιερό να είναι για εμάς αυτό το ιδεολογικό πιστεύω , για κάποιους άλλους γίνεται εμπόρευμα το οποιο το συσκευάζουν έτσι ώστε να μας το πουλήσουν κατάλληλα
Α και κάτι άλλο
Εάν η ιδεολογία μου και ο αγώνας μου για αυτή γίνεται επάγγελμα από το οποίο βγάζω χρήματα και περιμένω να κάνω καριέρα πάνω σε αυτό οι ιδεολογικές μου αρχές και ηθική έρχονται σε δεύτερη μοίρα από τους κανόνες επαγγελματικής και οικονομικής επιτυχίας μου στο επάγγελμα αυτό
Και τίθεται το ερώτημα
Ποσα ηγετικά στελέχη του Ρουβίκωνα έχουν κάνει επάγγελμα την ενασχόληση τους με την οργάνωση αυτή και από που βγάζουν χρημματα γι αυτό
Ποσα ηγετικά στελέχη του Ρουβίκωνα έχουν κάνει επάγγελμα την ενασχόληση τους με την οργάνωση αυτή και από που βγάζουν χρημματα γι αυτό
Μήπως έχουν κι αυτοί χρηματοδότη;Nero έγραψε: 24 Ιουν 2019, 20:46το θέμα είναι, πως γίνεται να έχουν όλοι αν δεν έχει κανένας? Θέλω πω, υποθέτοντας ότι ο κάθε μπάχαλος λιστάρει απο τα συντρόφια όπως λέει, το "κοινό" ταμείο πως γεμίζει?Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιουν 2019, 20:38 Εγώ καταλαβαίνω ότι οι αναρχες είναι καλοί εντερπρενέρς και έχουν στήσει ένας είδος ευέλικτης ομαδικής ασφάλισης με κράουντφαντινγκ.
Σοσιαλελεδισμός!![]()
Υπάρχει κανένας χρηματοδότης; Εφοπλιστής π.χ.μίστερ μαξ έγραψε: 24 Ιουν 2019, 21:25Τι προβλημα υπαρχει συντροφε, να στο εξηγήσω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Ιουν 2019, 21:23ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Ιουν 2019, 20:31 Η Ioanna MexriEkei είναι με τον Γιωργος Καλαϊτζίδης.
23 ώρες ·
Οπότε η μόνη πιθανότητα για να βρεθούν τα λεφτά ήταν η αλληλεγγύη του κόσμου. Ο συνηθισμένος τρόπος που μαζεύουμε χρήματα εδώ και δεκαετίες, βάζουν πλάτη οι φίλοι, οι αλληλέγγυοι και οι σύντροφοι. Μια ζωή έτσι πάει, δίνουμε και παίρνουμε λεφτά για να μην μπει κανένα παιδί δικό μας "μέσα".
Γιώργος Καλαϊτζίδης![]()
![]()
![]()
![]()
-
Ορέστης 35
Καποιοι συμβιβασμοι ειναι ωφελιμοι και ενισχυουν την επιτευξη των στοχων. Οι ιδεαλιστες μπορει να οδηγησουν ενα κινημα στην καταστροφη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 12:41Η ότι η ιδεολογία είναι είδος εμπορεύσιμο και καταντάει εμπόρευμαΟρέστης 35 έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 09:10Aυτο σημαινει πως το εμποριο μπορει να στηριξει την ιδεολογιαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 09:00 Εάν το οποιοδήποτε ιδεολογικό πιστεύω μας , μας οδηγεί το να βάζουμε το χέρι στην τσέπη και να δίνουμε χρημματα , τότε , νομοτελειακά , όσο και ιερό να είναι για εμάς αυτό το ιδεολογικό πιστεύω , για κάποιους άλλους γίνεται εμπόρευμα το οποιο το συσκευάζουν έτσι ώστε να μας το πουλήσουν κατάλληλα![]()
Α και κάτι άλλο
Εάν η ιδεολογία μου και ο αγώνας μου για αυτή γίνεται επάγγελμα από το οποίο βγάζω χρήματα και περιμένω να κάνω καριέρα πάνω σε αυτό οι ιδεολογικές μου αρχές και ηθική έρχονται σε δεύτερη μοίρα από τους κανόνες επαγγελματικής και οικονομικής επιτυχίας μου στο επάγγελμα αυτό![]()
Οι ιδεολογίες είναι διανοητικά κατασκευάσματα που τα τα χρησιμοποιήσουμε ως εργαλεία για να καλύψουμε ανάγκες και συμφέρονταΟρέστης 35 έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 15:11Καποιοι συμβιβασμοι ειναι ωφελιμοι και ενισχυουν την επιτευξη των στοχων. Οι ιδεαλιστες μπορει να οδηγησουν ενα κινημα στην καταστροφη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 12:41Η ότι η ιδεολογία είναι είδος εμπορεύσιμο και καταντάει εμπόρευμαΟρέστης 35 έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 09:10
Aυτο σημαινει πως το εμποριο μπορει να στηριξει την ιδεολογια![]()
Α και κάτι άλλο
Εάν η ιδεολογία μου και ο αγώνας μου για αυτή γίνεται επάγγελμα από το οποίο βγάζω χρήματα και περιμένω να κάνω καριέρα πάνω σε αυτό οι ιδεολογικές μου αρχές και ηθική έρχονται σε δεύτερη μοίρα από τους κανόνες επαγγελματικής και οικονομικής επιτυχίας μου στο επάγγελμα αυτό![]()
Τις ιδεολογίες τις χρησιμοποιούμε ΔΕΝ τις πιστεύουμε !!!
Μια ιδεολογία μπορεί να λέγει ανοησίες από θεωρητικής πλευρας αλλά από πρακτικης να εξυπηρετεί θαυμάσια τα συμφέροντα μας
Νέα ανάρτηση ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα, γνωρίζουν ότι η αστυνομία θα κάνει επιχείρηση στα Εξάρχεια, αυτό σημαίνει πως έχουν πληροφοριοδότες εντος αστυνομίας ή σε ανώτερα κλιμάκια (όχι που δεν θα είχαν, λες και δεν το λέγαμε).Απειλούν με "κόστος πολλαπλάσιο του επιδιωκόμενου αποτελέσματος" δηλαδή τι θα κάνουν; Θα ταμπουρωθούν με καλάσνικωφ και θα ξεκινήσουν πόλεμο;
Ο Ρουβίκωνας εκτοξεύει απειλές -Τι απαντά στα σχέδια Χρυσοχοΐδη για τα Εξάρχεια
Στην εν λόγω ανάρτηση το στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας υποστηρίζει ότι θα επιχειρηθεί «σοκ και δέος» από την ΕΛΑΣ, «με αντικειμενικό σκοπό την ψυχική αποδιοργάνωση μας και έτσι και την πρακτική μας "παράλυση"» όπως αναφέρει. Μιλά για «δυναμικές επιχειρήσεις με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού αστυνομικών. Οπως υποστηρίζει την επιχείρηση θα εκπονήσει - λόγω εμπειρίας - ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και ότι θα την εποπτεύει βήμα-βήμα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και, μεταξύ άλλων, ότι θα επιχειρηθούν εκκενώσεις καταλήψεων (π.χ. του ΒΟΞ) στις 6 τα χαράματα μέσα στον Αύγουστο.
Ο Γ. Καλαϊτζίδης σημειώνει πως ο «Ρουβίκωνας» έχει σχεδιάσει την απάντησή του. «Δεν ξέρω αν επαρκεί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα προσπαθήσουμε να μην ετεροκαθοριστούμε από της κινήσεις της Κατεχάκη αλλά να ανακτήσουμε σε άμεσο χρόνο την πρωτοβουλία των κινήσεων» αναφέρει και απειλεί ανοικτά: «Μια πρωτοβουλία που θα οδηγήσει στο δόγμα "κόστος πολλαπλάσιο του επιδιωκόμενου αποτελέσματος"».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γ. Καλαϊτζίδη
«Υπάρχουν πληροφορίες πως η αστυνομία θα εκκενώσει το ΒΟΞ μέσα στον Αύγουστο.Περίπου στις 6 το πρωί(όπως τον Απρίλιο του 2012) μεγάλες δυνάμεις ΥΑΤ και ΥΜΕΤ και άτομα της ασφάλειας θα αποκλείσουν ένα μεγάλο κομμάτι του κέντρου και θα απαγορεύσουν την πρόσβαση στην πλατεία στον οποιοδήποτε. Αν έχει ήδη γίνει επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ φυσικά και θα συνδράμει με κεντρικό ρόλο στην επιχείρηση. Οτι αντικείμενο βρεθεί μέσα στον χώρο του ΒΟΞ θα κατασχεθεί.Πολλά από τα αντικείμενα θα πάνε στην σήμανση για περαιτέρω έρευνα ενω τα αλλά με ενοικιαζόμενα φορτηγά μεταφορικής εταιρείας θα πάνε πιθανότατα στις αποθήκες του ΙΚΑ.Συνεργείο το οποίο έχει βρεθεί ήδη θα σφραγίσει τον χώρο περιμετρικά με σίδερα.
Παράλληλα με όλα αυτά άτομα της κρατικής ασφάλειας με συνδρομή αστυνομικών και από άλλες υπηρεσίες θα δημιουργήσουν έναν ασφυκτικό κλοιό παρακολούθησης στην πλειοψηφία των μελών του Ρουβίκωνα και ειδικότερα σε αυτούς που θεωρούν πως θα "ανταποδώσουν" άμεσα.Η ηλεκτρονική παρακολούθηση κινητών φυσικά θα ενταθεί και ως παρακολούθηση συνομιλιών αλλά και σαν "στίγματα κίνησης".
Μετά τον σφράγισμα του χώρου άτομα της ασφάλειας(και του 5ου ΑΤ) θα εποπτεύουν το σημείο για να ειδοποιήσουν άμεσα αν αντιληφθούν κινήσεις ανακατάληψης.Εκεί θα επιχειρήσει άμεσα και θα σπεύσει στο σημείο διμοιρία των ΥΑΤ η οποία θα βρίσκεται περιμετρικά των Εξαρχείων σε μόνιμη βάση.Θα εμπλακεί φυσικά και πολυάριθμη ομάδα δέλτα που θα στρατοπεδεύει Αραχώβης και Χ.Τρικούπη.Όποιος επιχειρήσει ανακατάληψη θα προσαγάγεται και πιθανότατα θα φορτώνετε με 1-2 πλημμελήματα.
Ο Χρυσοχοΐδης θα εποπτεύει βήμα βήμα την όλη επιχείρηση την οποία θα προετοιμάσει στις λεπτομέρειες ο Λευτέρης Οικονόμου λόγω εμπειρίας. Για αρκετό διάστημα μετά την εκκένωση θα υπάρχει στην Αθήνα αυξημένη εποπτεία στόχων υψηλού συμβολισμού για αποτροπή κινήσεων του Ρουβίκωνα ως απάντηση.Η όλη επιχείρηση θα επενδυθεί επικοινωνιακά με μεγάλη κάλυψη από τα μίντια ως "επιχείρηση στο αρχηγείο του Ρουβίκωνα".
«Εχουμε σχεδιάσει την απάντησή μας»
Φυσικά ο σχεδιασμός απάντησης έχει αποφασιστεί από μεριάς μας.Δεν ξέρω αν επαρκεί.Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα προσπαθήσουμε να μην ετεροκαθοριστούμε από της κινήσεις της Κατεχάκη αλλά να ανακτήσουμε σε άμεσο χρόνο την πρωτοβουλία των κινήσεων.Μια πρωτοβουλία που θα οδηγήσει στο δόγμα "κόστος πολλαπλάσιο του επιδιωκόμενου αποτελέσματος".
ΊΔΩΜΕΝ.
Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές εκτιμήσεις.Δεν θα εκπλαγώ αν επιχειρησιακά εφαρμοστεί κάτι πιο "ανορθόδοξο".
Υ.Γ2.Οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα είναι δυναμικές και με την συμμετοχή μεγάλου σε αριθμό αστυνομικού προσωπικού.Θα επιχειρηθεί ένα "σοκ και δέος" με αντικειμενικό σκοπό την ψυχική αποδιοργάνωση μας και έτσι και την πρακτική μας "παράλυση"».
https://www.iefimerida.gr/ellada/o-royb ... a-exarheia
Ο Ρουβίκωνας εκτοξεύει απειλές -Τι απαντά στα σχέδια Χρυσοχοΐδη για τα Εξάρχεια
Στην εν λόγω ανάρτηση το στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας υποστηρίζει ότι θα επιχειρηθεί «σοκ και δέος» από την ΕΛΑΣ, «με αντικειμενικό σκοπό την ψυχική αποδιοργάνωση μας και έτσι και την πρακτική μας "παράλυση"» όπως αναφέρει. Μιλά για «δυναμικές επιχειρήσεις με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού αστυνομικών. Οπως υποστηρίζει την επιχείρηση θα εκπονήσει - λόγω εμπειρίας - ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και ότι θα την εποπτεύει βήμα-βήμα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και, μεταξύ άλλων, ότι θα επιχειρηθούν εκκενώσεις καταλήψεων (π.χ. του ΒΟΞ) στις 6 τα χαράματα μέσα στον Αύγουστο.
Ο Γ. Καλαϊτζίδης σημειώνει πως ο «Ρουβίκωνας» έχει σχεδιάσει την απάντησή του. «Δεν ξέρω αν επαρκεί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα προσπαθήσουμε να μην ετεροκαθοριστούμε από της κινήσεις της Κατεχάκη αλλά να ανακτήσουμε σε άμεσο χρόνο την πρωτοβουλία των κινήσεων» αναφέρει και απειλεί ανοικτά: «Μια πρωτοβουλία που θα οδηγήσει στο δόγμα "κόστος πολλαπλάσιο του επιδιωκόμενου αποτελέσματος"».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γ. Καλαϊτζίδη
«Υπάρχουν πληροφορίες πως η αστυνομία θα εκκενώσει το ΒΟΞ μέσα στον Αύγουστο.Περίπου στις 6 το πρωί(όπως τον Απρίλιο του 2012) μεγάλες δυνάμεις ΥΑΤ και ΥΜΕΤ και άτομα της ασφάλειας θα αποκλείσουν ένα μεγάλο κομμάτι του κέντρου και θα απαγορεύσουν την πρόσβαση στην πλατεία στον οποιοδήποτε. Αν έχει ήδη γίνει επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ φυσικά και θα συνδράμει με κεντρικό ρόλο στην επιχείρηση. Οτι αντικείμενο βρεθεί μέσα στον χώρο του ΒΟΞ θα κατασχεθεί.Πολλά από τα αντικείμενα θα πάνε στην σήμανση για περαιτέρω έρευνα ενω τα αλλά με ενοικιαζόμενα φορτηγά μεταφορικής εταιρείας θα πάνε πιθανότατα στις αποθήκες του ΙΚΑ.Συνεργείο το οποίο έχει βρεθεί ήδη θα σφραγίσει τον χώρο περιμετρικά με σίδερα.
Παράλληλα με όλα αυτά άτομα της κρατικής ασφάλειας με συνδρομή αστυνομικών και από άλλες υπηρεσίες θα δημιουργήσουν έναν ασφυκτικό κλοιό παρακολούθησης στην πλειοψηφία των μελών του Ρουβίκωνα και ειδικότερα σε αυτούς που θεωρούν πως θα "ανταποδώσουν" άμεσα.Η ηλεκτρονική παρακολούθηση κινητών φυσικά θα ενταθεί και ως παρακολούθηση συνομιλιών αλλά και σαν "στίγματα κίνησης".
Μετά τον σφράγισμα του χώρου άτομα της ασφάλειας(και του 5ου ΑΤ) θα εποπτεύουν το σημείο για να ειδοποιήσουν άμεσα αν αντιληφθούν κινήσεις ανακατάληψης.Εκεί θα επιχειρήσει άμεσα και θα σπεύσει στο σημείο διμοιρία των ΥΑΤ η οποία θα βρίσκεται περιμετρικά των Εξαρχείων σε μόνιμη βάση.Θα εμπλακεί φυσικά και πολυάριθμη ομάδα δέλτα που θα στρατοπεδεύει Αραχώβης και Χ.Τρικούπη.Όποιος επιχειρήσει ανακατάληψη θα προσαγάγεται και πιθανότατα θα φορτώνετε με 1-2 πλημμελήματα.
Ο Χρυσοχοΐδης θα εποπτεύει βήμα βήμα την όλη επιχείρηση την οποία θα προετοιμάσει στις λεπτομέρειες ο Λευτέρης Οικονόμου λόγω εμπειρίας. Για αρκετό διάστημα μετά την εκκένωση θα υπάρχει στην Αθήνα αυξημένη εποπτεία στόχων υψηλού συμβολισμού για αποτροπή κινήσεων του Ρουβίκωνα ως απάντηση.Η όλη επιχείρηση θα επενδυθεί επικοινωνιακά με μεγάλη κάλυψη από τα μίντια ως "επιχείρηση στο αρχηγείο του Ρουβίκωνα".
«Εχουμε σχεδιάσει την απάντησή μας»
Φυσικά ο σχεδιασμός απάντησης έχει αποφασιστεί από μεριάς μας.Δεν ξέρω αν επαρκεί.Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα προσπαθήσουμε να μην ετεροκαθοριστούμε από της κινήσεις της Κατεχάκη αλλά να ανακτήσουμε σε άμεσο χρόνο την πρωτοβουλία των κινήσεων.Μια πρωτοβουλία που θα οδηγήσει στο δόγμα "κόστος πολλαπλάσιο του επιδιωκόμενου αποτελέσματος".
ΊΔΩΜΕΝ.
Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές εκτιμήσεις.Δεν θα εκπλαγώ αν επιχειρησιακά εφαρμοστεί κάτι πιο "ανορθόδοξο".
Υ.Γ2.Οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα είναι δυναμικές και με την συμμετοχή μεγάλου σε αριθμό αστυνομικού προσωπικού.Θα επιχειρηθεί ένα "σοκ και δέος" με αντικειμενικό σκοπό την ψυχική αποδιοργάνωση μας και έτσι και την πρακτική μας "παράλυση"».
https://www.iefimerida.gr/ellada/o-royb ... a-exarheia
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Οι αναρχικοί δεν το κάνουν τώρα αυτό. Το κάνουν από 80 που εγώ θυμάμαι. Όταν κάποιος σύντροφος είχε μπλεξίματα με το νόμο, όχι μόνο για θέματα προφυλάκισης, αλλά και δικαστήρια πρωτόδικα ή ό,τι άλλο, γινόταν εξόρμηση και μαζεύονταν λεφτά. όσοι ενίσχυαν δεν ήταν απαραίτητα αναρχικοί.
Τι το περίεργο δεν καταλαβαίνω.
Πληρώστε τους φόρους σας, δουλέψτε κυριακές, κάντε μόκο στα αφεντικά σας και αφήστε τους αναρχικούς ρε θύματα! Που ξαφνικά βρήκατε ότι το πρόβλημα της ζωής σας είναι η ασφάλεια.
Πληρώστε τους φόρους σας, δουλέψτε κυριακές, κάντε μόκο στα αφεντικά σας και αφήστε τους αναρχικούς ρε θύματα! Που ξαφνικά βρήκατε ότι το πρόβλημα της ζωής σας είναι η ασφάλεια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Uppercut
Τι έγινε με τη διορία στην Athens Voice; Πέρασε η εβδομάδα.
Οι αγώνες των αναρχικών αντιεξουσιαστών ΔΕΝ έχουν σχέση με την Αριστερά και τους αγώνες των εργαζομένων , και αυτό είναι γνωστό από την εποχή του ...Λενιν ..Χαοτικός έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 11:31 Οι αναρχικοί δεν το κάνουν τώρα αυτό. Το κάνουν από 80 που εγώ θυμάμαι. Όταν κάποιος σύντροφος είχε μπλεξίματα με το νόμο, όχι μόνο για θέματα προφυλάκισης, αλλά και δικαστήρια πρωτόδικα ή ό,τι άλλο, γινόταν εξόρμηση και μαζεύονταν λεφτά. όσοι ενίσχυαν δεν ήταν απαραίτητα αναρχικοί.
Για να ειμαι ειλικρινής , έχω ψάξει όλο το ίντερνετ για να βρω ιδεολογικά κείμενα , αρχές και πολιτικό μανιφέστο με τις προτάσεις του Ρουβίκωνα για τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα των Ελλήνων πολιτών ...και δεν βρίσκω τίποτε ..
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 11:37 Για να ειμαι ειλικρινής , έχω ψάξει όλο το ίντερνετ για να βρω ιδεολογικά κείμενα , αρχές και πολιτικό μανιφέστο με τις προτάσεις του Ρουβίκωνα για τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα των Ελλήνων πολιτών ...και δεν βρίσκω τίποτε ..
Ο Ρουβίκωνας είναι παρακρατικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ.Πριν το 2015 δεν υπήρχε.Ο αναρχικός χώρος γενικά φυσικά είναι διάφορος του ΣΥΡΙΖΑ και έχει πολλές ομάδες και ομαδούλες.
..και τους αναρχικούς θα τους βάλουμε στην θέση τους και για τα εργασιακά δικαιώματα θα αγωνιστούμε , το ένα δεν αντικρούει ούτε αναιρεί το άλλο ..Χαοτικός έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 11:31 Οι αναρχικοί δεν το κάνουν τώρα αυτό. Το κάνουν από 80 που εγώ θυμάμαι. Όταν κάποιος σύντροφος είχε μπλεξίματα με το νόμο, όχι μόνο για θέματα προφυλάκισης, αλλά και δικαστήρια πρωτόδικα ή ό,τι άλλο, γινόταν εξόρμηση και μαζεύονταν λεφτά. όσοι ενίσχυαν δεν ήταν απαραίτητα αναρχικοί.
ΔΕΝ θεωρούμε τον Ρουβίκωνα η τους αντιεξουσιαστές συντρόφους που δίνουμε κοινούς αγώνες μαζί ..
Ιδεολογικά κείμενα ,αρχές , πολιτικές προτάσεις για τα θέματα που αφορούν τον ελληνικό λαό , έστω από την δική του ιδεολογική οπτική γωνία ΔΕΝ έχει ;πατησιωτης έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 11:41ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 11:37 Για να ειμαι ειλικρινής , έχω ψάξει όλο το ίντερνετ για να βρω ιδεολογικά κείμενα , αρχές και πολιτικό μανιφέστο με τις προτάσεις του Ρουβίκωνα για τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα των Ελλήνων πολιτών ...και δεν βρίσκω τίποτε ..
Ο Ρουβίκωνας είναι παρακρατικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ.Πριν το 2015 δεν υπήρχε.Ο αναρχικός χώρος γενικά φυσικά είναι διάφορος του ΣΥΡΙΖΑ και έχει πολλές ομάδες και ομαδούλες.
Από πού θα κρίνουμε την ιδεολογία τους και τις προτάσεις τους ,από το πώς σπάνε τζαμαρίες και βάφουν το κτήριο της Βουλής ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 3 Απαντήσεις