Nero έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:54
Μη μένετε στον Λαγό. Πήρε μαζί του άλλους 3 πρώην βουλευτές.
οι άλλοι 3 (ηλιόπουλος, βλάχου, κουζηλος) είναι καλοί.
ο λαγός (και ο γερμενής) μου είναι αρκετά αντιπαθής και αντιμετωπίζει και τον μεγαλύτερο κίνδυνο καταδίκης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 14 Ιούλ 2019, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nero έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 18:34
Δεν είναι καλό που χωρίζεται στα 2 πάντως. Ο κυρ Νίκος είναι τεράστιο βαρίδι και καν τον ξεφορτωθούν οι υπόλοιποι και μαζευτούν στο δικό τους μαγαζί έχουν ελπίδες. Αν διασπαστούν σε 3 κομμάτια και πάνω είναι καλό
ναι, επίτηδες είναι βαρίδι.θεωρώ ότι υπάρχει εντολή να εκμηδενίσει το κόμμα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
καλό είναι που υπάρχει οργανωμένη κίνηση δημιουργίας νέου κόμματος, αλλά είναι κακό που δε συμμετέχει ο παναγιώταρος και ο κασιδιάρης, αλλά επικεφαλής μπαίνει ο λαγός.
Golden Age έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 19:01
Προσωπικά νοιώθω δικαιωμένος που δεν τον ψήφισα. Απο την εποχή που είχε δηλώσει πρόθεση για συμμετοχή στην ευρωβουλή, φοβόμουν ότι θα ακολουθούσαν και τα υπόλοιπα. Είναι απο μόνος του ένας σοβαρός λόγος που πήραμε την κάτω βόλτα στις ευρωεκλογές και τα όσα έγιναν στη συνέχεια.
Προδότης και ο Λαγος;
Σιγά ρε με το "ιερό τοτέμ".
Πες μου έναν λόγο για τον οποίο την έκανε. Τον έπιασε προβληματισμός για τα ποσοστά; Γι' αυτό ήθελε να βγει ευρωβουλευτής;
Προσωπικά νοιώθω δικαιωμένος που δεν τον ψήφισα. Απο την εποχή που είχε δηλώσει πρόθεση για συμμετοχή στην ευρωβουλή, φοβόμουν ότι θα ακολουθούσαν και τα υπόλοιπα. Είναι απο μόνος του ένας σοβαρός λόγος που πήραμε την κάτω βόλτα στις ευρωεκλογές και τα όσα έγιναν στη συνέχεια.
Προδότης και ο Λαγος;
Πες μου έναν λόγο για τον οποίο την έκανε. Τον έπιασε προβληματισμός για τα ποσοστά; Γι' αυτό ήθελε να βγει ευρωβουλευτής;
Βγείτε να κράξετε τον Λαγό τώρα.
Είπαμε,ένα ατομο χει την απόλυτη ευθύνη για την εξαφανιση της χα και του εθνικισμου στην Ελλάδα.
Τον Λαγό τον συμπαθούσα, μου έβγαζε κάτι ντόμπρος, μέχρι που τον είδα να είναι εισηγητής της Χ.Α. για να δικαστεί ο ΠτΘ επειδή πήγε να ακουμπήσει τον Εσκομπάρ.
Ο Μιχαλολιάκος είναι ηθική κατάπτωση επιπέδου χαμηλού. Έπαιξε τον Χίτλερ στα νιάτα του, μετά πιθανόν να έγινε και ρουφιάνος, τώρα δεν πιστεύει σε τίποτα και ότι φάει αυτός και το σόι του. Ελπίζω βέβαια ο γαμπρός, να σταθεί κύριος και να το πάρει το κορίτσι!
Ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι από αυτούς είναι ο Κασιδιάρης. Είτε κάνει κόμμα μόνος του, είτε σβήνει την σβάστικα και το γυρνά στο αντιφασιστικό.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 09:53
Τον Λαγό τον συμπαθούσα, μου έβγαζε κάτι ντόμπρος, μέχρι που τον είδα να είναι εισηγητής της Χ.Α. για να δικαστεί ο ΠτΘ επειδή πήγε να ακουμπήσει τον Εσκομπάρ.
Ο Μιχαλολιάκος είναι ηθική κατάπτωση επιπέδου χαμηλού. Έπαιξε τον Χίτλερ στα νιάτα του, μετά πιθανόν να έγινε και ρουφιάνος, τώρα δεν πιστεύει σε τίποτα και ότι φάει αυτός και το σόι του. Ελπίζω βέβαια ο γαμπρός, να σταθεί κύριος και να το πάρει το κορίτσι!
Ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι από αυτούς είναι ο Κασιδιάρης. Είτε κάνει κόμμα μόνος του, είτε σβήνει την σβάστικα και το γυρνά στο αντιφασιστικό.
ελα ρε τσιμπητε? τι γουσταρες ακριβως? για πες
τα ποντικια του? τα βυζια του? το παρηκμασμενο τσουτσουνι του? ή τον Στρασερικο του λογο?
Προδότης και ο Λαγος;
Ειναι cult,o ελληνας Lemmy
Απο οτι καταλαβα στραβωσε με τις επαφες ΝΓΜ με αλλους πατριωτες.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!