Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 13:35
Ρε αστείε τύπε, τον ΔΕΔΔΗΕ τον πληρώνουν όλοι οι πάροχοι και στους λογαριασμούς της ΔΕΗ υπάρχει διαφορετικός κωδικός.
Αλλά έχετε πληρώσει ποτέ σας ρεύμα; Μπατακτσήδες σαν το κόμμα σας είστε και εσείς.
Τουλάχιστον εγώ δεν κλαίγομαι στους διαχειριστές επειδή με βρίζουν.
Μα και ο ΔΕΔΔΗΕ ρε βλακα εκλεισε με ζημιες το 18.
Η ΔΕΗ δεν τον πληρωνει αφου εχει 1,2 δις ζημιες.Ο ΔΕΔΔΗΕ εχει ζημιες.Θα δωσεις εσυ λεφτα για κολωνες ;
Κατα τα αλλα που ξερεις οτι εγω κλαιγομαι στους διαχειριστες.Για ρωτα τους αν καταδεχομαι καν να πατησω το κουμπι της αναφορα.
Σε καθε νημα ξεβρακωνεσαι και συνεχιζεις απτοητος παντως.Μπραβο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 13:35
Ρε αστείε τύπε, τον ΔΕΔΔΗΕ τον πληρώνουν όλοι οι πάροχοι και στους λογαριασμούς της ΔΕΗ υπάρχει διαφορετικός κωδικός.
Αλλά έχετε πληρώσει ποτέ σας ρεύμα; Μπατακτσήδες σαν το κόμμα σας είστε και εσείς.
Τουλάχιστον εγώ δεν κλαίγομαι στους διαχειριστές επειδή με βρίζουν.
Μα και ο ΔΕΔΔΗΕ ρε βλακα εκλεισε με ζημιες το 18.
Η ΔΕΗ δεν τον πληρωνει αφου εχει 1,2 δις ζημιες.Ο ΔΕΔΔΗΕ εχει ζημιες.Θα δωσεις εσυ λεφτα για κολωνες ;
Κατα τα αλλα που ξερεις οτι εγω κλαιγομαι στους διαχειριστες.Για ρωτα τους αν καταδεχομαι καν να πατησω το κουμπι της αναφορα.
Σε καθε νημα ξεβρακωνεσαι και συνεχιζεις απτοητος παντως.Μπραβο.
Οι άλλοι πάροχοι πληρώνουν τον ΔΕΔΔΗΕ; Η Hellas power και η energa με δικηγόρο βουλευτή σας τα έδωσαν τα λεφτά που του χρωστάνε;
Σε ξεβράκωσα, σε ξεφτίλισα, δημοσιεύσεις μου σβήστηκαν. Άνοιξε νέο νήμα για τον αυτοεξεφτελισμό σου και πάμε παρακάτω...
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 13:47
Οι άλλοι πάροχοι πληρώνουν τον ΔΕΔΔΗΕ; Η Hellas power και η energa με δικηγόρο βουλευτή σας τα έδωσαν τα λεφτά που του χρωστάνε;
Σε ξεβράκωσα, σε ξεφτίλισα, δημοσιεύσεις μου σβήστηκαν. Άνοιξε νέο νήμα για τον αυτοεξεφτελισμό σου και πάμε παρακάτω...
Τωρα το γυρισες στους αλλους παροχους ρε κλοουν ; Πριν μας ελεγες οτι ο Χατζηδακης δεν ξερει τι λεει,τωρα μας λες για τους αλλους παροχους.
Μπουκωμενε εμπεδοκλα.Δεν σε (ξανα)χαλασε.
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 13:47
Τωρα το γυρισες στους αλλους παροχους ρε κλοουν ; Πριν μας ελεγες οτι ο Χατζηδακης δεν ξερει τι λεει,τωρα μας λες για τους αλλους παροχους.
Μπουκωμενε εμπεδοκλα.Δεν σε (ξανα)χαλασε.
Αφού και να σου απαντήσω ρε βοθρατζή πάλι θα κλαφτείς και θα σβηστεί η απάντηση μου. Μάζεψε τα βρακιά σου στο νήμα και άνοιξε άλλο για να τον ξαναπιείς..
under έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 13:17
Με λιγα λογια δεν υπαρχει ουτε ενας ζαιος να μας πει που θα βρεθουν τα λεφτα για να πληρωθουν οι ζημιες που αφησαν ;
Δεν ειναι πολλα : 1,2 δις.
Ενας να μας πει που θα τα βρουμε δεν υπαρχει ;
250 από ΝΔ και άλλα 200 από χρέη της Χαλιβουργικής.
Η ΝΔ εχει πληρωσει ολο το κεφαλαιο που εχει δανειστει και 60 εκ επιπλεον σε τοκους.
Εσυ μπορεις να μας πεις αν θα πληρωσεις το 1,2 δις που αφησες ως ζημιες στη ΔΕΗ ;
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 13:51
Αφού και να σου απαντήσω ρε βοθρατζή πάλι θα κλαφτείς και θα σβηστεί η απάντηση μου. Μάζεψε τα βρακιά σου στο νήμα και άνοιξε άλλο για να τον ξαναπιείς..
Καταλαβαμε
Υγ : ρωτα οποιονδηποτε διαχειριστη αν εχω κανει εστω και μια αναφορα για τις ατελειωτες μαλακιες σου.Τι αναφορα να κανω ρε χαζε ; Αφου με συμφερει να βλεπουν ολοι ποσο ρεζιλι εισαι.