!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Θείος Αγις σας απαντά
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ο Θείος Αγις σας απαντά
Θείε Αγι, κάνει να κάνουμε γλυφομουνι το καλοκαίρι με τη ζέστη όπως λέει και ο έτερος Καππαδοκης, ο Cavaliere, ή ελλοχεύει ο κίνδυνος λιποθυμίας;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
να αναβετε το ερκοδισιο, εστω εναν ανεμιστηρα, η καλυτερα να το γλυφετε στη θαλασσα, μετα απο το μπανιο που ειναι και αλατισμενο.Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 00:48 Θείε Αγι, κάνει να κάνουμε γλυφομουνι το καλοκαίρι με τη ζέστη όπως λέει και ο έτερος Καππαδοκης, ο Cavaliere, ή ελλοχεύει ο κίνδυνος λιποθυμίας;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Α μπα σώπα! όταν έλεγα εγώ ότι μένω για ώρες με το αλάτι μετά τη θάλασσα όμως έκανες σαν νοικοκυρά που της πάτησαν στα σφουγγαρισμένα.Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 08:13να αναβετε το ερκοδισιο, εστω εναν ανεμιστηρα, η καλυτερα να το γλυφετε στη θαλασσα, μετα απο το μπανιο που ειναι και αλατισμενο.Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 00:48 Θείε Αγι, κάνει να κάνουμε γλυφομουνι το καλοκαίρι με τη ζέστη όπως λέει και ο έτερος Καππαδοκης, ο Cavaliere, ή ελλοχεύει ο κίνδυνος λιποθυμίας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
θείο άγι είσαι σίγουρα σοφός ή τα δουλεύεις τα ανηψάκια?
Εχετε συνδυάσει καλοκαίρι κ ιδιως διακοπες με ζέστη - υπάρχουν και τα ψηλα βουνά με τις δροσες τους - με λιμνουλες σε καταρράκτες - χωρια μέσα σε έλατα , καρυδιες κ καστανιες με ξενωνα σε πλατείες με υπεραιωνόβια πλατάνια και βρύσες με κρουστάλλινα νερά + θεικές μασαμπούκες .Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 00:48 Θείε Αγι, κάνει να κάνουμε γλυφομουνι το καλοκαίρι με τη ζέστη όπως λέει και ο έτερος Καππαδοκης, ο Cavaliere, ή ελλοχεύει ο κίνδυνος λιποθυμίας;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Γιάννης
Εγώ τι να κάμω που έχω πίεση και μου είπε ο γιατρός να αποφεύγω τα αλμυρά;Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 08:13να αναβετε το ερκοδισιο, εστω εναν ανεμιστηρα, η καλυτερα να το γλυφετε στη θαλασσα, μετα απο το μπανιο που ειναι και αλατισμενο.Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 00:48 Θείε Αγι, κάνει να κάνουμε γλυφομουνι το καλοκαίρι με τη ζέστη όπως λέει και ο έτερος Καππαδοκης, ο Cavaliere, ή ελλοχεύει ο κίνδυνος λιποθυμίας;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δίαιταthis_man έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 11:21Εγώ τι να κάμω που έχω πίεση και μου είπε ο γιατρός να αποφεύγω τα αλμυρά;Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 08:13να αναβετε το ερκοδισιο, εστω εναν ανεμιστηρα, η καλυτερα να το γλυφετε στη θαλασσα, μετα απο το μπανιο που ειναι και αλατισμενο.Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 00:48 Θείε Αγι, κάνει να κάνουμε γλυφομουνι το καλοκαίρι με τη ζέστη όπως λέει και ο έτερος Καππαδοκης, ο Cavaliere, ή ελλοχεύει ο κίνδυνος λιποθυμίας;
-
Ορέστης 35
Θειε Αγι υπαρχουν γυναικες που σκεφτονται το σεξ τοσο συχνα οσο εγω;
σαν Ξενιος Ζευς .Tzitzikas έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 23:52 προ ολίγου έλαβα τηλεφώνημα από μια θεία μου,44 ετών
θα έρθει λέει με την 21 ετών κόρη της (ξαδέρφη μου) να με επισκεφθούν το αύριο το απόγευμα,θα περάσουν τη νύχτα σε μένα και θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα το πρωί
πως προτείνεις να το χειριστώ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo