!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το Ισραήλ δεν ξεχνά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Το Ισραήλ δεν ξεχνά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:25
Beria έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 13:56
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 13:53 Σε ξαναρωταω γιατι ειναι και το θεμα του νηματος
Τι λες να ενδιαφερει περισσοτερο το Ισραηλ;
Το Ισραήλ ξέρει ότι η ελληνική αριστερά είναι αντισημιτική και το κρύβει με τον φερετζέ του δίκαιου εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Παλαιστινίων

Αυτό που δεν κατανοεί το Ισραήλ είναι ο ιστορικός αντισημιτισμός της ελληνικής δεξιάς. Η οποία ήταν και η μόνη εκ των Ευρωπαϊκών χωρών που δεν αναγνώρισαν το κράτος του Ισραήλ το 1948

Είναι λοιπόν επιφυλακτικοί απέναντι στη ΝΔ και δικαίως
Και ποιός τους αναγνώρισε τελικά; :smt047
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με υπουργό εξωτερικών τον Αντώνη Σαμαρά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

sys3x έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 17:53 Το Ισραήλ αν δεν κόψει την (αποτυχημένη ναζιστικού τύπου) χειρουργική εθνοκάθαρση εναντίον των Παλαιστινίων σε μερικές δεκαετίες θα το πληρώσει πολύ ακριβά.
Ελπίζω κάποια στιγμή να επιδείξει (πνευματική) ανωτερότητα (την οποία δεν έχει μέχρι στιγμής, μόνον τεχνολογική έχει και μορφωτική) και να τους αφήσει ήσυχους μπας και ζήσουν όλοι μαζί ειρηνικά μετά από κάποια χρόνια, επειδή δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται αυτό γιατί γίνανε χειρότεροι και από τους διώκτες τους ελπίζω τουλάχιστον να μην πάρει η μπάλα και κανέναν άλλον (οι όλους εμάς τους υπόλοιπους αν πυροδοτηθεί εξ αιτίας τους κάνας παγκόσμιος πόλεμος) και να φαγωθούν μόνο μεταξύ τους.
:smt023
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

sys3x έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:10Εσύ αλήθεια έχεις καταλάβει ότι είσαι ρατσίσταρος (όχι απλά ρατσιστής) για πιστεύεις ότι οκ είναι φυσιολογικά αυτά που γράφεις (κατά καιρούς);
Και κάτι ακόμη, έχεις καταλάβει ότι το Ισραήλ είναι ένα ακραία ρατσιστικό κράτος;
(θα προτιμούσα να μην αναλύσουμε κατά πόσο δικαιολογείται οτιδήποτε από τα δύο, μόνον κατά πόσο ισχύουν, ευχαριστώ).
Ειλικρινής ερωτήσεις είναι.
Παπαριές ρατσιστής είμαι, από τη στιγμή που τους βρίζω όλους. Το μόνο που συμβαίνει, είναι πως το πρωτόγονο αυτί ακούει μόνο ό,τι αφορά στη ράτσα του, τα άλλα τα αγνοεί. Τώρα, για το Ισραήλ, έχω γράψει 500 φορές αναλυτικά τη γνώμη μου, με μεγάλη κριτική εναντίον του, αλλά απαλλαγμένη από μεταφυσικές θεωρίες που θεωρούν και μόνο τον σιωνισμό ως κάτι κακό.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ισραηλ Ελλας συμμαχια!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Ας τολμησει να κανει διαφορετικα και θα βγουνε στην φορα διαφορες παλιες δηλωσεις του
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

fagano3 έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:06 Eχει κανει ποτε δημοσια αντισημιτικη δηλωση ο Βοριδης; :smt017

Εγω ως τερμα φιλοισραηλινος πιστευω οτι εφοσον δεν εχει γινει δημοσια και εφοσον ειναι σε υπουργειο που ειναι δυσκολο να ασκησει αντισημιτικη πολιτικη κακως δημιουργειται θεμα με τον Βοριδη.
H αλήθεια είναι ότι απέφευγε τα πολλά πολλά περί Εβραίων.Όμως όταν είχε κοννέ με τον Λε Πεν ακολουθούσε τη γραμμή του.Έτσι όταν τον ρώτησαν για τα πρωτόκολλα των σοφών και το βιβλίο της Άννας Φρανκ τα μάσαγε και είπε δεν ξέρω αν είναι αλήθεια,είναι θέμα των ιστορικών. :D Αυτή την ασάφεια μπορείς να την πείς ελαφρά περίπτωση,αλλοι τη θεωρούν βαριά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Στρακαστρουκας έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 21:46
Ας τολμησει να κανει διαφορετικα και θα βγουνε στην φορα διαφορες παλιες δηλωσεις του
Ποιός να κάνει κάτι διαφορετικά;δεν κατάλαβες δεν λέει εδώ ο Γεωργιάδης κάτι για το ΚΙΣ,το ΚΙΣ συγχαίρει τον Γεωργιάδη για την ανάληψη των καθκόντων του.ΟΙ σχέσεις Γεωργιάδη - Εβραίων πλέον έχουν αποκατασταθεί.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Στρακαστρουκας έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 21:46 Ας τολμησει να κανει διαφορετικα και θα βγουνε στην φορα διαφορες παλιες δηλωσεις του
τις γνωρίζουν τις παλιές δηλώσεις του, αλλά τα έχει βρει με τους Ισραηλινούς, και συγνώμη ζήτησε δημοσίως, και πολύ σημαντικές (επίσημες) επισκέψεις έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος στο Ισραήλ για θέματα εθνικής ασφαλείας. Όλα είναι θέμα διαχείρισης.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Οι Οβριοι έχουν καταλάβει πως ο Τσιριδας είναι απλά ένας ασπόνδυλος τυχοδιωκτης, που το μόνο που τον ενδιαφέρει πραγματικά είναι η ανάδειξη στην εξουσία. Αντίθετα, τον Τσεκουροφορο τον έχουν κόψει για άνθρωπο που πίστευε τα όσα έλεγε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Professor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Professor »

πατησιωτης έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 21:52
fagano3 έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:06 Eχει κανει ποτε δημοσια αντισημιτικη δηλωση ο Βοριδης; :smt017

Εγω ως τερμα φιλοισραηλινος πιστευω οτι εφοσον δεν εχει γινει δημοσια και εφοσον ειναι σε υπουργειο που ειναι δυσκολο να ασκησει αντισημιτικη πολιτικη κακως δημιουργειται θεμα με τον Βοριδη.
H αλήθεια είναι ότι απέφευγε τα πολλά πολλά περί Εβραίων.Όμως όταν είχε κοννέ με τον Λε Πεν ακολουθούσε τη γραμμή του.Έτσι όταν τον ρώτησαν για τα πρωτόκολλα των σοφών και το βιβλίο της Άννας Φρανκ τα μάσαγε και είπε δεν ξέρω αν είναι αλήθεια,είναι θέμα των ιστορικών. :D Αυτή την ασάφεια μπορείς να την πείς ελαφρά περίπτωση,αλλοι τη θεωρούν βαριά.
Βαρύ είναι αλλά οι αντιδράσεις τους είναι ηλίθιες και προκαλούν. Σημασία έχει τι λέει και κάνει σήμερα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Cavaliere έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 21:04
sys3x έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 18:10Εσύ αλήθεια έχεις καταλάβει ότι είσαι ρατσίσταρος (όχι απλά ρατσιστής) για πιστεύεις ότι οκ είναι φυσιολογικά αυτά που γράφεις (κατά καιρούς);
Και κάτι ακόμη, έχεις καταλάβει ότι το Ισραήλ είναι ένα ακραία ρατσιστικό κράτος;
(θα προτιμούσα να μην αναλύσουμε κατά πόσο δικαιολογείται οτιδήποτε από τα δύο, μόνον κατά πόσο ισχύουν, ευχαριστώ).
Ειλικρινής ερωτήσεις είναι.
Παπαριές ρατσιστής είμαι, από τη στιγμή που τους βρίζω όλους. Το μόνο που συμβαίνει, είναι πως το πρωτόγονο αυτί ακούει μόνο ό,τι αφορά στη ράτσα του, τα άλλα τα αγνοεί. Τώρα, για το Ισραήλ, έχω γράψει 500 φορές αναλυτικά τη γνώμη μου, με μεγάλη κριτική εναντίον του, αλλά απαλλαγμένη από μεταφυσικές θεωρίες που θεωρούν και μόνο τον σιωνισμό ως κάτι κακό.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Άρα λοιπόν δεν θεωρείς ότι κάνεις φυλετικές διακρίσεις, δεκτόν, τότε μάλλον έχεις δίκιο στην προηγούμενη σου δήλωση (κατά την γνώμη μου πάντα).
Στο θέμα του Ισραήλ να σε πω την αλήθεια δεν θυμάμαι την πλήρη σου τοποθέτηση και μέσα σε αυτό αν θεωρείς ότι λειτουργεί ρατσιστικά σαν κράτος (σπόηλερ: λειτουργεί).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

"Υπάρχει ένα σκοτεινό παρελθόν και τον καλούμε δημόσια να αποκηρύξει το αντισημιτικό του παρελθόν" είπε ο ΓΓ του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και πρόσθεσε ότι "δεν είμαστε χαρούμενοι με την υπουργοποίηση Βορίδη".

"'Στείλαμε συγχαρητήριες επιστολές σε όλους τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης, αλλά όχι στον Μάκη Βορίδη" είπε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Γ.Γ. του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Βίκτωρ Ελιέζερ.

Μιλώντας στον Σεραφείμ Κοτρώτσο σημείωσε ότι "δεν μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την υπουργοποίηση του κ. Βορίδη, καθώς δεν έχει αποκηρύξει τις ναζιστικές ιδέες που είχε".

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι "υπάρχει ένα σκοτεινό παρελθόν και τον καλούμε δημόσια να αποκηρύξει τις αντισημιτικό παρελθόν του".. Επισήμανε δε ότι ένα ναζιστικό κόμμα και οι ναζιστικές ιδέες δεν αφορούν μόνο το Ισραήλ αλλά όλο τον κόσμο.

Πρόσθεσε τέλος ότι "η κυβέρνηση του Ισραήλ έχει πολύ καλές σχέσεις με την κυβέρνηση Μητσοτάκη" και υπενθύμισε τη βράβευση της θείας του κ. Μητσοτάκη γιατί έσωσε Εβραίους στην Κρήτη αλλά και την αναγνώριση του κράτους από τον πατέρα του.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Λογικά θα υποχρεωθεί σε δήλωση μετάνοιας τις επόμενες μέρες. Μου φαίνεται χοντρό να παραιτηθεί αλλά πιέζουν...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Όταν είχαν αυτομολησει οι δύο τους, ο Καρατζαφυρερ είχε πει πως ο Σαμαράς πήρε τον διάδοχο μαζί με τον ανθυπασπιστη. Όλοι γνωρίζουν πως ο Τσιριδας μπορεί να μιλάει, να έχει γνώσεις, αλλά του λείπει αυτό το κατιτίς, το αρχηγικο τουπέ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”