Υπάρχει έλλειψη για αυτο θελουν εισαγωγές .Nandros έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 21:29Κάργα από προλετάριους η Ελλάδα!georgebi έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 15:50 https://athens.indymedia.org/post/1598858/ Για να τελειώνουμε με το Airbnb, μαζικές καταλήψεις σπιτιών τώρα! Οι ιδιοκτήτες για να βγάλουν κέρδος με το Αirbnb διώχνουν ανθρώπους από τα σπίτια τους (λέω "τους" επειδή το ιδιοκτησιακό νομικό "δικαίωμα" είναι απλά η βία της τάξης των ιδιοκτητών πάνω στη τάξη των προλεταρίων, κάθε σπίτι πρέπει να ανήκει σε αυτόν που το χρησιμοποιεί δηλαδή στον προλετάριο, οι ιδιοκτήτες είναι παράσιτα που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης και δεν προσφέρουν τίποτα στη κοινωνία).
Ο καθένας με το ακριβό κινητό του, το αμαξάκι του, το γυμναστήριο του.
Το κρασί παλιό, το τυρί μουχλιασμένο, το χαβιάρι μαύρο. Δυστυχία!![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως-2 αστυνομικοι τραυματίες
Re: Επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως-2 αστυνομικοι τραυματίες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
georgebi έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 15:50 https://athens.indymedia.org/post/1598858/ Για να τελειώνουμε με το Airbnb, μαζικές καταλήψεις σπιτιών τώρα! Οι ιδιοκτήτες για να βγάλουν κέρδος με το Αirbnb διώχνουν ανθρώπους από τα σπίτια τους (λέω "τους" επειδή το ιδιοκτησιακό νομικό "δικαίωμα" είναι απλά η βία της τάξης των ιδιοκτητών πάνω στη τάξη των προλεταρίων, κάθε σπίτι πρέπει να ανήκει σε αυτόν που το χρησιμοποιεί δηλαδή στον προλετάριο, οι ιδιοκτήτες είναι παράσιτα που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης και δεν προσφέρουν τίποτα στη κοινωνία).
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Συζήτηση για την οργάνωση της ταξικής σύγκρουσης στο κοινωνικό έδαφος: Παρασκευή 12 Ιούλη 7μμ στην Κατάληψη GARE (Καλλιδρομίου 74, Εξάρχεια).
Θα ακολουθήσει προβολή ντοκυμαντέρ για την ένοπλη εξέγερση των ανθρακορύχων μεταναστών στο Colorado το 1914.
https://athens.indymedia.org/post/1599067/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμενα παντως δεν μου φαινεται να ειναι αναρχικοι,αλλα ουτε να ασκουν βια πετωντας πετρες και ξυλα.
Φυσικά και είναι χωρίς λόγο. Το επιχείρημα ότι άμα το βάλουν airbnb θα βγάλουν περισσότερα είναι άσχετο, ας το βάλουν airbnb. Το airbnb έχει ένα πάρα πολύ μεγαλύτερο ρίσκο σε σχέση με το να νοικιάσεις μακροπρόθεσμα το σπίτι σε κάποιον σοβαρό άνθρωπο, αλλά εντάξει αυτά είναι high-end concept για τους ηλίθιους σε αυτή την πόλη.Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 12:34δεν είναι χωρίς λόγο, είναι γιατί οι ιδιοκτήτες βγάζουν πολύ περισσότεραklg έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 10:35Τι λες ρε μαλάκα; Όλο το κέντρο είναι airnbnb, Πλάκα, Κολωνάκι, Μετς etc. Έχουν εκτοξευθεί τα ενοίκια χωρίς λόγο ακόμα και στο μπουρδέλο το Νέο Κόσμο.Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 01:46
Σιγά την μαστιγα. Τα περισσότερα ερ μπι εν μπι είναι σε περιοχές που ήταν υποβαθμισμενες και τα σπίτια νοιλιαζονταν μόνο σε Πακιστανός για πενταροδεκαρες
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Χαοτικός έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 21:39 κάθε σπίτι πρέπει να ανήκει σε αυτόν που το χρησιμοποιεί δηλαδή στον προλετάριο, οι ιδιοκτήτες είναι παράσιτα που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης και δεν προσφέρουν τίποτα στη κοινωνία
Για τους σέρβερ του ιντυμήντια δεν ισχύει το ίδιο φυσικά.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ρε σεις εχω ενα τροχοσπιτο σε ενα κτημα με νερο χωρις ρευμα , ποσό να το πασάρω σε αρβνβ?
- Dwarven Blacksmith
Ας μην το κατηγορούμε, είναι ένα καλό εργαλείο να βγάλουν λεφτά οι ραντιερηδες χωρίς να δουλέψουν.
Γιατί άραγε;Pedro έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 02:22 Εμενα παντως δεν μου φαινεται να ειναι αναρχικοι,αλλα ουτε να ασκουν βια πετωντας πετρες και ξυλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
perseus έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 09:55 Ρε σεις εχω ενα τροχοσπιτο σε ενα κτημα με νερο χωρις ρευμα , ποσό να το πασάρω σε αρβνβ?
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ναι ρε Διπλα απο δάσος,100 μέτρα απο τεραστια παραλια ,μεγκλα
το δικό σου σχέδιο είναι να δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις ή αποταμιεύεις στο κλασικό γουρουνάκι?Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 10:18 Ας μην το κατηγορούμε, είναι ένα καλό εργαλείο να βγάλουν λεφτά οι ραντιερηδες χωρίς να δουλέψουν.
- Dwarven Blacksmith
Το δικό μου σχέδιο επενδύσεων, οποίο και αν είναι, είναι απλά ένα χόμπι. Δεν είναι πιο σημαντικό από όσους δεν μπορούν να αποταμιευσουν καθόλου γιατί τρώνε το μισό τους εισόδημα στο νοίκι.444 έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 10:57το δικό σου σχέδιο είναι να δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις ή αποταμιεύεις στο κλασικό γουρουνάκι?Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 10:18 Ας μην το κατηγορούμε, είναι ένα καλό εργαλείο να βγάλουν λεφτά οι ραντιερηδες χωρίς να δουλέψουν.
με τις λεξούλες παίζουμε?δεν σε ρώτησα για τα χόμπι σου σε ρώτησα αν σκοπεύεις να δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις μια και θεωρείς ότι όποιος δεν το κάνει αυτό είναι κάθαρμα ξέρω γωDwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 11:22Το δικό μου σχέδιο επενδύσεων, οποίο και αν είναι, είναι απλά ένα χόμπι. Δεν είναι πιο σημαντικό από όσους δεν μπορούν να αποταμιευσουν καθόλου γιατί τρώνε το μισό τους εισόδημα στο νοίκι.444 έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 10:57το δικό σου σχέδιο είναι να δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις ή αποταμιεύεις στο κλασικό γουρουνάκι?Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 10:18 Ας μην το κατηγορούμε, είναι ένα καλό εργαλείο να βγάλουν λεφτά οι ραντιερηδες χωρίς να δουλέψουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 3351 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
-
- 29 Απαντήσεις