Αν ημουν εγω ξπλωμενος εκει, θα σερνομουν σιγα σιγα προς τις κοπελες για να ειμαι πιο κοντα τους. Μετα θα τις χαιδευα και θα φιλαγα τους ωμους τους. Μουτς μουτς καλουλες μου.
«Οι διοργανωτές περιορίζουν τους ταύρους σε έναν στενό χώρο για μερικές μέρες. Στη συνέχεια τους αφήνουν ελεύθερους σε ένα θορυβώδες περιβάλλον, σε έναν όχλο- κυρίως από τουρίστες- που τους κυνηγά στα στενά σοκάκια της πόλης,. Οι ταύροι συχνά χτυπούν πάνω σε τοίχους, χάνουν τον προσανατολισμό τους και κάποιες φορές σπάνε τα οστά τους», δήλωσε μέλος της PETA.
Αν ημουν εγω ξπλωμενος εκει, θα σερνομουν σιγα σιγα προς τις κοπελες για να ειμαι πιο κοντα τους. Μετα θα τις χαιδευα και θα φιλαγα τους ωμους τους. Μουτς μουτς καλουλες μου.
Ορέστης 35 έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 16:49
προσεχε θα σε καταγγειλει το παρατηρητηριο σεξισμου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"