!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα βρέξει.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Re: Θα βρέξει.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Juno έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:18
Pedro έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:06 Κατσε ρε τζουνο. Για να το ξεκαθαρισουμε λιγο. Οποιος δηλωνει αναρχικος ή τους υπερασπιζεται ,συνεπαγεται με το οτι ειναι υπερ των καταστροφων ή οτι ο ιδιος καταστρεφει το οτιδηποτε;
Είσαι υπέρ ή κατά τους να πληρώνουν τις ζημιές που κάνουν αυτοί που υπερασπίζεσαι;

Pedro έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:06Για το θεμα της κατασχεσης περιουσιων δεν στεκει τιποτα απο αυτα που λες. Δεν μπαινει κανεις μεσα επειδη χρωσταει. Σε ποια εποχη ζεις;
Άρα όποιος δεν έχει μία, μπορεί να σπάει ό,τι θέλει χωρίς συνέπειες; Μήπως υπάρχει θέμα νομοθεσίας εδώ;
Επίσης όποιος δεν έχει καταθέσεις, δεν θα πουλήσει για να με ξεχρεώσει; Τότε να του κάψω και εγώ τη περιουσία του σε αντίποινα, αν δεν υπάρχουν συνέπειες. Υπάρχουν;

Pedro έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:06,οποιον πιανουν και μπορουν να αποδειξουν οτι εσπασε,κατεστρεψε το οτιδηποτε τον κατηγορουν και τον χρεωνουν για αυτα.
Δηλαδή η ομολογία του Ρωμανού πως το βράδυ που πέθανε ο Γρηγορόπουλος, του είπε να πάνε να σπάσουν κάτι περιπολικά, συνοδεύτηκε από οικονομική ποινή;

Pedro έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:06Τι μπουρδα ειναι αυτη με τα ασφαλιστρα; Στα τετοια μου αν καηκε η βονταφον και ποσα πληρωνει. ουτε τοσο δα δεν με νοιαζει
Αν όμως αυτοί που υπερασπίζεσαι πληρώνουν ό,τι σπάνε, κάποια στιγμή θα σταματήσουν.

Νομίζω πως δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε γιατί εσύ επιμένεις σε αυτά που ίσχυαν όσο ήταν ο Σύριζα στην κυβέρνηση, ενώ τώρα γίνονται άλλα.
Και εγώ απλώς σου έφερα ένα παράδειγμα (υποθετικό γιατί δεν γνωρίζω ακριβώς τι λέει ο νόμος) τι μπορεί να γίνει για να σταματήσουν τους βανδαλισμούς οι επαναστάτες του γλυκού νερού.

Δηλαδη θες να μου πεις οτι οποιος εχει μπορει να σπαει και να καταστρεφει οτι θελει; Δεν λειτουργουν ετσι οι νομοι τζουνο.

Ειτε συμφωνω ειτε οχι,απο την στιγμη που οι νομοι αυτη την στιγμη λενε οτι οποιος καταστρεφει και τον πιασουν πρεπει να πλερωσει,πρεπει απλα να πλερωσει. Αν δεν εχει,απλα δεν εχει. Τι θα κανουμε θα τον ξεζουμισουμε μπας και βγαλει λεφτα; Το ενδεχομενο οτι δεν εχει περιουσια το σκεφτηκες; Επισης,μπορεις να μου πεις,ποσες φορες οντως πιανουν καποιον αυτοφωρο να σπαει κατι και απλα την γλυτωνει;

Οι καταστροφες συνεβεναν και παλαιοτερα,ισα ισα με τον συριζα μειωθηκαν. Μη μου λες τωρα οτι ο συριζα ευθυνεται για της ζημιες,οτι δηθεν χαιδευει αυτια κλπ.

Για να σταματησουν ή να μειωθουν οι βανδαλισμοι και οι καταστροφες,απλουστατα σε μια χωρα δεν θα πρεπει να δινεται το δικαιωμα αυτο. Δεν το εννοω οπως το αντιλαμβανεσαι εσυ,αλλα αντι για κατασταλτικες ενεργειες,πρεπει να κοιταξεις το οποιο προβλημα απο που πηγαζει και να βρεις πολιτισμενους τροπους αντιμετωπισης και οχι με χρυσοχοιδηδες κλπ. Ποσο μαλλον,οταν εχει δοκιμαστει και εχει αποτυχει.
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Pedro έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:25 Δηλαδη θες να μου πεις οτι οποιος εχει μπορει να σπαει και να καταστρεφει οτι θελει; Δεν λειτουργουν ετσι οι νομοι τζουνο.

Ειτε συμφωνω ειτε οχι,απο την στιγμη που οι νομοι αυτη την στιγμη λενε οτι οποιος καταστρεφει και τον πιασουν πρεπει να πλερωσει,πρεπει απλα να πλερωσει. Αν δεν εχει,απλα δεν εχει. Τι θα κανουμε θα τον ξεζουμισουμε μπας και βγαλει λεφτα; Το ενδεχομενο οτι δεν εχει περιουσια το σκεφτηκες;
Κάπως πρέπει να σταματήσεις τους βανδαλισμούς όμως. Άρα μέσα. Να ποινικοποιηθούν ξανά.
Είπες πιο πριν για δημοκρατικές χώρες κλπ. Πιστεύεις πως οπουδήποτε στην ΕΕ μπορεί κάποιος να τα σπάσει και αν συλληφθεί και δεν έχει να πληρώσει, απλά θα φύγει, αφούδενέχειτινακάνουμε; :smt005:

Pedro έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:25,μπορεις να μου πεις,ποσες φορες οντως πιανουν καποιον αυτοφωρο να σπαει κατι και απλα την γλυτωνει;
Πάρα πολλές. Πάνε οι λεφτάδες και με άκρες, γονείς στο αυτόφωρο, πέφτει και ένα τηλέφωνο και τέλος, Αυτά ξεχάστε τα.
Και οι περισσότεροι έχουν να πληρώσουν γιατί είναι κακομαθημένα πλουσιόπαιδα. Αν δεν έχουν ρευστό, ε τι κάνουν η Εφορία και οι τράπεζες όταν δεν πληρώνεις ενώ έχεις ακίνητη περιουσία; Αυτό!

Pedro έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:25Οι καταστροφες συνεβεναν και παλαιοτερα,ισα ισα με τον συριζα μειωθηκαν. Μη μου λες τωρα οτι ο συριζα ευθυνεται για της ζημιες,οτι δηθεν χαιδευει αυτια κλπ.
Επειδή ήταν δικοί τους και τους μάζεψαν. Και ήδη έχουν απειλήσει ότι θα τους ξαναμολήσουν.

Pedro έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:25Για να σταματησουν ή να μειωθουν οι βανδαλισμοι και οι καταστροφες,απλουστατα σε μια χωρα δεν θα πρεπει να δινεται το δικαιωμα αυτο. Δεν το εννοω οπως το αντιλαμβανεσαι εσυ,αλλα αντι για κατασταλτικες ενεργειες,πρεπει να κοιταξεις το οποιο προβλημα απο που πηγαζει και να βρεις πολιτισμενους τροπους αντιμετωπισης και οχι με χρυσοχοιδηδες κλπ. Ποσο μαλλον,οταν εχει δοκιμαστει και εχει αποτυχει.
Τοι προτείνεις δηλαδή; Να τους αντιμετωπίσουν με τη δύναμη της αγάπης, με αγιουβέρδα, με χαλαρωτικό μασάζ; Με τι;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Daje έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 18:50
Εσύ είσαι δυνατός σινεφίλ τελικά.
Άβαταρ μέλους
Pedro

Juno έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:32
Pedro έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:25 Δηλαδη θες να μου πεις οτι οποιος εχει μπορει να σπαει και να καταστρεφει οτι θελει; Δεν λειτουργουν ετσι οι νομοι τζουνο.

Ειτε συμφωνω ειτε οχι,απο την στιγμη που οι νομοι αυτη την στιγμη λενε οτι οποιος καταστρεφει και τον πιασουν πρεπει να πλερωσει,πρεπει απλα να πλερωσει. Αν δεν εχει,απλα δεν εχει. Τι θα κανουμε θα τον ξεζουμισουμε μπας και βγαλει λεφτα; Το ενδεχομενο οτι δεν εχει περιουσια το σκεφτηκες;
Κάπως πρέπει να σταματήσεις τους βανδαλισμούς όμως. Άρα μέσα. Να ποινικοποιηθούν ξανά.
Είπες πιο πριν για δημοκρατικές χώρες κλπ. Πιστεύεις πως οπουδήποτε στην ΕΕ μπορεί κάποιος να τα σπάσει και αν συλληφθεί και δεν έχει να πληρώσει, απλά θα φύγει, αφούδενέχειτινακάνουμε; :smt005:
Ναι. Τοσο απλα.

Θεωρεις οτι,αν ποινικοποιηθουν θα παψουν οι ενεργειες αυτες; Δηλαδη η λυση-προταση σου για ολα ειναι παντοτε δρακοντια μετρα και κατασταλτικες ενεργειες; Οτι ολοι πρεπει να μπου για 10 χρονια φυλακη; Ε αμα ειναι ετσι να επαναφερουμε και την θανατικη ποινη μωρε.

Pedro έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:25,μπορεις να μου πεις,ποσες φορες οντως πιανουν καποιον αυτοφωρο να σπαει κατι και απλα την γλυτωνει;
Πάρα πολλές. Πάνε οι λεφτάδες και με άκρες, γονείς στο αυτόφωρο, πέφτει και ένα τηλέφωνο και τέλος, Αυτά ξεχάστε τα.
Και οι περισσότεροι έχουν να πληρώσουν γιατί είναι κακομαθημένα πλουσιόπαιδα. Αν δεν έχουν ρευστό, ε τι κάνουν η Εφορία και οι τράπεζες όταν δεν πληρώνεις ενώ έχεις ακίνητη περιουσία; Αυτό![/quote]

Αρα,αυτο,δηλαδη οποιος εχει σπαει πληρωνει δεν ειναι λυση. Επιτελους καπου συμφωνουμε. :smt005:

Εαν δεν εχεις βαλει υποθηκη την ακινητη περιουσια σου το μονο που μπορει να κανει ειναι να κλασει τα πιπερια σου.

Pedro έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:25Οι καταστροφες συνεβεναν και παλαιοτερα,ισα ισα με τον συριζα μειωθηκαν. Μη μου λες τωρα οτι ο συριζα ευθυνεται για της ζημιες,οτι δηθεν χαιδευει αυτια κλπ.
Επειδή ήταν δικοί τους και τους μάζεψαν. Και ήδη έχουν απειλήσει ότι θα τους ξαναμολήσουν. [/quote]

Ασε μας ρε τζουνο. Λες και ολοι οι αναρχικοι ειναι ανηψια του τσιπρα. Ασε μας.

Pedro έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:25Για να σταματησουν ή να μειωθουν οι βανδαλισμοι και οι καταστροφες,απλουστατα σε μια χωρα δεν θα πρεπει να δινεται το δικαιωμα αυτο. Δεν το εννοω οπως το αντιλαμβανεσαι εσυ,αλλα αντι για κατασταλτικες ενεργειες,πρεπει να κοιταξεις το οποιο προβλημα απο που πηγαζει και να βρεις πολιτισμενους τροπους αντιμετωπισης και οχι με χρυσοχοιδηδες κλπ. Ποσο μαλλον,οταν εχει δοκιμαστει και εχει αποτυχει.
Τοι προτείνεις δηλαδή; Να τους αντιμετωπίσουν με τη δύναμη της αγάπης, με αγιουβέρδα, με χαλαρωτικό μασάζ; Με τι;
[/quote]

Πρωτα απολα ας πιουν ενα ωραιο τσαγακι. Ολοι τους. Υστερα,λυσεις μοορουμε να βρουμε. Θες πραγματικα να ακουσεις λυσεις ή οτι και να σου πω θα σφυρας παλι επειδη απλα δεν γουσταρεις αναρχες;

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Όλοι μιλούν για το Χρυσοχοΐδη έχοντας υπόψι τους τί "έκανε" το 2002 (τότε που οι Αμερικάνοι επέβαλαν "εξάρθρωση" της τρομοκρατίας). Κανείς δεν θυμάται τί έκανε το '09 - '10.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 11 Ιούλ 2019, 01:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Κάτι άσχετο που το σχολίαζαν στο ραδιόφωνο.
Ο Χρυσοχοΐδης δεν έχει αλλάξει εμφανισιακά, είναι σχεδόν ίδιος όπως ήταν πριν 30 χρόνια. :D
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Maspoli έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 18:53 Αυτή η οικογένεια έχει το βίτσιο να πηδάει τον ελληνικό λαό και να ανταμείβει όποιους έχουν πηδήξει ή πηδάνε τα θηλυκά της.
Τα θυληκα αυτα πηγαν incognito sto εξωτερικο για εκτρωση οπως φημολογειται καλα τα λεω συντρολλε? :goodpost: :giggle:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Της πουτανας έγινε τελικά.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Οκ. Δεν είναι για τη Χαλκιδική το νήμα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Pedro έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 01:06
Juno έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:32 Κάπως πρέπει να σταματήσεις τους βανδαλισμούς όμως. Άρα μέσα. Να ποινικοποιηθούν ξανά.
Ναι. Τοσο απλα.
Θεωρεις οτι,αν ποινικοποιηθουν θα παψουν οι ενεργειες αυτες; Δηλαδη η λυση-προταση σου για ολα ειναι παντοτε δρακοντια μετρα και κατασταλτικες ενεργειες; Οτι ολοι πρεπει να μπου για 10 χρονια φυλακη; Ε αμα ειναι ετσι να επαναφερουμε και την θανατικη ποινη μωρε.

Αρα,αυτο,δηλαδη οποιος εχει σπαει πληρωνει δεν ειναι λυση. Επιτελους καπου συμφωνουμε. :smt005:

Εαν δεν εχεις βαλει υποθηκη την ακινητη περιουσια σου το μονο που μπορει να κανει ειναι να κλασει τα πιπερια σου.
Σε ένα σχόλιο μόνον λες με ικανοποίηση ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα σε αυτούς που τα σπάνε, αλλά να μην αλλάξει ο νόμος και μπορούμε να τους κάνουμε κάτι. :fp:
Ευτυχώς φαίνεται πως οι αρμόδιοι δεν συμφωνούν μαζί σου. Ας αλλάξει (ή εφαρμοστεί, δεν ξέρω τι ισχύει ακριβώς) ο νόμος να δούμε αν λυθεί το πρόβλημα.

Juno έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:32 Τι προτείνεις δηλαδή; Να τους αντιμετωπίσουν με τη δύναμη της αγάπης, με αγιουβέρδα, με χαλαρωτικό μασάζ; Με τι;
Πρωτα απολα ας πιουν ενα ωραιο τσαγακι. Ολοι τους. Υστερα,λυσεις μοορουμε να βρουμε. Θες πραγματικα να ακουσεις λυσεις ή οτι και να σου πω θα σφυρας παλι επειδη απλα δεν γουσταρεις αναρχες;
:str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack:
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Επειδή ήταν δικοί τους και τους μάζεψαν. Και ήδη έχουν απειλήσει ότι θα τους ξαναμολήσουν.
Ήδη από το βράδυ των εκλογών, διαβάσαμε εδώ μέσα απειλές από μέλη του πχόρουμ.
Δεν είναι θέμα αν είναι μόνο λόγια ή όχι, αλλά δείχνει το μενταλιτέ κάποιων ζαίων ή υποστηρικτών τους. Θα δούμε ...!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Pedro

Nandros έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 20:35
Δεν είναι θέμα αν είναι μόνο λόγια ή όχι, αλλά δείχνει το μενταλιτέ κάποιων ζαίων ή υποστηρικτών τους. Θα δούμε ...!
.
Κακως,ειτε απο εδω μεσα ειτε απο οπουδηποτε αλλου. Δεν ειναι δυνατον καθε φορα το μοναδικο πραγμα που σκεφτονται να ειναι να τα κανουν πουτανα ολα. Ποσο μαλλον ,μοναχα,επειδη βγηκε κυβερνηση η νδ.

Πλαιοτερα ειχα λογομαχησει με εναν τυπο ο οποιος πιστευ οτι θα πρεπει να τα γκρεμισουμε ,καψουμε ολα ,ωστε να τα χτισουμε ολα απο την αρχη κλπ μπουρδες. Αυτοι ,ομως,ειναι λιγοι στον χωρο,αλλα και γενικοτερα.

Άβαταρ μέλους
Pedro

Juno έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 18:27
Juno έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:32 Κάπως πρέπει να σταματήσεις τους βανδαλισμούς όμως. Άρα μέσα. Να ποινικοποιηθούν ξανά.
Ναι. Τοσο απλα.

Σε ένα σχόλιο μόνον λες με ικανοποίηση ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα σε αυτούς που τα σπάνε, αλλά να μην αλλάξει ο νόμος και μπορούμε να τους κάνουμε κάτι. :fp:
Ευτυχώς φαίνεται πως οι αρμόδιοι δεν συμφωνούν μαζί σου. Ας αλλάξει (ή εφαρμοστεί, δεν ξέρω τι ισχύει ακριβώς) ο νόμος να δούμε αν λυθεί το πρόβλημα.

Juno έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:32 Τι προτείνεις δηλαδή; Να τους αντιμετωπίσουν με τη δύναμη της αγάπης, με αγιουβέρδα, με χαλαρωτικό μασάζ; Με τι;
:str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack:

Αναφερθηκα στην περιπτωση της τραπεζας. Αλλωστε,ειναι αδυνατον να βαλει κανεις υποθηκη στο κρατος την περιουσια του για τυχον περιπτωσεις που θα σπασει τζαμαριες,μαγαζια κλπ. Ειναι κουλο,σκεψου το.

Άβαταρ μέλους
Juno

Nandros έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 20:35
.
Και όχι μόνον από μέλη του phorum.

https://www.facebook.com/omadaalithias/ ... 4014565347
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”