Πραγματικά ανατρίχιασα τώρα. Έτσι να στιβαρή και να μην οπισθοχωρεί η νέα κυβέρνηση. Να παίρνει φόρα.Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 15:03Όποιος παει να προκαλέσει τέτοια γραμμή στη φυλακή.Naida έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 15:02Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 14:46
Είναι νόμιμο ή δεν είναι; Είναι. Συνεπώς η μόνη απάντηση σε όσους θέλουν τζάμπα διαμέρισμα στο κέντρο, είναι ξυδακι.
Καλά τα λες.
Ελπίζω μόνο μην έχουμε τίποτα τέτοια και κόψει το ψωμάκι των ιδιοκτητών από τους τουρίστες.
![]()
Η νέα κυβέρνηση ευτυχώς φαίνεται ότι είναι αυστηρή σε αυτά. Η τσάμπα αλητεία τελείωσε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως-2 αστυνομικοι τραυματίες
Re: Επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως-2 αστυνομικοι τραυματίες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
σύντροφος διαβάτης
που είναι ο Κούλης;
υποσχέθηκε αποκατάσταση της τάξεως και εδώ η αστυνομία τρώει ξύλο.
υποσχέθηκε αποκατάσταση της τάξεως και εδώ η αστυνομία τρώει ξύλο.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
η νάιδα από τότε που πήγε πλαίσιο και φευγοντας έστριψε δεξιά την έχει δει σούπερ αναρχογκόμενα 
Ουδέποτε δήλωσα αναρκικο αγαπητό μου igor.igor έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 15:20 η νάιδα από τότε που πήγε πλαίσιο και φευγοντας έστριψε δεξιά την έχει δει σούπερ αναρχογκόμενα![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
https://athens.indymedia.org/post/1598858/ Για να τελειώνουμε με το Airbnb, μαζικές καταλήψεις σπιτιών τώρα! Οι ιδιοκτήτες για να βγάλουν κέρδος με το Αirbnb διώχνουν ανθρώπους από τα σπίτια τους (λέω "τους" επειδή το ιδιοκτησιακό νομικό "δικαίωμα" είναι απλά η βία της τάξης των ιδιοκτητών πάνω στη τάξη των προλεταρίων, κάθε σπίτι πρέπει να ανήκει σε αυτόν που το χρησιμοποιεί δηλαδή στον προλετάριο, οι ιδιοκτήτες είναι παράσιτα που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης και δεν προσφέρουν τίποτα στη κοινωνία).
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
δεν είπα ότι το δήλωσες.αυτό θα είχε όντως πολύ πλάκα
Πόσο με ξέρεις εσύ πόσο!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ωραία τα λένε μερικοί, δικό μου είναι το σπίτι, όσο θέλω το δίνω, δεν πάει όμως έτσι. Το σπίτι είναι είδος πρώτης ανάγκης, διαφορετικά και το κρέας ας πάει στο χιλιάρικο και ας ψοφήσουν όλοι, δικά μου είναι τα γελάδια.
https://sputniknews.gr/kosmos/201903292 ... -misthosi/ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 11:18τι περιορισμούς έχουν θέσει σε αυτά τα μέρη;Pedro έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 01:33
Καλο ειναι το ειρπιενπι αλλα με περιορισμο και ελεγχο. Η ελλαδα μπορει να παρει παραδειγμα απο Μοναχο,Μαδριτη και αν ξυμαμαι καλα απο Πορτογαλια.
Το ιδιο ισχυει για παραδειγμα και στο Μοναχο. Δεν θα μπορεις να τα ενοικοιασεις για οανω απο 90 μερες εαν δεν εχεις ειδικη αδεια.
- Philip Mortimer
Δεν υπάρχει νομικός συσχετισμός μεταξύ του διαμερίσματος και βασικών αγαθών όπως το νερό, το γάλα, τα μακαρόνια. Αυτό που λες είναι μια βλακεία και μισή. Ο καθένας θέτει μόνος την τιμή ..sharp έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 15:54 Ωραία τα λένε μερικοί, δικό μου είναι το σπίτι, όσο θέλω το δίνω, δεν πάει όμως έτσι. Το σπίτι είναι είδος πρώτης ανάγκης, διαφορετικά και το κρέας ας πάει στο χιλιάρικο και ας ψοφήσουν όλοι, δικά μου είναι τα γελάδια.
Τότε είναι βλάκες στη Γερμανία που μεριμνούν και έξυπνοι στην Αμερική που κοιμούνται κάτω από γέφυρες.Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 17:01Δεν υπάρχει νομικός συσχετισμός μεταξύ του διαμερίσματος και βασικών αγαθών όπως το νερό, το γάλα, τα μακαρόνια. Αυτό που λες είναι μια βλακεία και μισή. Ο καθένας θέτει μόνος την τιμή ..sharp έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 15:54 Ωραία τα λένε μερικοί, δικό μου είναι το σπίτι, όσο θέλω το δίνω, δεν πάει όμως έτσι. Το σπίτι είναι είδος πρώτης ανάγκης, διαφορετικά και το κρέας ας πάει στο χιλιάρικο και ας ψοφήσουν όλοι, δικά μου είναι τα γελάδια.
Επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως-2 αστυνομικοι τραυματίες
Spoiler
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Παρεπιπτοντως στο Μοναχο υπαρχει περιορισμος στις τιμες των ενοικιων. Δηλαδη,ναι μεν εχουν αυξηθει οι τιμες λογω προσφορα και ζητησης,υπαρχει ενα οριο που αποφασιζεται και δεν μπορεις να το υπερβεις ,επειδη εσυ ως ιδιοκτητης το γουσταρεις. Αυτο ελεγχεται με την τιμη ανα τμ. Επισης,εαν προκειται να αυξησεις την τιμη του ενοικιου,εισαι υποχρεωμενος τουλαχιστον τρεις μηνες πριν τη ληξη του συμβολαιου να ενημερωσεις τον νοικαστη. Η ταξη της αυξηση του ενοικιου επιτρεπεται εως 10% καθε τρια χρονια.
Βλεπεις φιλιπε σε μια χωρα οπως η Γερμανια,δεν σκεπτεται μοναχα τους ιδιοκτητες. Μην ξεχνας οως δεν ζεις ,ουτε μονος σου,αλλα ουτε θα ειχες την δυνατοτητα να ενοικιασεις σε καποιον εαν δεν υπηρχαν συμπολιτες που δεν ειναι ιδοκτητε,ωστε να ενοικιαζουν τομσπιτ «σου».
Βλεπεις φιλιπε σε μια χωρα οπως η Γερμανια,δεν σκεπτεται μοναχα τους ιδιοκτητες. Μην ξεχνας οως δεν ζεις ,ουτε μονος σου,αλλα ουτε θα ειχες την δυνατοτητα να ενοικιασεις σε καποιον εαν δεν υπηρχαν συμπολιτες που δεν ειναι ιδοκτητε,ωστε να ενοικιαζουν τομσπιτ «σου».
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κάργα από προλετάριους η Ελλάδα!georgebi έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 15:50 https://athens.indymedia.org/post/1598858/ Για να τελειώνουμε με το Airbnb, μαζικές καταλήψεις σπιτιών τώρα! Οι ιδιοκτήτες για να βγάλουν κέρδος με το Αirbnb διώχνουν ανθρώπους από τα σπίτια τους (λέω "τους" επειδή το ιδιοκτησιακό νομικό "δικαίωμα" είναι απλά η βία της τάξης των ιδιοκτητών πάνω στη τάξη των προλεταρίων, κάθε σπίτι πρέπει να ανήκει σε αυτόν που το χρησιμοποιεί δηλαδή στον προλετάριο, οι ιδιοκτήτες είναι παράσιτα που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης και δεν προσφέρουν τίποτα στη κοινωνία).
Ο καθένας με το ακριβό κινητό του, το αμαξάκι του, το γυμναστήριο του.
Το κρασί παλιό, το τυρί μουχλιασμένο, το χαβιάρι μαύρο. Δυστυχία!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 3351 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
-
- 29 Απαντήσεις