!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγαπημένη αλυσίδα junk food
-
Ορέστης 35
Re: Αγαπημένη αλυσίδα junk food
Αν θελετε να φατε νοστιμο σουβλακι στην Αθηνα πηγαιντε στο Θεσσαλικο στα Πατησια.
Αλλα μην ξεχνατε οτι ασχετα απο τη γευση, τρωτε ταριχευμενα ψοφιμια.
Αλλα μην ξεχνατε οτι ασχετα απο τη γευση, τρωτε ταριχευμενα ψοφιμια.
Ορεστη το πας καλα για μαιτρ...
Βλεπω να πεταει το μαγαζι στη Ροδο το καλοκαιρι...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Ορέστης 35
Ειμαι ο πρωτος στο νησι!Daje έγραψε: 25 Απρ 2018, 21:06 Ορεστη το πας καλα για μαιτρ...
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 25 Απρ 2018, 16:05Μενω μερικα τετραγωνα πιο περα και το ξερω. Καλό μπέργκερ, αλλά δεν με τρελαίνει.
Σκεφτηκα οτι ίσως ημουν πολύ αυστηρός στην κριτική μου, και ξαναπήγα.

Στην ουσία πήγα επειδή ηταν μετα τα μεσάνυχτα και ηταν το μόνο μέρος κοντά που ήταν ανοιχτό για να παραγγείλω.
Παρήγγειλα «το καυτερό της Νέας Ορλεάνης».
Στην αρχη είπα να κάτσω στο εστιατόριο αλλα μετα δεν μου έκανε πολύ διάθεση. Το εστιατόριο ειναι καλή απομίμηση αμερικάνικου «βρώμικου» (= dive bar).
Το εκνευριστικό (και γελοίο ταυτόχρονα) ειναι οι πόζες και οι μανερισμοί όλων όσων δουλευουν εκει .
Εχει κάποια πλάκα να να βλέπεις ντελιβεράδες να ποζάρουν και να μιλάν με στόμφο , λες και κατ οίκον παραδίδουν κάτι διαμάντια/χρυσ'αφι/μαργαριτάρια και όχι μπιφτέκια.
Ολοι εκει στο μαγαζί κάνουν σαν να είναι αμερικανοί, 'η για να ακριβολογώ, μιμούνται αυτο που νομίζουν οτι ειναι αμερικανικό.
Αλλά δεν ειναι μόνο το προσωπικό που ζει την αμερικάνικη φαντασίωση, ειναι και οι πελάτες που συμπεριφέρονται με την ίδια φαντασίωση. Ειδικά μια που καθόταν δίπλα μου και έμοιαζε σαν κνίτισσα χωρις ταγάρι αλλά με χειρωνομίες και τονισμό στην φωνή σαν ντεμέκ ΝΥ.
Τελος πάντων, η δηθενιά του μαγαζιού μπορεί να ειναι λόγος να πάει εκει κάποιος για διασκέδαση, αλλά το φαγητό ειναι το θέμα. .
Επί του θέματος.
Το μπιφτέκι ηταν καλής ποιότητος κρέας και σωστά ψημένο αλλά το σύνολο δεν ηταν «δεμένο» γευστικά. Το τυρί δεν ηταν λιωμένο με το μπιφτέκι.
Προφανώς πρόσθεσαν πριν το τελικό σερβίρισμα το τυρί και για αυτό δεν ηταν λιωμένο. Εννοείται για την αμερικάνική «βρώμικη κουζίνα» του χαμπεργκερά, τον μην ψηθεί το τυρί μέχρι λιωσίματος ειναι ανεπίτρεπτο. Αλλά επειδή δεν ηταν λιωμένο δεν έδεσε με το μπιφτέκι ουτε με τα συνοδευτικά και αυτό επιβεβαίωσε την μέτρια εντύπωση που έχω για το μαγαζί.
Επίσης, δεύτερο ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΟ: το ψωμί δεν ηταν ζεστό και ψημένο στην σχάρα που ψήθηκε το μπιφτέκι.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Φοβερη περιγραφη. Γουσταρουμε πολυ Ελβετο Τραπεζιτη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Ρε πουστη Ελβετέ πότε πήγες; Πέρασα για λίγο το Σάββατο απο εκεί καθώς ανέβαινα σπίτι το βράδυ, παίζει για λιγο να μη σε πέτυχα ή να σε πέτυχα.
Προσωπικά παίρνω πάντα το Hangover απο τα burger του.
Το μπιφτέκι του ειναι by far το κορυφαίο για Ελ δεδομένα. ΤΟ ψωμί το ψήνουν απο μέσα εκει που ψήνουν το μπιφτέκι, το έχω δει και στη ΝΥ αυτό πάντως. Είναι κάτι που μαρέσει
https://imgur.com/a/VCDWnnn
Το μπιφτέκι του ειναι by far το κορυφαίο για Ελ δεδομένα. ΤΟ ψωμί το ψήνουν απο μέσα εκει που ψήνουν το μπιφτέκι, το έχω δει και στη ΝΥ αυτό πάντως. Είναι κάτι που μαρέσει
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γαμάτο μπεργκερ και ωραίες μπίρες, και κορυφαία σερβιτόρα έχει στο Lazy bulldog ♥
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Εαν ειδες την ταγαροκνίτισσα που καθόταν στα σκαμνάκια μπροστα στην τζαμαρία του μαγαζιού, τότε είμασταν εκει την ίδια ωρα.Ερμής έγραψε: 21 Μάιος 2018, 10:44 Ρε πουστη Ελβετέ πότε πήγες; Πέρασα για λίγο το Σάββατο απο εκεί καθώς ανέβαινα σπίτι το βράδυ, παίζει για λιγο να μη σε πέτυχα ή να σε πέτυχα.
Εγω καθόμουν στο πρωτο τραπέζι αριστερά μόλις μπαίνεις στο μαγαζί.
δε πρόσεξα καθόλου γμτ. Κάποιος καθόταν πάντως στο πρώτο τραπέζι γιατί αν δε καθόταν, θα καθόμουν εγώ 
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ορέστης 35
ο εμετικος κοσμος των βορειων προαστιων.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 21 Μάιος 2018, 04:32Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 25 Απρ 2018, 16:05Μενω μερικα τετραγωνα πιο περα και το ξερω. Καλό μπέργκερ, αλλά δεν με τρελαίνει.
Στην ουσία πήγα επειδή ηταν μετα τα μεσάνυχτα και ηταν το μόνο μέρος κοντά που ήταν ανοιχτό για να παραγγείλω.
Στην αρχη είπα να κάτσω στο εστιατόριο αλλα μετα δεν μου έκανε πολύ διάθεση. Το εστιατόριο ειναι καλή απομίμηση αμερικάνικου «βρώμικου» (= dive bar).
Το εκνευριστικό (και γελοίο ταυτόχρονα) ειναι οι πόζες και οι μανερισμοί όλων όσων δουλευουν εκει .
Εχει κάποια πλάκα να να βλέπεις ντελιβεράδες να ποζάρουν και να μιλάν με στόμφο , λες και κατ οίκον παραδίδουν κάτι διαμάντια/χρυσ'αφι/μαργαριτάρια και όχι μπιφτέκια.Εχει καποια πλάκα να σου μιλάνε λες και εισαι πιτσιρικάς απο γκέττο στο Μπρόνξ, αλλά τελικά ειναι δηθενιά και μου χάλασε την διάθεση.
Ολοι εκει στο μαγαζί κάνουν σαν να είναι αμερικανοί, 'η για να ακριβολογώ, μιμούνται αυτο που νομίζουν οτι ειναι αμερικανικό.
Αλλά δεν ειναι μόνο το προσωπικό που ζει την αμερικάνικη φαντασίωση, ειναι και οι πελάτες που συμπεριφέρονται με την ίδια φαντασίωση. Ειδικά μια που καθόταν δίπλα μου και έμοιαζε σαν κνίτισσα χωρις ταγάρι αλλά με χειρωνομίες και τονισμό στην φωνή σαν ντεμέκ ΝΥ.
Τελος πάντων, η δηθενιά του μαγαζιού μπορεί να ειναι λόγος να πάει εκει κάποιος για διασκέδαση, αλλά το φαγητό ειναι το θέμα. .
Επί του θέματος.
Το μπιφτέκι ηταν καλής ποιότητος κρέας και σωστά ψημένο αλλά το σύνολο δεν ηταν «δεμένο» γευστικά. Το τυρί δεν ηταν λιωμένο με το μπιφτέκι.
Προφανώς πρόσθεσαν πριν το τελικό σερβίρισμα το τυρί και για αυτό δεν ηταν λιωμένο. Εννοείται για την αμερικάνική «βρώμικη κουζίνα» του χαμπεργκερά, τον μην ψηθεί το τυρί μέχρι λιωσίματος ειναι ανεπίτρεπτο. Αλλά επειδή δεν ηταν λιωμένο δεν έδεσε με το μπιφτέκι ουτε με τα συνοδευτικά και αυτό επιβεβαίωσε την μέτρια εντύπωση που έχω για το μαγαζί.
Επίσης, δεύτερο ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΟ: το ψωμί δεν ηταν ζεστό και ψημένο στην σχάρα που ψήθηκε το μπιφτέκι.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ορέστης 35 έγραψε: 21 Μάιος 2018, 18:14ο εμετικος κοσμος των βορειων προαστιων.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 21 Μάιος 2018, 04:32Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 25 Απρ 2018, 16:05
Μενω μερικα τετραγωνα πιο περα και το ξερω. Καλό μπέργκερ, αλλά δεν με τρελαίνει.
Εχει κάποια πλάκα να να βλέπεις ντελιβεράδες να ποζάρουν και να μιλάν με στόμφο , λες και κατ οίκον παραδίδουν κάτι διαμάντια/χρυσ'αφι/μαργαριτάρια και όχι μπιφτέκια.Εχει καποια πλάκα να σου μιλάνε λες και εισαι πιτσιρικάς απο γκέττο στο Μπρόνξ, αλλά τελικά ειναι δηθενιά και μου χάλασε την διάθεση.
Επί του θέματος.
Κάνε kράττει παλληκάρι.
Για μαγειρεία και φαγητα μιλάμε όχι για τον εμετικό κόσμο των βορείων/νοτίων προαστίων ή τον εμετικό βλαχόκοσμο των δυτικών συνοικιών ή της ανατολικής Αττικής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 21 Μάιος 2018, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ερμής έγραψε: 21 Μάιος 2018, 13:30 δε πρόσεξα καθόλου γμτ. Κάποιος καθόταν πάντως στο πρώτο τραπέζι γιατί αν δε καθόταν, θα καθόμουν εγώ![]()
Βλεπω Παραγγείλαμε το ίδιο σάντουιτς
- κυριος Μακης
δεν εχω περασει Ατλαντικο, αλλα εφαγα στο Chipotle που δεν ειναι πολυ μακρια απο στο σπιτι στην Φρανκφουρτη. καλο ηταν, εχει ανοιξει καιρο τωρα το Five Guys στο κεντρο και λεω να παω.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ομπι έγραψε: 22 Μάιος 2018, 00:57 δεν εχω περασει Ατλαντικο, αλλα εφαγα στο Chipotle που δεν ειναι πολυ μακρια απο στο σπιτι στην Φρανκφουρτη. καλο ηταν, εχει ανοιξει καιρο τωρα το Five Guys στο κεντρο και λεω να παω.
Πολύ καλά και τα δυο !!
Αυτο που μου αρέσει σε αυτες τις δυο αλυσίδες, ειναι οτι έχουν πολύ μικρό μενού. Δεν ενδιαφέρονται να προσφέρουν πλήρη κουζίνα.
Ουσιαστικά το ένα πουλάει μόνο μπουρίτος (αλλά πολύ νόστιμα μπουρίτος) και το άλλο μονο χάμπουργκερς φτιαγμένα με τον παραδοσιακό τρόπο της μαγειρικής του νότου (με φυστικέλαιο και λιωμάνο τυρί) !
Το Home Burger (όχι το simply, ο κόσμος τα μπερδεύει) είναι σχετικά καλό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 1576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 10 Απαντήσεις