!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βρέθηκαν 20 τόνοι κοκαΐνης σε πλοίο της JP Morgan – Ξεπερνά τα 1,2 δισ. η αξία του φορτίου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Βρέθηκαν 20 τόνοι κοκαΐνης σε πλοίο της JP Morgan – Ξεπερνά τα 1,2 δισ. η αξία του φορτίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Οργισμένος έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 23:22
Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:57
pal έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:55Noor 1
Βρε συ τι να μας πει το Noor 1 εδώ υπάρχει το άβατο των Εξαρχείων με το μπυραδικο να πουλά το Monster φθηνά.
Σταματα να κλαις.
Καν' υπομονη κι ο ουρανος θα γινει πιο γαλανοοοοος...
Είναι δάκρυα χαράς ζουζουνελ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Γραφικός

Re: Βρέθηκαν 20 τόνοι κοκαΐνης σε πλοίο της JP Morgan – Ξεπερνά τα 1,2 δισ. η αξία του φορτίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Nandros έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 23:14 Αν διάβασατε το ποστ μου ΔΕΝ το καταλάβατε, ΔΕΝ διαβάσατε καν την παραπομπή, αλλά βγάλατε συμπεράσματα. Χαίρομαι για την εξυπνάδα σας!
Νάνδρε, κούλαρε. Μια ματιά την έριξα στο ποστ σου, δεν το μελέτησα κιόλας, άσε με στην ίδια τάξη.
Το σχόλιό μου δεν ήταν απάντηση στο δικό σου, απλά θεωρώ πως όπου ακούς "υγιή επιχειρηματικότητα" πρέπει να ψάξεις φάσεις σαν αυτή της είδησης του νήματος.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Ivelius έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 23:14 Μαλακία έγινε. Θα βλέπαμε τον Ροναλντο στο ολυμπιακό.
Spoiler
Αστειεύομαι. Δεν πιστέυω οτι έχει σχέση ο Μαρινάκης
Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε ο χοντρός και έγινε μεγάλος.
Πολύ λίγα γνωρίζουμε για όλους τους νυν και πρώην μεγάλους εφοπλΗστές/ πλοιοκτήτες, πώς έκαναν τα πρώτα τους λεφτά.
Η εμπειρία λέει ότι κανείς δεν γίνεται μεγάλος με τον ιδρώτα του προσώπου και κάνοντας τίμια δουλειά. Από πίσω υπάρχει από απάτη μέχρι πτώμα/τα και ελάχιστη τύχη να αρπάξει κάποιος την ευκαιρία.
Κάποιοι απλά επένδυσαν λεφτά από μεγάλες μπίζνες έξω και εδώ.

Στην πιάτσα κυκλοφορούν διάφορες ιστορίες και κανείς δεν γνωρίζει πόσο έγκυρες είναι. Όμως προσωπικά γνωρίζω για 2-3 πώς ξεκίνησαν, από εκ των ένδον πηγές.

Αυτά είναι θέμα προς συζήτηση και μαζί σας στην κατακραυγή.

Όμως όταν το κάθε κομματικό μποτάκι φέρνει ότι αναπόδεικτη σαβούρα φαντασιώνεται ή σανό που του περνάει το κόμμα για την προπαγάνδα του, είναι για πολλά γέλια.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Nandros

Γραφικός έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 23:25
Nandros έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 23:14 Αν διάβασατε το ποστ μου ΔΕΝ το καταλάβατε, ΔΕΝ διαβάσατε καν την παραπομπή, αλλά βγάλατε συμπεράσματα. Χαίρομαι για την εξυπνάδα σας!
Νάνδρε, κούλαρε. Μια ματιά την έριξα στο ποστ σου, δεν το μελέτησα κιόλας, άσε με στην ίδια τάξη.
Το σχόλιό μου δεν ήταν απάντηση στο δικό σου, απλά θεωρώ πως όπου ακούς "υγιή επιχειρηματικότητα" πρέπει να ψάξεις φάσεις σαν αυτή της είδησης του νήματος.
Νομίζω σε καλύπτω εδώ viewtopic.php?f=29&t=13068&p=755400#p755400
:wave:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 23:23
Οργισμένος έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 23:22
Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:57

Βρε συ τι να μας πει το Noor 1 εδώ υπάρχει το άβατο των Εξαρχείων με το μπυραδικο να πουλά το Monster φθηνά.
Σταματα να κλαις.
Καν' υπομονη κι ο ουρανος θα γινει πιο γαλανοοοοος...
Είναι δάκρυα χαράς ζουζουνελ.
Ολα τα γιατρευει ο χρονος συριζελ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Υδράργυρος έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 23:38 Noor 2
Ναι αλλά ο Ρωμανός που βγήκε; :o
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

Nandros έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 23:05
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:53 Δεν έχει ενοικιάσει αυτο που πιαστηκε, άλλα έχει ενοικιάσει με διαφορετικα ονοματα ....

Εικόνα
Το MSC Gayane με μεταφορική ικανότητα TEU(**) 11,142 πιάστηκε να κουβαλάει 20 τον ηρωίνη.
Το καράβι είναι ναυλωμένο απο την Mediterranean Shipping Co - Operated(**) 510 (Owner 178 + Shipmanaged(**) 238)

Παράλληλα η εταιρεία του Μαρινάκη, Capital Ship Management Corp. (Shipmanaged(**) 66) έχει ναυλώσει (**) δυο καράβια της στην MSC.

Άρα ο Μαρινάκης, η MSC, η JP Morgan είναι όλοι ναρκέμποροι, σωστά μπούμπη;

Δεν πας καλύτερα για ύπνο, για να ξυπνήσεις πρωί-πρωί και να πας το κοπάδι με τα πρόβατα σου για να βοσκήσουν; Άντε γιατί αλλιώς θα ψοφήσουν!

Και συ ρε pal, σε έχω για έξυπνο κορίτσι, αλλά με απογοητεύεις όταν αναφέρεις την σαβούρα που κυκλοφορεί από ασχέτους.
Διάβασε εδώ viewtopic.php?f=29&t=10530&p=609200&hil ... 82#p609200 και αν δεν καταλάβεις κάτι, εδώ είμαστε.

ΥΓ. 1/ (**) γνωρίζεις τί σημαίνουν αυτά ρε τσομπάνε;
2/ Έχω βαρεθεί να κάνω μαθήματα σε ορεσίβιους τσομπάνους, που το μόνο πολύ νερό που έχουν δει είναι ο νερόλακκος της βροχής έξω από την στρούγκα τους, άντε και το ρυάκι που ποτίζουν το κοπάδι!
.
Ο Μαρινάκης εξακολουθεί να είναι υπόδικος για το Noor one?
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Άβαταρ μέλους
Nandros

pal έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 23:47Ο Μαρινάκης εξακολουθεί να είναι υπόδικος για το Noor one?
Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Προσωπικά δεν πιστεύω στην εμπλοκή του.
Έχει νταλαβέρια, σαν μεταφορέας, με κάτι τεράστια οικονομικά σπίτια: BP, Repsol (Spain), Shell, Statoil (Norway), Cargill (USA), Cepsa (Spain), Chevron, CMA-CGM, COSCO (China), Exxon Mobil, HMM (S.Korea), Maersk Line, PEMEX (Mexico), Petrobras (Brazil), Total (France), Rio Tinto, Vale, Vitol, Glencore, MSC etc.

Το Noor1 πιάστηκε με 2 τόνους ηρωίνης αξίας 200 εκ. ευρώ στην πιάτσα, περίπου 100 εκ. στην χοντρική.

Όποιος πιστεύει πως ο χοντρός θα ρισκάριζε για 100 ΨΩΡΟεκ. ευρώ είναι πολύ γελασμένος.

Όποιος πιστεύει ότι τα οικονομικά σπίτια που προανέφερα θα ρισκάριζαν και θα έκαναν μπίζνες με ναρκέμπορο, έστω και ύποπτο, είναι πολύ γελασμένος.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Nandros έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 23:51
pal έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 23:47Ο Μαρινάκης εξακολουθεί να είναι υπόδικος για το Noor one?
Έχει νταλαβέρια, σαν μεταφορέας, με κάτι τεράστια οικονομικά σπίτια: BP, Repsol (Spain), Shell, Statoil (Norway), Cargill (USA), Cepsa (Spain), Chevron, CMA-CGM, COSCO (China), Exxon Mobil, HMM (S.Korea), Maersk Line, PEMEX (Mexico), Petrobras (Brazil), Total (France), Rio Tinto, Vale, Vitol, Glencore, MSC etc.

Το Noor1 πιάστηκε με 2 τόνους ηρωίνης αξίας 200 εκ. ευρώ στην πιάτσα, περίπου 100 εκ. στην χοντρική.

Όποιος πιστεύει πως ο χοντρός θα ρισκάριζε για 100 ΨΩΡΟεκ. ευρώ είναι πολύ γελασμένος.

Όποιος πιστεύει ότι τα οικονομικά σπίτια που προανέφερα θα ρισκάριζαν και θα έκαναν μπίζνες με ναρκέμπορο, έστω και ύποπτο, είναι πολύ γελασμένος.

Νανδρε,μιας και εισαι γνωστης. Υποθετικα μιλωντας,εαν εχω 30 καραβια και συμβολαια με μεγαλες εταιρειες και αποφασισω να μεταφερω οποιαδηποτε παρανομη ουσια ή οπλα κλπ. Πως ακριβως θα με κατηγορησουν; Υπαρχει περιπτωση; Γιατι ως γνωστον ο καθε εφοπληστης καθεται σε ενα γραφειακι,δεν ειναι καπετανιο ή κουβαλει-μεταφερει ο ιδιος το πραμα.
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

Εγώ δεν ξέρω αν έχει εμπλοκή ή όχι. Ξέρω ότι είναι υπόδικος για μια υπόθεση με διακίνηση ναρκωτικών και τώρα βλέπω πάλι το όνομά του δίπλα σε ιστορίες με ναρκωτικά. Είναι στημένο? Είναι πράγματι έμπορος? Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα όλα αυτά μου κινούν υποψίες.
Διάβασα το ποστ σου αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί αυτή η αγορά, οπότε αυτά που φαίνονται σε εσένα προφανή, εγώ δεν έχω τις γνώσεις να τα αντιληφθώ. Πιστεύω τέλος ότι 100 εκατ. σίγουρα δεν είναι ψωρο. Είναι χοντρο.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Άβαταρ μέλους
Nandros

Pedro έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 23:56Νανδρε,μιας και εισαι γνωστης. Υποθετικα μιλωντας,εαν εχω 30 καραβια και συμβολαια με μεγαλες εταιρειες και αποφασισω να μεταφερω οποιαδηποτε παρανομη ουσια ή οπλα κλπ. Πως ακριβως θα με κατηγορησουν; Υπαρχει περιπτωση; Γιατι ως γνωστον ο καθε εφοπληστης καθεται σε ενα γραφειακι,δεν ειναι καπετανιο ή κουβαλει-μεταφερει ο ιδιος το πραμα.
Επιτέλους μια σοβαρή ερώτηση!
Ο πλοιοκτήτης είναι ιδιοκτήτης ενός μεταφορικού μέσου. Αν έχει νοικιάσει καράβι/ια ονομάζεται εφοπλιστής και τα εκμεταλλεύεται έναντι ναύλου.
Ναυλώνει το καράβι του σε άλλους για να κάνουν τις δικές τους μεταφορές και εισπράττει ναύλο/νοίκι.
Μπορεί να μεταφέρει κατευθείαν εμπορεύματα άλλων (φορτωτών) έναντι αμοιβής.
Η εποχή των καραβοκύρηδων/ εμπόρων που πήγαιναν στην Οδησσό, αγόραζαν στάρι, το μετέφεραν και το μεταπωλούσαν ανήκει στα ιστιοφόρα του '21.

Σήμερα ο εφοπλιστής/πλοιοκτήτης ΔΕΝ έχει άμεσο έλεγχο του φορτίου.
Τα ναρκωτικά συνήθως μπαίνουν σε κοντέινερς και με πλαστά χαρτιά φορτώνονται σε καράβια, μαζί με 1.000άδες άλλα νόμιμα κοντέινερς. Το πλήρωμα δεν έχει δυνατότητα ελέγχου των σφραγισμένων από τα τελωνεία κοντέινερς.
Έχουμε περίπτωση με ναρκωτικά σε καράβι (το ίδιο 2 φορές) που το πλήρωμα μετά από ερεύνα ανακάλυψε τα ναρκωτικά κρυμμένα στο σκάφος και κάλεσε τις αρχές. Αυτό το καράβι - παρά την προπαγάνδα εδώ μέσα των νεοκομμουνιστών - ταξιδεύει ελεύθερα.
Nandros έγραψε: 20 Απρ 2019, 23:15Στο DIMITRIS C τα ναρκωτικά τα βρήκε το πλήρωμα μετά από τον συνήθη έλεγχο αναχώρησης-άφιξης και ο καπετάνιος κάλεσε τις αρχές.
Η πρακτική της έρευνας είναι νόμος, εδώ και πολλά χρόνια.
Το καράβι είναι κοντέινερ και πολύς κόσμος ανεβαίνει στα καταστρώματα, αλλά όχι στους κλειδωμένους κλειστούς χώρους, όπου δεν έχει λόγο να μπει.
Αν τα ναρκωτικά βρίσκονταν σε κλειστούς χώρους, το πλήρωμα θα ήταν ύποπτο άμεσα, 1-2 ή όλοι.
Για μικροποσότητες μπορεί να παίξει παιχνίδι το πλήρωμα, χωρίς να το γνωρίζουν οι υπόλοιποι. Για μεγάλες όχι, αν και όλα είναι πιθανά.

Ένας φίλος μου καπετάνιος, την παραμονή αναχώρησης από την Κολομβία κάλεσε δύτες που έψαξαν τα ύφαλα και του έδωσαν βεβαίωση. Στην Νέα Ορλεάνη όμως τους περίμενε η δίωξη, ξετίναξε το καράβι και βρήκε κρυμμένα ναρκωτικά μέσα στους χώρους του πληρώματος. Μετά από ανακρίσεις συνέλαβαν 2 Φιλιπίνια, αλλά τον φίλο μου πέρασαν χρόνια για να τον βγάλουν από το μικροσκόπιο. Όποτε έπιανε σε αμερικάνικο λιμάνι, με οποιοδήποτε καράβι, τον περίμενε ο ίδιος πράκτορας της DEA.
Ένας καπετάνιος ή αξ/κός που κάνει καριέρα δεν θα ρισκάρει την καριέρα και την ελευθερία του. Ακόμα και αν κάποιος αποφασίσει να τα ρισκάρει όλα με μια ζαριά, για να τα κονομήσει άπαξ, δεν νομίζω να του κάνουν την χάρη οι ναρκέμποροι. Άπαξ και μπήκες στον χώρο των όπλων και ναρκωτικών δεν ξεφεύγεις εύκολα.
Πάντως εφοπλιστές του βεληνεκούς του Ωνάση, Νιάρχου, κλπ μεγάλων ή και πολλών μικρότερων, δεν ανακατεύονται με τέτοια. Δεν τα έχουν ανάγκη.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Για ποιον λογο βρισκεται αυτο το νημα στην ενοτητα της εσωτερικης πολιτικης;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 12 Ιούλ 2019, 00:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Για τον λουτσο νημα ανοιξε παλι ο φασιστακος κομμουνιστης που ως συνηθως εκτος των αλλων διασπειρει πιπες. Ανοιγοντας να διαβασεις το κειμενο του λινκ, για να δεις τι ειδους παραποιηση εκανε αυτη τη φορα ο διαβαζεις το εξης:
Πρόκειται για το πλοίο MSC Gayane, το οποίο ανήκει στην JP Morgan και διαχειριζόταν η εταιρεία Mediterranean Shipping, με έδρα την Ελβετία. Η επιχείρηση κατάσχεσης του φορτίου – μαμούθ συνιστά μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η JP Morgan δεν φαίνεται να έχει την παραμικρή ανάμιξη στην υπόθεση της εμπορίας ναρκωτικών αν και το γραφείο Τύπου της ήταν ιδιαίτερα φειδωλό στα αιτήματα δημοσιογράφων για δηλώσεις αναφορικά με το περιστατικό.
Το πλοιο ανηκε μεν στην JP Morgan αλλα η διαχειρηση του ειχε μεταβιβαστει σε αλλη εταιρια και η JP Morgan δεν ειχε καμια αναμειξη..Ο κομμουνιστακος βεβαια προσπερναει αυτο το κοματι της ειδησης και κουοταρει ενα κομματι που αφορα αποψεις...αναλυτων (χωρις φυσικα να διδεται το ονομα κανενος απο αυτους τους "αναλυτες") για ξεπλυμα χρηματος ναρκωβαρονων απο τραπεζες..

Ο,τι να'ναι εντελως..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Nandros

pal έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 23:58

Εγώ δεν ξέρω αν έχει εμπλοκή ή όχι. Ξέρω ότι είναι υπόδικος για μια υπόθεση με διακίνηση ναρκωτικών και τώρα βλέπω πάλι το όνομά του δίπλα σε ιστορίες με ναρκωτικά. Είναι στημένο? Είναι πράγματι έμπορος? Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα όλα αυτά μου κινούν υποψίες.
Διάβασα το ποστ σου αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί αυτή η αγορά, οπότε αυτά που φαίνονται σε εσένα προφανή, εγώ δεν έχω τις γνώσεις να τα αντιληφθώ. Πιστεύω τέλος ότι 100 εκατ. σίγουρα δεν είναι ψωρο. Είναι χοντρο.
Εικόνα

Όταν σου ανοίγω τα μάτια και στα εξηγώ, έχεις αμφιβολίες για τις γνώσεις του γνώστη;
Αποδέχεσαι αυτή την επίτηδες στημένη φώτο - που οδηγεί στα συμπεράσματα που θέλει ο προπαγάνδας - από το τσομπάνο προπαγανδιστή νεοκομμουνιστάκο σαν σωστή και έγκυρη;
Τί να πω!

Και ΟΧΙ, τα ποσά που κυκλοφορούν στα κονταινεράδικα είναι τεράστια και το 100 είναι ΨΩΡΟεκατομμύρια!
./
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”