Με μπέρδεψες, αφου συμφωνεις με Αγι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Οποιος πληρωνει ας κανει οτι θελει ακομα και να αλλαζει καναπεδες καθε τριμηνο .Ορέστης 35 έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 13:57Θειε Αγι αν ο ενας θελει καναπεδες ενω ο αλλος οχι, μπορει να τους αγορασει ιδιοις χρημασει ο πρωτος ή πρεπει οι αποφασεις περι των οικιακων να ειναι ομοφωνες;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για το αν βάζεις τόκο; Θα έλεγες όχι κατηγορηματικά. Αφού λες εξαρτάται άρα υπάρχει περίπτωση να της βάλεις και τοκο. Αν τα θέλει πχ να πάρει ένα φόρεμα για γάμο
Σε τι συμφωνώ με τον Αγι;
Εγώ λέω για κοινό ταμείο ο Άγις λέει το αντίθετο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
talaipwros
Οτι η γυναικα πρεπει να εργάζεται ακομα και αν δεν χρειάζεται.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:44Για το αν βάζεις τόκο; Θα έλεγες όχι κατηγορηματικά. Αφού λες εξαρτάται άρα υπάρχει περίπτωση να της βάλεις και τοκο. Αν τα θέλει πχ να πάρει ένα φόρεμα για γάμο![]()
Σε τι συμφωνώ με τον Αγι;![]()
Φυσικά.Αλλα όπως είπα και πριν έχουν ένα κοινό ταμείο που μπαίνουν τα εισοδήματα και των δύο.talaipwros έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:46Οτι η γυναικα πρεπει να εργάζεται ακομα και αν δεν χρειάζεται.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:44Για το αν βάζεις τόκο; Θα έλεγες όχι κατηγορηματικά. Αφού λες εξαρτάται άρα υπάρχει περίπτωση να της βάλεις και τοκο. Αν τα θέλει πχ να πάρει ένα φόρεμα για γάμο![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
για φορεμα να παει σε γάμο δεν θα εδινα τπτ.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:44Για το αν βάζεις τόκο; Θα έλεγες όχι κατηγορηματικά. Αφού λες εξαρτάται άρα υπάρχει περίπτωση να της βάλεις και τοκο. Αν τα θέλει πχ να πάρει ένα φόρεμα για γάμο![]()
Υπάρχουν γυναικες αρκετες ( οπως εχει γραψει η Γαλη ) κ οχι γύναια που εχουν κατι σαν στολη εργασιας - ταγερ κλπ που τα φορουν σε καθε κοινωνικη εκδηλωση.
Εχει δυο επαγγελματικες δραστηριοτητες . Η μια σε οτι σπουδασε η αλλη ξεκινησε σαν συνεχεια χομπυ και εγινε κύρια .
Δεν εγκατελειψε την πρωτη την εχει σαν ασφαλεια .
Στην δευτερη την εχω χρηματοδοτήσει για αγορα εξοπλισμου -ιδιαιτερα ακριβου ( χωρις τοκο
Αν ξοδευε χρηματα σε μαλακιες για το φαινεσθαι δεν θα εβλεπε ευρω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μην φας - εχει πα'ιδάκια Γλαρου και Μεδουσα ζελέ .Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:49Φυσικά.Αλλα όπως είπα και πριν έχουν ένα κοινό ταμείο που μπαίνουν τα εισοδήματα και των δύο.talaipwros έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:46Οτι η γυναικα πρεπει να εργάζεται ακομα και αν δεν χρειάζεται.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:44
Για το αν βάζεις τόκο; Θα έλεγες όχι κατηγορηματικά. Αφού λες εξαρτάται άρα υπάρχει περίπτωση να της βάλεις και τοκο. Αν τα θέλει πχ να πάρει ένα φόρεμα για γάμο![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αφού δανεικά θα της τα έδινες τι σε νοιάζει που θα τα ξόδευε; Εσύ θα τα έπαιρνες πίσωΑγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:57για φορεμα να παει σε γάμο δεν θα εδινα τπτ.
Υπάρχουν γυναικες αρκετες ( οπως εχει γραψει η Γαλη ) κ οχι γύναια που εχουν κατι σαν στολη εργασιας - ταγερ κλπ που τα φορουν σε καθε κοινωνικη εκδηλωση.
Εχει δυο επαγγελματικες δραστηριοτητες . Η μια σε οτι σπουδασε η αλλη ξεκινησε σαν συνεχεια χομπυ και εγινε κύρια .
Στην δευτερη την εχω χρηματοδοτήσει για αγορα εξοπλισμου -ιδιαιτερα ακριβου ( χωρις τοκοαλλα με απόδειξη
)
Αν ξοδευε χρηματα σε μαλακιες για το φαινεσθαι δεν θα εβλεπε ευρω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για σκεψου λιγο - αν δεν ζηταω πολλα κ σε πιεζω.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 15:02Αφού δανεικά θα της τα έδινες τι σε νοιάζει που θα τα ξόδευε; Εσύ θα τα έπαιρνες πίσωΑγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:57για φορεμα να παει σε γάμο δεν θα εδινα τπτ.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:44
Για το αν βάζεις τόκο; Θα έλεγες όχι κατηγορηματικά. Αφού λες εξαρτάται άρα υπάρχει περίπτωση να της βάλεις και τοκο. Αν τα θέλει πχ να πάρει ένα φόρεμα για γάμο![]()
Στην δευτερη την εχω χρηματοδοτήσει για αγορα εξοπλισμου -ιδιαιτερα ακριβου ( χωρις τοκοαλλα με απόδειξη
)
Αν ξοδευε χρηματα σε μαλακιες για το φαινεσθαι δεν θα εβλεπε ευρω.τιμωρητικά θα δέουσες. Σαν την νέα μας κυβερνηση. Τς τς
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το έχεις σίγουρο.ότι θα βγάζουμε λιγότερα από τον άνδρα πάντωςΑγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:59μην φας - εχει πα'ιδάκια Γλαρου και Μεδουσα ζελέ .Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:49Φυσικά.Αλλα όπως είπα και πριν έχουν ένα κοινό ταμείο που μπαίνουν τα εισοδήματα και των δύο.talaipwros έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:46
Οτι η γυναικα πρεπει να εργάζεται ακομα και αν δεν χρειάζεται.
Δεν ξέρω ειλικρινάΑγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 15:04Για σκεψου λιγο - αν δεν ζηταω πολλα κ σε πιεζω.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 15:02Αφού δανεικά θα της τα έδινες τι σε νοιάζει που θα τα ξόδευε; Εσύ θα τα έπαιρνες πίσωΑγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 14:57 για φορεμα να παει σε γάμο δεν θα εδινα τπτ.
)
Αν ξοδευε χρηματα σε μαλακιες για το φαινεσθαι δεν θα εβλεπε ευρω.τιμωρητικά θα δέουσες. Σαν την νέα μας κυβερνηση. Τς τς
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το μονο σιγουρο ειναι οτι το κοινο ταμειο είναι ''κοινό'' και καλα θα κανετε αν εχετε ελαχιστη αξιοπρεπεια να το ξεχασετε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εσύ τα βλέπεις με τον δικό σου τρόπο. Εγώ τα βλέπω με τον δικό μου. Δεν νοείται σε σπίτι που ζει ζευγάρι και οικογένεια να έχει ο καθένας τα δικά του κτλ κτλ. Αυτά είναι για ανθρώπους που συγκατοικούν απλά.Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 15:15 Το μονο σιγουρο ειναι οτι το κοινο ταμειο είναι ''κοινό'' και καλα θα κανετε αν εχετε ελαχιστη αξιοπρεπεια να το ξεχασετε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 16:02Εσύ τα βλέπεις με τον δικό σου τρόπο. Εγώ τα βλέπω με τον δικό μου. Δεν νοείται σε σπίτι που ζει ζευγάρι και οικογένεια να έχει ο καθένας τα δικά του κτλ κτλ. Αυτά είναι για ανθρώπους που συγκατοικούν απλά.Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 15:15 Το μονο σιγουρο ειναι οτι το κοινο ταμειο είναι ''κοινό'' και καλα θα κανετε αν εχετε ελαχιστη αξιοπρεπεια να το ξεχασετε.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιατί βρε μπουμπούκο προεξοφλείς ότι θα βγάζει εκείνος περισσότερα;Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 16:11Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 16:02Εσύ τα βλέπεις με τον δικό σου τρόπο. Εγώ τα βλέπω με τον δικό μου. Δεν νοείται σε σπίτι που ζει ζευγάρι και οικογένεια να έχει ο καθένας τα δικά του κτλ κτλ. Αυτά είναι για ανθρώπους που συγκατοικούν απλά.Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 15:15 Το μονο σιγουρο ειναι οτι το κοινο ταμειο είναι ''κοινό'' και καλα θα κανετε αν εχετε ελαχιστη αξιοπρεπεια να το ξεχασετε.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν προεξεφλω τπτ εσυ το αναφερεις - δεν εχει σημασια ποιος - ποια κερδιζει περισσοτερα .
Το κοινό ταμείο ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ και συνεχεια αθλιων πρακτικων του παρελθόντος
Το κοινό ταμείο ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ και συνεχεια αθλιων πρακτικων του παρελθόντος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-