!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
- blackpaint
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Να χεις να πας σ ενα μερος μερικα χρονια, να το χεις πεθυμησει αλλα να μην εχεις καμια ανταποκριση, και να φτανεις τελικα και να βρισκεις αυθαιρετο μπιτσομπαρο εκει περα. Γαμω την αναπτυξη τους. Γινεσαι για δε γινεσαι μπουρλοτιερης;
υπάρχουν και χειρότεραblackpaint έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 19:54 Να χεις να πας σ ενα μερος μερικα χρονια, να το χεις πεθυμησει αλλα να μην εχεις καμια ανταποκριση, και να φτανεις τελικα και να βρισκεις αυθαιρετο μπιτσομπαρο εκει περα. Γαμω την αναπτυξη τους. Γινεσαι για δε γινεσαι μπουρλοτιερης;
να το χουν ανοίξει φίλοι σου
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Υπάρχουν και χειρότερα. Οι φίλοι σου που άνοιξαν το μπιτσόμπαρο, σε διώχνουν κλωτσηδόν.νύχτα έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 20:31υπάρχουν και χειρότεραblackpaint έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 19:54 Να χεις να πας σ ενα μερος μερικα χρονια, να το χεις πεθυμησει αλλα να μην εχεις καμια ανταποκριση, και να φτανεις τελικα και να βρισκεις αυθαιρετο μπιτσομπαρο εκει περα. Γαμω την αναπτυξη τους. Γινεσαι για δε γινεσαι μπουρλοτιερης;
να το χουν ανοίξει φίλοι σου![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 20:57 Υπάρχουν και χειρότερα. Οι φίλοι σου που άνοιξαν το μπιτσόμπαρο, σε διώχνουν κλωτσηδόν.
πατπατ στο κεφαλάκι, εμείς σαγαπάμε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- blackpaint
Δεν θα πλήρωσαν την προστασία που θα τους ζήτησαν.
Επικίνδυνη η Χαλκιδική «6 νεκροι απο την καταιγιδα»
Ελα αφου εκεί είναι. Έπεσες στην περίπτωση και το ξέρω.
Βέβαια έχω να πάω πάρα πολλά χρόνια.
Νομίζω όμως οτι ούτε με μηχανή πας εύκολα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν είναι, είναι πιο πάνω από Καστάνη.Ερμής έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 10:39Ελα αφου εκεί είναι. Έπεσες στην περίπτωση και το ξέρω.![]()
Βέβαια έχω να πάω πάρα πολλά χρόνια.
Νομίζω όμως οτι ούτε με μηχανή πας εύκολα.
Δεν έγραψα ότι πας εύκολα με μηχανή γιατί σίγουρα δεν έχει δρόμο.
Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι το στυλ της παραλίας που αγαπάω, θέλω γαλαζοπράσινο νερό και φυσική σκιά, δεν μ' αρέσει να λιάζομαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Casper -
Αχ Σκόπελος
Εδώ είναι στη Σκόπελο, δεν ξέρω πού ακριβώς και σόρρυ που είμαι εκτός αλλά δεν κρατήθηκα

Εδώ είναι στη Σκόπελο, δεν ξέρω πού ακριβώς και σόρρυ που είμαι εκτός αλλά δεν κρατήθηκα

Ναι αυτό. Τα πεύκα μέχρι (ή και μέσα) τη θάλασσα. Αυτό το βρίσκεις και σε Σκιάθο και σε Αλόννησο αλλά προτιμώ Σκόπελο που έχει περισσότερο πράσινο και βουνόΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 11:03
Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι το στυλ της παραλίας που αγαπάω, θέλω γαλαζοπράσινο νερό και φυσική σκιά, δεν μ' αρέσει να λιάζομαι.![]()
Εμένα πάλι αυτό που τα δέντρα είναι μέχρι μέσα στη θάλασσα δε μου αρέσει καθόλου. Αναποδιά.
Η παραλία που τελευταία λατρεύω και απολαμβάνω κάθε χρόνο έιναι αυτή.

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Kαι Θάσο.- Casper - έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 11:22 Αχ Σκόπελος![]()
Ναι αυτό. Τα πεύκα μέχρι (ή και μέσα) τη θάλασσα. Αυτό το βρίσκεις και σε Σκιάθο και σε Αλόννησο αλλά προτιμώ Σκόπελο που έχει περισσότερο πράσινο και βουνόΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 11:03
Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι το στυλ της παραλίας που αγαπάω, θέλω γαλαζοπράσινο νερό και φυσική σκιά, δεν μ' αρέσει να λιάζομαι.![]()
![]()
Οι νησιώτικες παραλλαγές της Χαλκιδικής.
Αν και η Σκόπελος έχει τις περισσότερες παραλίες αυτού του τύπου, που δεν έχουν ακόμη ομπρελοποιηθεί.
Είναι θέμα χρόνου κι αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που τους αρέσουν οι πιο ξερές παραλίες και δεν τους συγκινεί καθόλου το πράσινο.Ερμής έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 11:32 Εμένα πάλι αυτό που τα δέντρα είναι μέχρι μέσα στη θάλασσα δε μου αρέσει καθόλου. Αναποδιά.
![]()
Έχει το γούστο του κι αυτό.
Οι παραλιακοί και οι βουνίσιοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1370 Προβολές