Και ποιος καθορίζει τι είναι βαρίδι;pal έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 19:52 Αν δεν υπάρξει προσαρμογή και απαλλαγή από τα βαρίδια, θα υπάρξει χρονοντούλαπο
Η βιβίκα;
Και ποιος καθορίζει τι είναι βαρίδι;pal έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 19:52 Αν δεν υπάρξει προσαρμογή και απαλλαγή από τα βαρίδια, θα υπάρξει χρονοντούλαπο
ένα κόμμα δεξιό είναι πάνω από όλα ένα κόμμα εθνικόΦίλε, έχεις 40% αποχή να περιμένει ποιος θα τη διεκδικήσει. Επίσης, η ΝΔ έχει μια ευκαιρία να είναι αυτή το κόμμα που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην νέα εποχή μετά τη εποχή της μεταπολίτευσης. Αν θέλει να επιβιώσει, πρέπει να αλλάξει. Αν αρχίσει με τα δεξιόστροφα κολλήματα και τις κομμουνιστοφαγικές ρητορίες, στις επόμενες εκλογές την ίδια συσπείρωση που έδειξε ο δεξιός χώρος σε αυτές τις εκλογές, θα τη δείξει ο αριστερός. Όποιος όμως καταφέρει να πείσει μέρος έστω της αποχής, αυτός θα είναι το κόμμα που θα κυριαρχήσει στην πολιτική σκηνή τις επόμενες δεκαετίες.southern έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 19:57 απαλλαγή από τα βαρίδια της δράσης. Το Μακεδονικό και το μεταναστευτικό-προσφυγικό φούσκωσαν τη ΝΔ. οι ουλτρα φιλελεύθερες πλατφόρμες έχουν δοκιμαστεί χρόνια μέσω της Δράσης με τα γνωστά συγκλονιστικά αποτελέσματα
Το καθορίζει το γεγονός ότι μόνο οι άνθρωποι από 60 ετών και πάνω έχουν πραγματικές αναμνήσεις από τα γεγονότα που δημιούργησαν το διχασμό μεταξύ δεξιών και αριστερών.
είδες όμως ποιους επέλεξε ο κόσμος. οι ακραίες υποψηφιότητες της Δράσης μαυρίστηκαν. Αν είναι να γίνουμε φιλε λεφτ τότε θα πρέπει οι καραμανλικοί και οι δεξιοί να διαχωρίσουν τους δρόμους τους από το μητσοτακέικο. απόσχιση και να δούμε πόσοι από το 40% θα μείνουν στο Μητσοτάκη. εμείς θα βαράμε το νταούλι και θα πιέζουμε την ηγεσίαpal έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 20:16Φίλε, έχεις 40% αποχή να περιμένει ποιος θα τη διεκδικήσει. Επίσης, η ΝΔ έχει μια ευκαιρία να είναι αυτή το κόμμα που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην νέα εποχή μετά τη εποχή της μεταπολίτευσης. Αν θέλει να επιβιώσει, πρέπει να αλλάξει. Αν αρχίσει με τα δεξιόστροφα κολλήματα και τις κομμουνιστοφαγικές ρητορίες, στις επόμενες εκλογές την ίδια συσπείρωση που έδειξε ο δεξιός χώρος σε αυτές τις εκλογές, θα τη δείξει ο αριστερός. Όποιος όμως καταφέρει να πείσει μέρος έστω της αποχής, αυτός θα είναι το κόμμα που θα κυριαρχήσει στην πολιτική σκηνή τις επόμενες δεκαετίες.southern έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 19:57 απαλλαγή από τα βαρίδια της δράσης. Το Μακεδονικό και το μεταναστευτικό-προσφυγικό φούσκωσαν τη ΝΔ. οι ουλτρα φιλελεύθερες πλατφόρμες έχουν δοκιμαστεί χρόνια μέσω της Δράσης με τα γνωστά συγκλονιστικά αποτελέσματα
Εγώ αυτή τη λογική βλέπω να επικρατεί στη ΝΔ, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο, σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου και σε επίπεδο επιλογής βουλευτών για τα ψηφοδέλτια (σε κάποιο βαθμό το τελευταίο). Να δούμε εάν θα καταφέρουν να την εφαρμόσουν και ουσιαστικά.
Ασφαλώς το Μακεδονικό, το μεταναστευτικό-προσφυγικό και η αδιαφορία για την ασφάλεια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Εξίσου σημαντικό ρόλο όμως παίζει και ο τρόπος που θα γίνει ο χειρισμός αυτών των θεμάτων όχι μόνο ουσιαστικά αλλά και επικοινωνιακά.
Το μέλλον θα δείξει...
Η βιβίκα είναι το ένα σκέλος.
όσοι πιστεύουν στην ιδέα του έθνους. και καλώς ή κακώς χωρίς αυτές τις ψήφους θα είχε ελάχιστη διάφορα η ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 20:28Η βιβίκα είναι το ένα σκέλος.
Το "εθνικό" σκέλος ποιοι είναι; Οι βελοπουλικοί, οι φαηλικοί, οι εμεισχτιζαμεπαρθενώνες; Κάποιοι άλλοι;
Τη διαφορά στη νδ δεν την προκάλεσαν τα εθνικά θέματα αλλά κυρίως τα θέματα ασφάλειας, που όντως είναι σημαντικά και η αδιαφορία ή δαιμονοποίηση του επιχειρείν για χάρη των "πολλών".southern έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 20:32όσοι πιστεύουν στην ιδέα του έθνους. και καλώς ή κακώς χωρίς αυτές τις ψήφους θα είχε ελάχιστη διάφορα η ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ.
ούτε ο Μητσοτάκης είναι κανένας τεράστιος ηγέτης απλά συσπειρώνει τον ετερόκλητο αντι συριζα κόσμο.
εθνικισμοί υπάρχουν πολλοί. και εγώ έχω γραμμένο όποιον τα βλέπει διαφορετικά από μένα. οι ψήφοι από τα πολύ δεξιά φουσκώσανε τη ΝΔ.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 20:51Τη διαφορά στη νδ δεν την προκάλεσαν τα εθνικά θέματα αλλά κυρίως τα θέματα ασφάλειας, που όντως είναι σημαντικά και η αδιαφορία ή δαιμονοποίηση του επιχειρείν για χάρη των "πολλών".southern έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 20:32όσοι πιστεύουν στην ιδέα του έθνους. και καλώς ή κακώς χωρίς αυτές τις ψήφους θα είχε ελάχιστη διάφορα η ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 20:28
Το "εθνικό" σκέλος ποιοι είναι; Οι βελοπουλικοί, οι φαηλικοί, οι εμεισχτιζαμεπαρθενώνες; Κάποιοι άλλοι;
ούτε ο Μητσοτάκης είναι κανένας τεράστιος ηγέτης απλά συσπειρώνει τον ετερόκλητο αντι συριζα κόσμο.
Και προσωπικώς για μένα, το θέμα του "ηγέτη" σήμερα είναι απλώς γελοίο ακόμα και να αναφέρεται.
Ηγέτες χρειάζονται τα κοπάδια και όχι οι πολίτες. Αυτό είναι παρωχημένη πολιτική θρησκοληψία.
Οι πολίτες χρειάζονται απλώς ικανούς διαχειριστές των κρατικών προβλημάτων.
Και κανένα έθνος δεν μπορεί να είναι αξιοπρεπές αν δεν θεμελιώσει τις βάσεις μιας εθνικής οικονομίας και ένα στοιχειώδες πρόγραμμα προσαρμογής στα σημερινά οικονομικά δεδομένα.
Προσωπικώς, δηλώνω εθνικίστρια κι έχω γραμμένη την κάθε βιβίκα και τις αξιολογήσεις της.
Όπως έχω γραμμένο και τον κάθε μπατριωτ που δεν έχει το ίδιο μέτρο με μένα, ανεξαρτήτως αν ανήκει στον αριστερό ή δεξιό χώρο. Έχω πάθει οβερντόουζ και από τους δύο χώρους.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 20:51Τη διαφορά στη νδ δεν την προκάλεσαν τα εθνικά θέματα αλλά κυρίως τα θέματα ασφάλειας, που όντως είναι σημαντικά και η αδιαφορία ή δαιμονοποίηση του επιχειρείν για χάρη των "πολλών".southern έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 20:32όσοι πιστεύουν στην ιδέα του έθνους. και καλώς ή κακώς χωρίς αυτές τις ψήφους θα είχε ελάχιστη διάφορα η ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 20:28
Και προσωπικώς για μένα, το θέμα του "ηγέτη" σήμερα είναι απλώς γελοίο ακόμα και να αναφέρεται.
Ηγέτες χρειάζονται τα κοπάδια και όχι οι πολίτες. Αυτό είναι παρωχημένη πολιτική θρησκοληψία.
Οι πολίτες χρειάζονται απλώς ικανούς διαχειριστές των κρατικών προβλημάτων.
Και κανένα έθνος δεν μπορεί να είναι αξιοπρεπές αν δεν θεμελιώσει τις βάσεις μιας εθνικής οικονομίας και ένα στοιχειώδες πρόγραμμα προσαρμογής στα σημερινά οικονομικά δεδομένα.
Προσωπικώς, δηλώνω εθνικίστρια κι έχω γραμμένη την κάθε βιβίκα και τις αξιολογήσεις της.
Όπως έχω γραμμένο και τον κάθε μπατριωτ που δεν έχει το ίδιο μέτρο με μένα, ανεξαρτήτως αν ανήκει στον αριστερό ή δεξιό χώρο. Έχω πάθει οβερντόουζ και από τους δύο χώρους.![]()
Οι ιδεολογίες έχουν πάψει προ πολλών ετών να υπάρχουν. Υπάρχει ένας οπαδισμός που αρμόζει περισσότερο στο χώρο του ποδοσφαίρου και λιγότερο στο χώρο της πολιτικής. Σίγουρα υπάρχουν απόψεις επί του χ και ψ ζητήματος, αλλά όχι πια ιδεολογίες.southern έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 21:36 μαλακίες. οι ιδεολογίες εξακολουθούν να υπάρχουν. η ΝΔ θα έφτανε το 40% και με τον Τζιτζικώστα αρχηγό που θα μπορούσε να συνθέσει τη δεξιά και τη καραμανλική πτέρυγα. ψήφο αντίδρασης πήρε ο Κούλης, ουδέν περισσότερο.