Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 07:35
Που ειναι η θρησκεια πατρις και οικογενεια; Εξαιτιας της τεχνολογιας τα ισωπεδωσες ολα. Δεν ντρεπεσαι κοτζαμ ανθυπας να καμεις τετοια;
Εγώ λαμόγιο καιροσκοπος ήμουν πάντοτε
Καλα γαμησια τοτε.
Να κανεις και σαϊμπερ σεξ,ποτε δεν ξερεις,μπορει να σαρεσει
Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 07:35
Που ειναι η θρησκεια πατρις και οικογενεια; Εξαιτιας της τεχνολογιας τα ισωπεδωσες ολα. Δεν ντρεπεσαι κοτζαμ ανθυπας να καμεις τετοια;
Εγώ λαμόγιο καιροσκοπος ήμουν πάντοτε
Καλα γαμησια τοτε.
Να κανεις και σαϊμπερ σεξ,ποτε δεν ξερεις,μπορει να σαρεσει
Εσύ σαν πιο έμπειρος από εμένα , θα ξέρεις καλύτερα
Τεσπα, το ζήτημα είναι ότι είπε την εξυπνάδα του ο καθένας από εμάς (εμού συμπεριλαμβανομένης) και του κόψαμε τη φόρα του ανθρώπου. Κι έτσι, δε μάθαμε τη συνέχεια του ηλεκτρονικού ειδυλλίου...
pal έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 18:16
Τεσπα, το ζήτημα είναι ότι είπε την εξυπνάδα του ο καθένας από εμάς (εμού συμπεριλαμβανομένης) και του κόψαμε τη φόρα του ανθρώπου. Κι έτσι, δε μάθαμε τη συνέχεια του ηλεκτρονικού ειδυλλίου...
Έχω σχέσεις με τις φίλες της γυναικας μου , με τους άντρες των οποίων είμαστε φίλοι στο καφενείο και τους βοηθω στο να έχουν γκόμενες απατωντας και αυτοί τις γυναίκες τους ..
Έχω σχέσεις με τις φίλες της γυναικας μου , με τους άντρες των οποίων είμαστε φίλοι στο καφενείο και τους βοηθω στο να έχουν γκόμενες απατωντας και αυτοί τις γυναίκες τους ..
Όχι έτσι ρε! Λογοτεχνικά να τα γράφεις όπως πριν.
Η γκόμενα
Του γκομενου
Της άλλης γκόμενας
Του άλλου γκομενου
Που είχε άλλες γκόμενες
Που είχαν άλλος γκόμενους
Όχι έτσι ρε! Λογοτεχνικά να τα γράφεις όπως πριν.
Η γκόμενα
Του γκομενου
Της άλλης γκόμενας
Του άλλου γκομενου
Που είχε άλλες γκόμενες
Η γκόμενα
Του γκομενου
Της άλλης γκόμενας
Του άλλου γκομενου
Που είχε άλλες γκόμενες
κλπ κλπ κλπ
Καταστρέψαμε ένα ταλέντο...
Ο Αινειαν δεν καταστρέφεται ποτέ !!!!
Αλήθεια, σοβαρά τώρα
Για τις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές που έφερε το facebook στο .καμάκι και στους τρόπους επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλλων (παντρεμένων και ανύπαντρων ) τι έχεις να πεις ;
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 22:43
..να καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι μαζί με άλλους τριάντα ανθρώπους
Με τον άντρα σου εσύ , με την γυναίκα μου εγω ..
Να είμαστε εξωτερικά σοβαροί , κόσμιοι τυπικοί
Και μέσα από το facebook να διεξάγεται ο καυτος μας ερωτικός διάλογος το πύρινο φλερτ μας ,
κρυφά από τον άντρα σου , που είναι φίλος μου
κρυφά από την γυναίκα μου που είναι φίλη κολλητή σου
....και μας χωρίζουν μόνο δύο μέτρα απόσταση κατά μήκος του τραπεζιού ..
Η γκόμενα
Του γκομενου
Της άλλης γκόμενας
Του άλλου γκομενου
Που είχε άλλες γκόμενες
κλπ κλπ κλπ
Καταστρέψαμε ένα ταλέντο...
Ο Αινειαν δεν καταστρέφεται ποτέ !!!!
Αλήθεια, σοβαρά τώρα
Για τις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές που έφερε το facebook στο .καμάκι και στους τρόπους επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλλων (παντρεμένων και ανύπαντρων ) τι έχεις να πεις ;
Αυτά τα πράγματα είναι βλακείες που στο τέλος θα σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.
Αλήθεια, σοβαρά τώρα
Αλήθεια, σοβαρά τώρα
Μπα , ο Αινειαν δεν έχει προβλημμα
Τύπε, μιλάς στον εαυτό σου στον Γ' ενικό. Αν δεν είσαι η αυτού μεγαλειότης, έχεις θέμα.