!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
Εγω εχω κατσει στη βεραντα, ωραια ειναι. Βαριεμαι να βγω εξω.
Εγώ υπό κανονικές συνθήκες σε 40 λεπτάκια θα σχόλαγα και θα πήγαινα σπίτι μου. Πω πω ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ να ήμουνα σπίτι από τις 4, τι ωραία που θα ήτανΟρέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:07 Εγω εχω κατσει στη βεραντα, ωραια ειναι. Βαριεμαι να βγω εξω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Τι κανεις μολις γυρισεις σπιτι;Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:53Εγώ υπό κανονικές συνθήκες σε 40 λεπτάκια θα σχόλαγα και θα πήγαινα σπίτι μου. Πω πω ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ να ήμουνα σπίτι από τις 4, τι ωραία που θα ήτανΟρέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:07 Εγω εχω κατσει στη βεραντα, ωραια ειναι. Βαριεμαι να βγω εξω.![]()
Τώρα που γυρνάω 8-9.το βράδυ;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:57Τι κανεις μολις γυρισεις σπιτι;Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:53Εγώ υπό κανονικές συνθήκες σε 40 λεπτάκια θα σχόλαγα και θα πήγαινα σπίτι μου. Πω πω ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ να ήμουνα σπίτι από τις 4, τι ωραία που θα ήτανΟρέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:07 Εγω εχω κατσει στη βεραντα, ωραια ειναι. Βαριεμαι να βγω εξω.![]()
Κλαίω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Κανονικα τι κανεις;Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 15:04Τώρα που γυρνάω 8-9.το βράδυ;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:57Τι κανεις μολις γυρισεις σπιτι;Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 14:53
Εγώ υπό κανονικές συνθήκες σε 40 λεπτάκια θα σχόλαγα και θα πήγαινα σπίτι μου. Πω πω ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ να ήμουνα σπίτι από τις 4, τι ωραία που θα ήταν![]()
Κλαίω![]()
Μπουκιά και συγχώριο, δηλαδή...Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 13:36 Μου έφεραν δώρο στη δουλειά τρία μποντι μπατερ(περίπου δώρο) και το ένα είναι άγριο τριαντάφυλλο και έβαλα και μυρίζω σαν λουκούμι τριαντάφυλλο
που εμένα δεν μ' αρέσει το άρωμα τριαντάφυλλου αλλά αυτό είναι τέλειο. Και μπήκε ο προϊστάμενος μέσα και με είδε να έχω πασαλειφτεί και με κοίταξε απαξιωτικά
Και μου είπε με την αγριοφωνάρα του το χαρτί το έκοψες; Εγώ το είχα κόψει, το είχα δώσει,είχε φύγει ήδη.
Αλλά μετά που ξαναμπήκε είπε τι ωραία μυρίζει εδώ μεσα και χάρηκα και εγώ και μετά είπε σαν να λιβάνισες και γελαγε κάτω από τα μουστάκια του![]()
Να είχα ένα λουκουμάκι τριαντάφυλλο με καρύδι μέσα. Και έναν ελληνικό καφέ. Και παγωμένο νερό Και μια θαλασσιτσα μπροστά μου.
Yippie Kay Yay
Πότε καλέ; Το βράδυ όταν γυρίζω, λίγο το σπιτι,μαγείρεμα, μπάνιο και ύπνο.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 15:06Κανονικα τι κανεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 16:02Πότε καλέ; Το βράδυ όταν γυρίζω, λίγο το σπιτι,μαγείρεμα, μπάνιο και ύπνο.
Και οταν γυρισεις νωρις τι κανεις;
Δε γυρνάω νωρίς συνήθως. Αν τύχει και γυρίσω ανάλογα. Συνήθως όμως κάνω κάτι εκτός σπιτιού.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 16:09Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 16:02Πότε καλέ; Το βράδυ όταν γυρίζω, λίγο το σπιτι,μαγείρεμα, μπάνιο και ύπνο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
Σήμερα έμαθα να φκιάχνω γιαλαντζίδες (ή γιαλαντζήδες)
.
-
Ορέστης 35
Δουλεια σπιτι δουλεια δλδ.Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 16:49Δε γυρνάω νωρίς συνήθως. Αν τύχει και γυρίσω ανάλογα. Συνήθως όμως κάνω κάτι εκτός σπιτιού.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 16:09Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 16:02
Πότε καλέ; Το βράδυ όταν γυρίζω, λίγο το σπιτι,μαγείρεμα, μπάνιο και ύπνο.
Κάνει την προίκα της, τύπε.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 17:18Δουλεια σπιτι δουλεια δλδ.Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 16:49Δε γυρνάω νωρίς συνήθως. Αν τύχει και γυρίσω ανάλογα. Συνήθως όμως κάνω κάτι εκτός σπιτιού.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Νοικοκυρά όμως, δεν μπορείς να πεις...Feindflug έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 17:22Κάνει την προίκα της, τύπε.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 17:18Δουλεια σπιτι δουλεια δλδ.Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 16:49
Δε γυρνάω νωρίς συνήθως. Αν τύχει και γυρίσω ανάλογα. Συνήθως όμως κάνω κάτι εκτός σπιτιού.
Yippie Kay Yay
Δεν ξέρω ρε τύπε, δεν έχω πάει σπίτι της.
Dein Herz, meine Gier
Μα το είπε παραπάνω:
"Το βράδυ όταν γυρίζω, λίγο το σπιτι,μαγείρεμα, μπάνιο και ύπνο", κι ας γυρίζει αργά από τη δουλειά...
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-