!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα βρέξει.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Θα βρέξει.
νόμος και τάξη, να χαρούν και οι ΧΑίτες που ξαναγύρισαν στη μανούλα
θα βελαξετε..
θα βελαξετε..
Ε ναι!Maspoli έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 18:56Από τους πιο υπερτιμημένους πολιτικούς/υπουργούς everCavaliere έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 18:45 Η τοποθέτηση Χρυσοχοΐδη δεν είναι απλά μια επιλογή. Είναι μαφιόζικο μήνυμα, ψάρι τυλιγμένο σε εφημερίδα. Η οικογένεια αποφάσισε, α) να τιμήσει τον άνθρωπο που επί των ημερών του στο ΥπΔΤ εξαρθρώθηκε ο πιο μισητός εχθρός της, η 17Ν. Επίσης στέλνει μήνυμα, μιας και ο πασοκτζής Θεοχάρης ήταν αυτός που όταν ανέλαβε επί Γιωργάκη, αμέσως πήγε στα Εξάρχεια για τσαμπουκά και προσαγωγές. Οπότε, ετοιμάζεται μάχη, θα βρέξει πολύ, ας ελπίζουμε να μην έχουμε αίματα. Ετοιμάζεται γερό ντου στα Εξάρχεια, θα έχουμε πολύ κόσμο στο φρέσκο. Η Οικογένεια δεν ξεχνά όποιον αξίζει. Ti bacio la mano, don Ciriaco.
Τι έκανε δηλαδή;
Έπιασε μια 17Ν, εξαρθρωσε τον ΕΛΑ, νομιζω και κάτι λιμά ακόμα από τρομοκράτες, μείωσε κατά 30% την εγκληματικότητα όσο ηταν υπουργός και ειχαμε και μεγάλη μειωση των τροχαίων.
Ψιλοπράματα δηλαδή που γίνονται καθημερινά και χωρίς υπουργό άμα λάχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 10 Ιούλ 2019, 02:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Μπίστης έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 19:06Από τους πιό αποτυχημένους υπουργούς που του έκατσε η βιαστικά σκηνοθετημένη ανακάλυψη της 17ΝAwesomatic έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 18:52 Καλές επιλογές, ευελπιστούμε ότι ο Iron Μιχάλης θα συνεχίσει το έργο του και σύντομα θα δούμε και τους κλώνους της 17Ν (πυρήνες κλπ) να τραγουδάνε πίσω από τα σίδερα.
Έχετε πολύ πλάκα!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 01:37 Ο κουλης δεν εχει καταλαβει οτι παραδιδει την εξουσια σε ενα ματσο καυλωμενα κομπλεξικα διποδα με οπλο. Δε θελει πολυ να γινει η μαλακια και να παει σπιτι του εν μια νυκτι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Καμία εξουσία δεν παραδίδει πουθενά.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 01:37 Ο κουλης δεν εχει καταλαβει οτι παραδιδει την εξουσια σε ενα ματσο καυλωμενα κομπλεξικα διποδα με οπλο. Δε θελει πολυ να γινει η μαλακια και να παει σπιτι του εν μια νυκτι.
Αυτό που θα γίνει είναι ότι θα εφαρμόζονται οι νόμοι και οι παραβάτες θα τιμωρούνται, όπως γίνεται σε κάθε σοβαρό κράτος.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
καλαChainis έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 02:15Καμία εξουσία δεν παραδίδει πουθενά.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 01:37 Ο κουλης δεν εχει καταλαβει οτι παραδιδει την εξουσια σε ενα ματσο καυλωμενα κομπλεξικα διποδα με οπλο. Δε θελει πολυ να γινει η μαλακια και να παει σπιτι του εν μια νυκτι.
Αυτό που θα γίνει είναι ότι θα εφαρμόζονται οι νόμοι και οι παραβάτες θα τιμωρούνται, όπως γίνεται σε κάθε σοβαρό κράτος.
Θα πρέπει να δοθεί διαταγή να χτυπάνε με λαστιχένιες σφαίρες όποιους κρατάνε μολότοφ.
Και μετά θα δούμε πόση μαγκιά έχουν οι μπάχαλοι.
Και μετά θα δούμε πόση μαγκιά έχουν οι μπάχαλοι.
-
Ορέστης 35
Επι Σημιτη μου εκαναν 4 προσαγωγες. Ενας ψηλος μου εβαζε χειροπεδες.
Γιατι; Φαινεσαι φιλησυχος..Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 02:33 Επι Σημιτη μου εκαναν 4 προσαγωγες. Ενας ψηλος μου εβαζε χειροπεδες.
- Otto Weininger
Δε λέγεται προσαγωγή αυτό και ο ψηλός δεν ήταν αστυνομικός απλά ήταν θεματική βραδιά.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 02:33 Επι Σημιτη μου εκαναν 4 προσαγωγες. Ενας ψηλος μου εβαζε χειροπεδες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Δημοκράτης
Otto Weininger έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 03:21Δε λέγεται προσαγωγή αυτό και ο ψηλός δεν ήταν αστυνομικός απλά ήταν θεματική βραδιά.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 02:33 Επι Σημιτη μου εκαναν 4 προσαγωγες. Ενας ψηλος μου εβαζε χειροπεδες.
Otto Weininger έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 03:21Δε λέγεται προσαγωγή αυτό και ο ψηλός δεν ήταν αστυνομικός απλά ήταν θεματική βραδιά.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 02:33 Επι Σημιτη μου εκαναν 4 προσαγωγες. Ενας ψηλος μου εβαζε χειροπεδες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ορέστης 35
Η εντολη ηταν να προσαγαγουν εφηβους γυρω απ τα Εξαρχεια.Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 03:03Γιατι; Φαινεσαι φιλησυχος..Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 02:33 Επι Σημιτη μου εκαναν 4 προσαγωγες. Ενας ψηλος μου εβαζε χειροπεδες.![]()
Cavaliere έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 18:45 Η τοποθέτηση Χρυσοχοΐδη δεν είναι απλά μια επιλογή. Είναι μαφιόζικο μήνυμα, ψάρι τυλιγμένο σε εφημερίδα. Η οικογένεια αποφάσισε, α) να διορίσει τον γκόμενο της ανιψιάς