!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελένη Παπαδάκη - η δολοφονία
Re: Ελένη Παπαδάκη - η δολοφονία
Σε όποιον συνεργάζεται με τον κατακτητή μια τιμωρία αξίζει. Θάνατος. Οι Ελληνίδες γκρεμίζονταν για να μην τις αγγίξουν οι οχτροί, δε θα κλάψουμε που κάποια έλαβε την τιμωρία που της άξιζε.
Συνεργάστηκε με τον κατακτητή;;; Δηλ τί έκανε ακριβώς;;;Maspoli έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 21:59 Σε όποιον συνεργάζεται με τον κατακτητή μια τιμωρία αξίζει. Θάνατος. Οι Ελληνίδες γκρεμίζονταν για να μην τις αγγίξουν οι οχτροί, δε θα κλάψουμε που κάποια έλαβε την τιμωρία που της άξιζε.
"Άχρι καιρού..."
-
Γραφικός
Αν ήταν η μάνα μου, θα παρακαλούσα να με αφήσουν να τη σφάξω εγώ, αν δεν το είχα ήδη κάνει.Natasha έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 21:59Και επειδή διασκέδαζε τους γερμανους της άξιζε τέτοιο φρικτό και επαίσχυντο τέλος;;; Πας καλά;;; Θα μπορουσε να είναι η αδερφή σου ή η μάνα σου! Χώρια που η Παπαδάκη ήταν κορυφαία ηθοποιός στην εποχή της! Μιλάμε για καλλιεργημένο άνθρωπο και με μεγάλη προσφορά στην διαπαιδαγώγηση του κόσμου! Αυτή έπρεπε να είναι η ανταμοιβή της;;;
Ο Λογοθετόπουλος ο δεύτερος κατοχικός Πρωθυπουργός και ο πιο φιλογερμανός, ήταν εξαιρετικός γιατρός. Ναι μπορεί να είσαι εξαιρετικός επιστήμονας και ταυτόχρονα ένα απαίσιο κάθαρμα. Συγγνώμη που σε κατεβάζω από το συννεφάκι σου
Καταλαβαίνεις ότι λες ότι να ναι;;; Διασκέδαση μιας ηθοποιου λέμε, όχι μιας πόρνης!
"Άχρι καιρού..."
Δεν πατε καλά, ειλικρινά.Maspoli έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 22:03Αν ήταν η μάνα μου, θα παρακαλούσα να με αφήσουν να τη σφάξω εγώ, αν δεν το είχα ήδη κάνει.Natasha έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 21:59Και επειδή διασκέδαζε τους γερμανους της άξιζε τέτοιο φρικτό και επαίσχυντο τέλος;;; Πας καλά;;; Θα μπορουσε να είναι η αδερφή σου ή η μάνα σου! Χώρια που η Παπαδάκη ήταν κορυφαία ηθοποιός στην εποχή της! Μιλάμε για καλλιεργημένο άνθρωπο και με μεγάλη προσφορά στην διαπαιδαγώγηση του κόσμου! Αυτή έπρεπε να είναι η ανταμοιβή της;;;Maspoli έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 21:46
Σκατοψυχιά είναι να διασκεδάζεις μαυραγορίτες και Γερμανούς ενώ παιδάκια ψοφάνε της πείνας και η χώρα σου είναι σκλαβωμένη.
Ο Λογοθετόπουλος ο δεύτερος κατοχικός Πρωθυπουργός και ο πιο φιλογερμανός, ήταν εξαιρετικός γιατρός. Ναι μπορεί να είσαι εξαιρετικός επιστήμονας και ταυτόχρονα ένα απαίσιο κάθαρμα. Συγγνώμη που σε κατεβάζω από το συννεφάκι σου
"Άχρι καιρού..."
-
Γραφικός
Τις πόρνες τις εκτιμώ και τις σέβομαι πολύ! Για τους ναζίδες ήταν η ένστασή μου, όχι για τον τρόπο που τους διασκέδαζε.Natasha έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 22:04 Καταλαβαίνεις ότι λες ότι να ναι;;; Διασκέδαση μιας ηθοποιου λέμε, όχι μιας πόρνης!
Ξαναρωτώ, τί εκανε και αξιζε να υποστεί τέτοιο θάνατο φρικτό;;;
"Άχρι καιρού..."
Ναι αλλα με τον ιδιο κατακτητη εισασταν συμμαχοι στην αρχη και λεγατε να μην πολεμησουμε.Maspoli έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 21:59 Σε όποιον συνεργάζεται με τον κατακτητή μια τιμωρία αξίζει. Θάνατος. Οι Ελληνίδες γκρεμίζονταν για να μην τις αγγίξουν οι οχτροί, δε θα κλάψουμε που κάποια έλαβε την τιμωρία που της άξιζε.
Άρης Βελουχιώτης:Δέσφινα,Σεπτέμβριος 1943
Σκοπός μας δεν είναι να χτυπήσουμε τους Γερμανούς και τους Ιταλούς στρατιώτες, γιατί κι αυτοί είναι σαν και εμάς αδέλφια μας και είναι όργανα των διάφορων φασιστών και κεφαλαιοκρατών για τη κατάκτηση και υποδούλωση των λαών και γι’ αυτό τους έστειλαν εδώ κάτω. Λοιπόν να μην τρέφετε μίσος γι’ αυτούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Drexler την 09 Ιούλ 2019, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
Γραφικός
Πού να ξέρω εγώ τι έκανε; Πρώτη φορά την ακούω.
Τι ρωτας κι εσυ,εδω καθαριζαν φτωχες γυναικες γιατι επλεναν τα ρουχα των γερμανων για να θρεψουν τα παιδια τους.Στο Μελιγαλα σκοτωναν ανηλικα σαν ταγματασφαλιτες.
Και λιγα επαθαν μετα.Αν κερδιζαν αυτοι στον εμφυλιο δεν θα ειχε μεινει μη-κομμουνιστης ουτε για δειγμα.Το ειχε πει κι ο Αρουλης συνορα στον Ολυμπο και μονο κομμουνιστες εντος συνορων.Οπου κομμουνιστες=ΚΚΕδες γιατι κατι αλλους κομμουνιστες πχ αρχειομαρξιστες τους εσφαζαν και αυτους.
Αυτοι ειναι οι κομμουνιστες...Drexler έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 22:13Ναι αλλα με τον ιδιο κατακτητη εισασταν συμμαχοι στην αρχη και λεγατε να μην πολεμησουμε.Maspoli έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 21:59 Σε όποιον συνεργάζεται με τον κατακτητή μια τιμωρία αξίζει. Θάνατος. Οι Ελληνίδες γκρεμίζονταν για να μην τις αγγίξουν οι οχτροί, δε θα κλάψουμε που κάποια έλαβε την τιμωρία που της άξιζε.
"Άχρι καιρού..."
-
Γραφικός
Αυτό που είπες σχολίασα. Σιγά μην πάρω θέση. Για μαλάκες ψάχνεις;Natasha έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 22:20Τότε τί παίρνεις θεση;;; Δες σε παρακαλώ το ντοκυμαντέρ-αφιέρωμα και ΜΕΤΑ κρίνε!
Το πιο εξοργιστικο ειναι οτι το παιζουν και πατριωτες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 85 Απαντήσεις