!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νήμα καταποντισμού χρυσής αυγής vol2- R.I.P
Re: Γιατι Καταποντιστηκε η χρυση αυγη;
νοθεια δεν εγινε.κακως η χα θελει επανακατραμετρηση.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
να εισαι καλαfoscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 18:17Θέλω σε τούτο το νήμα να ζητήσω δημόσια συγνωμη από τον φίλο run για κάποια χρόνια πριν οταν μοιράστηκε μαζί μας τη χαρά και την υπερηφάνεια που ο γιος του ορκίστηκε φαντάρος κι εγώ του απάντησα σαν αναίσθητος μαλακας. Είχα δικά μου ζητήματα τότε και πολύ κακώς ξέσπασα πάνω του.Cavaliere έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 18:06 Ο καλύτερος Ταϋγέτης ever είναι της σαιζόν 2004-5. ΟΙ καλύτερες ατάκες Βάλε το κεφάλι σου στο βόθρο. Ο foscilis με run Εγώ είμαι βουνίσιος, και ο άλλος λέει, Βάλε το βουνό στον κώλο σου.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Θεουλης Παναγιωταρος στο twitter
Ηλίας Παναγιώταρος
@ipanagiotaros
ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Ηλίας Παναγιώταρος
@ipanagiotaros
ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Γιατί για κάποιους μέτρησε περισσότερο να φύγει η χολέρα, από την στήριξη σε αυτή. Δεν μπορώ να τους κακισω. Αλλά δεν τους θέλω ποτέ πισω. Μετρήθηκαν και λιποψυχισαν.
@Ταϋγετη...
Η ΧΑ ακμασε τοτε που ειχε ακτιβιστικο χαρακτηρα ... Τοτε που συνοδευε τους γεροντες στα ΑΤΜ , τοτε που μοιραζε τροφιμα στους ασθενεστερους ...
Η ΧΑ , αρχισε να παρακμαζει , οταν , παρεξηγωντας την αδρανεια του κρατους θελησε να αναλαβει αυτοκλητος φρουρος του νομου και της ταξης ...Τοτε αρχισε να δρα σαν παραστρατιωτικη οργανωση ... Η θεα των μαυροντυμενων με τους πυρσους και τα ροπαλα αρχισε να γινεται αποκρουστικη ...
Ταυτοχρονα επεσε και στην παγιδα των αναρχομπαχαλακηδων , των αναρχικων οι οποιοι αρχισαν να προκαλουν συρραξεις ... Ηρθαν και καποια γεγονοτα για τα οποια δικαιως η αδικως κατηγορηθηκε η ΧΑ , οπως τον θανατο ενος Αιγυπτιου , αν θυμαμαι καλα , με αποκορυφωμα τον θανατο του Φυσσα ...
ΑΝ σε ολα αυτα προσθεσουμε και την προκλητικη σταση που κρατησε μεσα στην Βουλη , δημιουργωντας επεισοδια με τον Κασιδιαρη και τον Λαγο , συν τον υστερικο και αναρθρο λογο που εκστομιζε ο Μιχαλολιακος , συν την δικη με την οποια εμπλεξε , μπορουμε να καταλαβουμε γιατι η ΧΑ εξαφανιστηκε απο τον Κοινοβουλευτικο χαρτη ...
Κομματα του στυλ της ΧΑ δεν εχουν θεση στην σημερινη κοινωνια και ιδιαιτερα στην Ευρωπη ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Γιατί ανέβηκε από το 0,01% στο 7% το 2012, πρέπει πρώτα να αναρωτηθείς .
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
vagabondo έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 21:48 Γιατί ανέβηκε από το 0,01% στο 7% το 2012, πρέπει πρώτα να αναρωτηθείς .
Μα το ειπα ... Λογω ενος υγιους ακτιβισμου ...Ξαναδιαβασε αυτα που εγραψα ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Μην ανησυχεις,ετοιμαζεται το ευρυτερο alt right μετωπο υπο τον Τζημερο και θα επιστρεψουν κι αυτοι.Φρούραρχος έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 21:16 Γιατί για κάποιους μέτρησε περισσότερο να φύγει η χολέρα, από την στήριξη σε αυτή. Δεν μπορώ να τους κακισω. Αλλά δεν τους θέλω ποτέ πισω. Μετρήθηκαν και λιποψυχισαν.
Έλα ρε, ο Χίος είναι σιχαμένος.
Έσπρωχνε υποψήφιο του Βελόπουλου, δηλαδή έλεος. Είχε μαλλώσει με το Βελόπουλο χοντρά, και τώρα τον γλείφει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Νήμα καταποντισμού χρυσής αυγής vol2- R.I.P
Λέξη άφησε μισή, αλλά οκ, αν θέλεις φράση, φράση.hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 04:44Το οποίο πρόβλημα είναι πως οι χρυσαυγίτες ήταν καλοί γνώστες της ελληνικής γλώσσας;Kauldron έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:01Μετά το "πού" πώς συμπλήρωνες τη λέξη? Γιατί αρχίζω να καταλαβαίνω τελικά το πρόβλημά σου με τη ΧΑ...τις εγκληματικές κουράδες με το τεράστιο που
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή ώρα, ποια λέξη έμεινε ασυμπλήρωτη; Μήπως εννοείς την φράση;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στο Ταϋγετη πήγαινε...
Αναρωτιέται, λες και ήταν καμιά παγκόσμια σταθερά.
Occasio facit furem
Ναι αλλα μονο αυτος τολμησε να κανει τετοιο διαλειμμα σε εκπομπη για τις εκλογεςKauldron έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 21:55
Έλα ρε, ο Χίος είναι σιχαμένος.
Έσπρωχνε υποψήφιο του Βελόπουλου, δηλαδή έλεος. Είχε μαλλώσει με το Βελόπουλο χοντρά, και τώρα τον γλείφει.
44.07
-
User_601
anax81 έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 18:33 η χρυσή αυγή καταποντίστηκε γιατι αυτός ο λαός είναι ηλίθιος και αριστερός. όχι μόνο δεν έβαλε πλάτη απέναντι στις άδικες διώξεις αλλά απέσυρε και τη βουβή υποστήριξή του μέσω της ψηφοφορίας για να ψηφίσει ένα κόμμα που εδώ και δεκαετίες είναι προσηλωμένο στο μεσαίο χώρο και στο κέντρο.
Δυστυχώς η αριστερά νίκησε, έφερε στην εξουσία ένα κόμμα που είναι επικίνδυνο για το έθνος και εξανάγκασε την ακροδεξιά να συμπορευθεί με το κέντρο υπό το φόβο μήπως το εθνοκτόνο κόμμα του συριζα διαιωνίσει την εξουσία του. Οι παλιοί ψηφοφόροι της χρυσής αυγής ψήφισαν το κόμμα που τους έφτυνε, που ποτέ δεν υπολόγισε τις ευαισθησίες τους, που ποτέ δεν σεβάστηκε την ετυμηγορία τους και την πολιτική τους βούληση. Οι πρώην ψηφοφόροι της χα θα είναι οι παρίες στη νέα δημοκρατία, οι προδομένες πουτάνες που παρασύρθηκαν στη κατρακύλα απο τον νταβατζή -σφετεριστή των ψυχών τους. Η ατιμία που έκαναν μακάρι να τους καταδυναστεύει για όλη τους τη ζωή, γιατί είναι ατιμία να ψηφίζεις το κόμμα που για χρόνια σε χλευάζει, σε φιμώνει και στο τέλος σε θεωρεί λάφυρο πολέμου.
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
και αυτός ο καημένος σε αποκαλουσε στωικά το "φοσιλάκιον " τότε βέβαια έγραφε ώς Ρουμελιώτης.foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 18:17Θέλω σε τούτο το νήμα να ζητήσω δημόσια συγνωμη από τον φίλο run για κάποια χρόνια πριν οταν μοιράστηκε μαζί μας τη χαρά και την υπερηφάνεια που ο γιος του ορκίστηκε φαντάρος κι εγώ του απάντησα σαν αναίσθητος μαλακας. Είχα δικά μου ζητήματα τότε και πολύ κακώς ξέσπασα πάνω του.Cavaliere έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 18:06 Ο καλύτερος Ταϋγέτης ever είναι της σαιζόν 2004-5. ΟΙ καλύτερες ατάκες Βάλε το κεφάλι σου στο βόθρο. Ο foscilis με run Εγώ είμαι βουνίσιος, και ο άλλος λέει, Βάλε το βουνό στον κώλο σου.
Ειναι.και μεγαλύτερος σου πολλά χρόνια, σαρανταεννια αυτός όταν ήσουνα 26; κάτι τέτοιο θυμάμαι.τι να
κάνεις και συ,ξύπναγες και μ ένα τεράστιο άγχος.. Ητανε και καραπαλούκι το διδακτορικό ,άστα να πάνε που να την παλέψεις...
Περασες και πολύ δύσκολα στη θητεία σου ,θυμάμαι που τα γράφες στο blog αυτά ,εχασες πολύτιμο χρόνο για το τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρρηνmax41postspermonth την 09 Ιούλ 2019, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση