Πάνας έγραψε: 20 Μάιος 2018, 22:13Το δηλητήριο ήταν στο παγάκι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2018, 22:11 Έχω μία.
Είναι δυο γυναίκες σε μία δεξίωση. Παραγγέλνουν και οι δύο ουίσκι με πάγο. Ο σερβιτόρος φέρνει τα ποτήρια τους και τα γεμίζει από το ίδιο μπουκάλι, το οποίο αφήνει στο τραπέζι. Η μία γυναίκα τελειώνει γρήγορα το ποτό της, το ξαναγεμίζει και ξαναπίνει, 4 φορές. Η άλλη γυναίκα τόση ώρα έχει πιει μόνο ένα ποτήρι.
Αυτή που έχει πιει μόνο ένα πεθαίνει. Ο ιατροδικαστής βρίσκει δηλητήριο στο σώμα της νεκρής και στα δύο ποτήρια. Τι έγινε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπλε ιστορίες
- Dwarven Blacksmith
Re: Μπλε ιστορίες
Της βιαστικής δεν πρόλαβε να λιώσει και την σκαπούλαρε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2018, 22:14Πάνας έγραψε: 20 Μάιος 2018, 22:13Το δηλητήριο ήταν στο παγάκι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2018, 22:11 Έχω μία.
Είναι δυο γυναίκες σε μία δεξίωση. Παραγγέλνουν και οι δύο ουίσκι με πάγο. Ο σερβιτόρος φέρνει τα ποτήρια τους και τα γεμίζει από το ίδιο μπουκάλι, το οποίο αφήνει στο τραπέζι. Η μία γυναίκα τελειώνει γρήγορα το ποτό της, το ξαναγεμίζει και ξαναπίνει, 4 φορές. Η άλλη γυναίκα τόση ώρα έχει πιει μόνο ένα ποτήρι.
Αυτή που έχει πιει μόνο ένα πεθαίνει. Ο ιατροδικαστής βρίσκει δηλητήριο στο σώμα της νεκρής και στα δύο ποτήρια. Τι έγινε;![]()
the end
Δεν εχει πλακα. Ξερετε τις λυσεις. Ξυπνακηδες.
Τις μαντεύουμε. Μπορείς να σκαρώσεις μια ιστορία στο μυαλό σου να την βρούμε, να έχει όμως λογική βάση, ε;
the end
Ασε ρε.
- Dwarven Blacksmith
Οκ, αφού κανένας δεν πιστεύει ότι ο άλλος χρησιμοποίησε το μυαλό του, ας το λήξουμε.
Και εγώ το σκέφτηκα για το παγάκι αλλά πρόλαβε ο Πάνας και δε το είχα ολοκληρώσει στο μυαλό μου.Και ούτε ακόμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 20 Μάιος 2018, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οχι ρε συ πλάκα έχειDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2018, 22:22 Οκ, αφού κανένας δεν πιστεύει ότι ο άλλος χρησιμοποίησε το μυαλό του, ας το λήξουμε.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Ε ναι βρε σεις. Δεν έχει νόημα να χρησιμοποιήσει κάποιος το γκούγκλ. Για ποιο λόγο; το ζήτημα είναι να συμμετέχει το μυαλό μας ουσιαστικά. Βάλτε κι άλλες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και η ιστορία με το παγάκι δεν την έχω καταλαβει. Εξηγήστε λίγο. Η άλλη γιατί δε πέθανε; εγώ αυτό που σκέφτηκα είναι ότι το δηλητήριο απελευθερωνόνταν όσο έλιωνε το παγάκι. Αλλά δε μου κάθεται κάτι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Του κλουζω του επαιρνε κατι παραπανω! Εσεις στη μια ερωτηση το εχετε βρει! Δεν προλαβαινουμε ουτε να σκεφτουμε! Με εχετε προλαβει τρεις φορες και εχω εκνευριστει!
Αυτης που ηπιε αμεσως το ποτο, δεν ειχε προλαβει να λιωσει το παγακι που ειχε το δηλητηριο.Naida έγραψε: 20 Μάιος 2018, 22:29 Και η ιστορία με το παγάκι δεν την έχω καταλαβει. Εξηγήστε λίγο. Η άλλη γιατί δε πέθανε; εγώ αυτό που σκέφτηκα είναι ότι το δηλητήριο απελευθερωνόνταν όσο έλιωνε το παγάκι. Αλλά δε μου κάθεται κάτι.
Της αλλη ελιωσε οποτε ηπιε και το δηλητηριο.
- Dwarven Blacksmith
Αυτό που είπε, τα ήπιε γρήγορα τα ποτά και δεν πρόλαβαν να λιώσουν τα παγάκια. Η άλλη έπινε αργά και έλιωσαν.Naida έγραψε: 20 Μάιος 2018, 22:29 Και η ιστορία με το παγάκι δεν την έχω καταλαβει. Εξηγήστε λίγο. Η άλλη γιατί δε πέθανε; εγώ αυτό που σκέφτηκα είναι ότι το δηλητήριο απελευθερωνόνταν όσο έλιωνε το παγάκι. Αλλά δε μου κάθεται κάτι.
Όταν εξετάστηκαν τα ποτήρια είχαν και τα δύο δηλητήριο, αφού στο μεταξύ είχαν λιώσει.
Ήταν ο δεύτερος γρίφος που τα παγάκια είναι η λύση οπότε λογικό να βρεθεί γρήγορα.
Στο λόγο μου, δεν έψαξα στο νετ.
Βάλε κάτι δικό σου, δεν είναι δύσκολο, θυμήσου μια σκηνή από ταινία... η πρώτη μπλε ιστορία μάλλον από ταινία είναι γιατί μπορείς να δώσεις πολλές εξηγήσεις που στέκουν, όχι μόνο τον δικηγόρο και τον θανατοποινίτη..
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
-